ראיון עם הערדפית

emh

Member
ניסית לאכול מילקי מעורבב פעם??

הייתי בצבא, ואמרתי לחבר שלי שרק ככה אוכלים מילקי, והוא לא האמין לי.... אז שכנעתי אותו.... השגתי לו שני מילקי - ונתתי לו לטעום איך זה כשזה מעורבב, והוא פשוט הודה לי.... זה להיט.... כל הקטע, שהקצפת מתערבבת עם השוקולד, השוקולד נהיה כזה... פחות כבד, אוורירי... ויותר כייפי לאכול את זה ככה...
תנסו... זה פשוט יאמי.

סופה 20

New member
קודם כל!!!!!

מכבי ניצחווו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! דבר שני היא הייתה במשחק .. ולי יש שאלה לאילנה הנחמדה... מה את אומרת על מה שפיני עשה לשאראס היום?!?!?!

סופה 20

New member
גברת נכבדה...

אני מקווה שאת מדברת מתוך אי הבנה במשחק... פיני יכול לעשות מה שבא לו ולא משנה מה כולם יגידו. לדעתי מה שהוא עשה מגיע לשאראס שעושה כל מיני שטויות בזמן האחרון אולי הוא הגזים אבל הוא המאמן ומכבי ניצחו.

ilana4ka

New member
שאאאאאאאאלום

ה-ר-ג-ע חזרתי מיד אליהו!!!!!!!!!!!!!!! יוווווווווווו איזה משחק ענק היההההההההההההההה כל הגוף שלי חולה על מכבי
אני פשוט ח-ו-ל-ה על הקבוצה הזו!!!! טוף:) רק רציתי לשתף אתכם בשמחה ובאושר שלי!:) עכשיו, אני אענה על השאלות פיפל:)

סוזן50020

New member
חחחחח, אתמול עברתי שם באוטובוס

וראיתי את נוקיה במרחק של מדרכה עם אוהדים צהובים, הייתי שמחה לרדת שם ותיארתי לעצמי שאת שם..אך מה שמנע ממני לרדת שם זה שהייתה מסיבה לחברה טובה באור יהודה שהייתי בדרך אליה... טוב בפעם הבאה אבוא לשם צהובה יותר מתמיד!

ilana4ka

New member
היית חייב?! היית חייב להעלות את זה?

דווקא עכשיו! אחרי האופוריה של המשחק!!! אז יש לי תשובה בשבילך: אין לי מושג!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא יודעת למה פיני לא הכניס את שאראס!!! אני רק יודעת שסבלתי את כל הקללות של המטורפים האלה שלא הבינו[כמו כל ההיכל] למה פיני עשה את זה. אולי זה גם מסביר את ההדרדרות ברבע האחרון...עם הריצה של ה-17-2 לז'לגיריס, אחרי 5 וחצי דקות של רבע אחרון. אכן, משפיל ומגעיל. אבל העיקר ניצחנו... גם שמעתי שפיני סרב לומר למה הוא עשה את זה...ממש מוזר...

ilana4ka

New member
*אהמ* *אהמ*

מיסז פה גדול! לידיעתך! מכבי שלי ניצחו הערב את ז'לגיריס ו-ב-ג-ד-ו-ל!!! חח שלומי מצויין בובה
. אפילו יותר ממצויין. אני חולה על מכבי!!!!!

ilana4ka

New member
ממש ממש אבל ממש

ל-א. חח לא מאמינה בשיט הזה. בחיים לא האמנתי ובחיים לא אאמין.

טוף

אז אולי שאלה אחת שלא קשורה למכבי? לא מראיינים פה את טל ברודי. טוב אז הנה השאלות שלי : *שאלות מפגרות* 1. כמה כסף יש לך כרגע בארנק? 2. כמה צמידים יש לך כרגע על היד? 3. כמה מפתחות יש לך בצרור? *שאלות קצת פחות מפגרות* 1. מה הגובה שלך? 2. יש לך הרגלים מגונים? (עישון, אלכוהול, סמים או טל מוסרי) 3. תוכנית אהובה בטלוויזיה? (לא כולל משחקים של מכבי...) ואם כבר דיברתם על מכבי... אני עוד לא הצלחתי להתגבר על הסוס המטורף הזה שהיה שם. זה היה פשוט מפחיד... הגובה שלו כמעט מגיע למשקל שלו (120 ומשהו על 130).. הוא לא עשה הרבה במשחק חוץ מאיזה 10 נקודות על הקו וכמה עבירות... אבל הבנאדם הזה הוא פשוט לא נורמלי. למה לא מביאים אותו לארץ? שיבוא לחולון נפתח לו פה איזה באסטה ואולי הוא יעלה אותנו ליגה

ilana4ka

New member
חח תשובות לאורי:

*תשובות מפגרות* 1. 20 שקל חח. המון קניות עשיתי לאחרונה.... 2. לא עונדת צמידים ב-כ-ל-ל. 3.3 מפתחות יש לי בצרור. אחד של הבית, אחד של ת.ד ואחד של הכניסה לבניין:)
*תשובות קצת פחות מפגרות* 1.הגובה שלי: מטר שבעים וחמישה ס"מ בלבד חח!
2. חח שום הרגלים מגונים. חוץ מהעובדה שאני חולה,שרופה,מתה על מכבוש ועל עברי ךידר והכי גאים שיש. אה, ואני ילדה קרועה לאללה:) 3. תכונית טלוויזיה אהובה: הכי גאים שיש!!!!!!!!
חח ואם כבר דיברת על סאבוניס...אחכן סוס לא נורמלי...הוא חתיכת הר-אדם... זה היה די מפחיד לראות אותו אמש בהיכל.. אבל העיקר ניצחנו:)

סוזן50020

New member
אהמ...הנה שאלות הכי קורעות שלי...

האם היית מסכימה ללכת למשחק מכבי עם מחשוף עמוק וחצאית קצרצרה תמורת 1000$?
האם נישקת תמונה של איזשהו מפורסם?
אם בורשטיין או שחקן מכבי אחר אהוב עלייך קורץ אלייך מהמגרש, איך תגיבי?
האם אי פעם לקחת יד של ידיד ובדקת לו את ה"אצבע"?
(חחח,אתמול אני וחברתי עשינו את זה לידיד ולא הבין מדוע התלהבנו מידו..)
את מדברת לעצמך מול המראה? (אל תתביישי בזהההה
)

Anna Karenina

New member
אני אמנם לא אילנה,

אבל לגבי שאלה שלישית...אני יודעת שהיא בהחלט תגיב...

סופה 20

New member
אני יודע גם........

ואני יודע גם מה יקרה וגם אם זה יהיה מישהו ספציפי היא אפילו תתעלף. :)

ilana4ka

New member
חחח תשובות לגרוזינית השנייה בפורום:

חח האמת שכן. ברור שהייתי עושה את זה תמורת 1000$. זה לא שאני אמרוה לזייין מישו חח. בסה"כ לדפוק לבוש זנותי. זה יכול להיות נסבל לערב אחד. ובשביל כזה סכום חח:)
חחחחחחחחחחחחחחח שאלה טובה אחותי. אז, אממ...זה קרה...ולא ממש הגבתי. בסה"כ חייכיתי
חחח לא לא עשיתי את זה. זה די אינפנטילי אם תשאלי אותי.
חחחחחחחחחחחחחחחחחחח לא אני לא מדברת לעצמי מול המראה. אבל, תרגישי חופשייה לחלוק איתנו את הרגלייך הביזאריים אחותי....

ilana4ka

New member
*אהמ* *אהמ*

מיסז אנה קרנינה ומיסטר סופה 20[או, נועה ולירן לחלופין], חח אתם צודקים..... אבל בבקשה לא לחשוף פרטים...

למעלה