ראיון עם הערדפית

סופה 20

New member
ד"א אם כבר מכבי.........

הגברת אילנה...חמודתי אהובתי...לכי לIOL ותראי איך יורדים על השחקן שלנו הלפרין...קוראים לו אפס ומפגר..וכו'.....

ilana4ka

New member
../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif|!

אדון נכבד!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני מאד מצטערת לומר, שבכל האוהדים האלה אידיוטים!!!!!!!!!!!!! לא טרחתי להכנס לאיאואל, כי אני בטוחה שאני יודעת מה כבר רשום שם. גם בפורום של הלב הצהוב היו כמה דברים שכאלה. אנשים פשוט מטומטמים. הם לא מבינים שפיני הכניס אותו כי צריכים לתת לו קרדיט?!??!!??!??!? יש לו כישרון ענק! וכל אדם שבאמת מבין בכדורסל יבחין בזבה. זה שיש אוהדים דביליים שחושבים שהוא הוכנס ב-מ-ק-ו-ם שאראס-אז חבל. אנשים פשוט מגעילים והם לא מוכנים לתת צ'אנס וקרדיט למי שבאמת מגיע,וחבל. אני בטוחה שיותם מאד נםגע אתמול מהצעקות של כמה מהאוהדים הבאמת עלובים ומגעילים,שקיללו אותו ודרשו את שאראס. בושה וחרפה פשוט.

מיטללל

New member
טוב-

מה שלומך היום ? מקבץ שאלות (שלא קשורות לצהובים) : - מה הזיכרון הראשון שלך? (משהיית ילדה, כלומר) - ממה את הכי מפחדת ? - מה הדבר שאת הכי אוהבת בעצמך? מה הדבר שהכי לא? - מה הצבע שאת הכי אוהבת ? - איזו מקובעת ! - מה הדבר הכי נחמד שעשית למישהו אחר בימים האחרונים? - מה הדבר הכי נחמד שמישו עשה לך בימים האחרונים ? - מה הדבר הכי נחמד שעשית עבור עצמך בימים האחרונים ? - מה הדבר הכי רע שעשית אי פעם לבחור שהיית איתו בכל סוג של קשר? - מה הדבר הכי פוגע שמישהו עשה לך ? - כמה זמן נמשך הקשר הכי ארוך שלך? - איזה שיר גורם לך לבכות ? - איזה שיר גורם לך לצחוק ? - מה שיא השינה שלך ? וזהו !

ilana4ka

New member
חח תשובות למיטלוש:

הזכרון הראשון שלי? חח כשהייתי בגן חיות עם ההורים
, הייתי בת 5 אולי.. ממה אני הכי מפחדת? מזה שיקרה משהו לאמא שלי או לאחותי.הן הכי קרובות אלי.. הדבר שאני הכי אוהבת בעצמי? חח...אממ...את זה שאני בנאדם מאד מאד ישר. אני לא סובלת צביעות. וזה טוב..לפעמים.. הדבר שאני הכי לא אוהבת בעצמי? את זה שאני יכולה להיות מאד שתלטנית לפעמים..חח..מה לעשות..מזל אריה.
הצבע האהוב עליי? וורוד ולבן
הדבר הכי נחמד שעשיתי למיש בימים האחרונים? קניתי לאמא שלי פרחים..סתם ככה, יום שלישי
הדבר הכי נחמד שמישו עשה לי בימים האחרונים? חח...לא שכור לי משו כזה יוצא דופן לאחרונה חח.. הדבר הכי נחמד שעשיתי עבור עצמי בימים האחרונים? נשארתי שישי[אתמול]בבית. אני ילדה מאד אנרגטית ואני חייבת אקשן. בשבילי להשאר בבית יום שישי זה מוות. אבל החלטתי להשאר[גם בשביל ללמוד שבת למבחן בספרות],וגם בשביל להיות עם השמפחה. נהנתי:) הדבר הכי רע שעשיתי לבחור שהייתי איתו בכל סוג של קשר? הממ...האמת היא שאני לא ממש רעה לבחורים. יש הרבה בחורים שרוצים אותי ואני לא מעוניינת,אבל אני מבהירה להם את זה בדרך הכי עדינה שיש. אני לא אוהבת לפגוע ולהגיד דברים שלא במקום. למרות שהיה אחד לא מזמן, שהיה ממש אובססיבי לגביי[תשאלו את אורן],פשוט היה מטורף עליי....לקח לי כמעט חודש להבהיר לא ש ז-ה ל-א הולך לקרות...
הדבר הכי פוגע שמישהו עשה לי? *חסוי* כמה זמן המשך הקשר הכי ארוך שלי? חחח , יצאתי עם המון בנים. אבל לא רציתי להמשיך קשר של ממש עם אף אחד מהם...ככה שהקשר הכי ארוך שהיה לי זה חודש...
שיר שגורם לי לבכות? o town/love should be a crime שיר שגורם לי לצחוק? שיר אחד ברוסית של גרוזיני אחד.משהו מ-צ-ח-י-ק בטירווווף!!!
שיא השינה שלי?חח...12 שעות

HyPeR SoNiC

New member
לי יש כמה שאלות!!!

אילנוש
מה הפנטזיה שלך?
מה את מחפשת בבחור?
מה את רוצה לעשות בצבא?
מה את רוצה לעשות בעתיד? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים?
מהו החלום שלך? אמממממ זהו בינתיים...... מחכה לתשובות

ilana4ka

New member
תשובות למיסטר די ג'יי:

הפנטזיה שלי
הממ....לעשות את זה בבריכה...נראה לי משו טוף חח:) ואתה כבר יודע בדיוק עם מי..
מה אני מחפשת בבחור
כנות,יושר,נאמנות,שיהיה מצחיייייק ושיהיה לו חוש הומור, שאני אמשך אליו, והעיקר שיהיה בנאדם
איפה אני רואה תעצמי בעוד 10 שנים
חח שאלה טובה...אין לי שמץ של מושגיישן...מקווה שכבר נשואה[27 *אהמ*],באושר [ועושר],עם בחור טוף,ובעלת קריירה[משפטים]
החלום שלי
הממ....אני אחזור עלייך עם זה...

ilana4ka

New member
בצבא....

אני בכלל חושבת שאני אלך על עתודה...ככה שנראה מה יהיה.

למעלה