ראיון עם הערפדית

מיטללל

New member
ראיון עם הערפדית

החלטתי לאמץ משחק לפורום שלנו. משחק שראיתי כבר ב 8181 פורומים. המטרה של המשחק היא לגרום לנו להכיר אחד את השני לעומק, לגלות אחד על השני פרטים מעניינים ובעיקר לשעשע אותי. כל יום חמישי, יבחר חבר פורום אחד, שיהיה ה"ערפד" לאותו שבוע. יפתח שרשור בו כל חברי הפורום יכלו לשאול אותו שאלות אישיות וכלליות, רציניות ומשעשעות. והערפד יצטרך לענות עליהם. ביום ראשון ה"ערפד" השבועי יבחר "ערפד" חדש ויכתוב בפורום מיהוא (לאחר שהוא יראה שיש עניין בצד השני) ואז ביום חמישי נשאל שאלות את הערפד החדש. הערפדית הראשונה היא....
LOVEסנדי
נתחיל ב... שם- גיל- מקום מגורים- צבע אהוב- (את צריכה עכשיו לענות ואז אתם אמורים להמשיך לשאול שאלות)

seeyou

New member
למה שלא תתחילי את?../images/Emo8.gif-

לא חסר לך כישרון!

LOVEסנדי

New member
"הערפדית"

שמי-לילך
גיל-21 מקום מגורים-מרכז צבע אהוב-סגול טוב נעים מאוד לכולם אשמח לשאלות נוספות ומעייניות...

HyPeR SoNiC

New member
שאלות.....

איפה בדיוק את גרה? אילו סוגי בילוי מועדפים עלייך? חבר - יש? ואם כן - כמה זמן? איפה שירתת בצבא? מה הפ עיסוקייך העיקריים בימים אלה (מבחינת לימודים, עבודה, וכד'....)? זהו לבינתיים..... עד מתי אפשר לשאול שאלות???

LOVEסנדי

New member
תשובתיי לאורן הם....

אני גרה במרכז רמז-(בין נס ציונה לבילו)
סוגיי בילוי מועדפים עליי אאאאא לצאת לרקוד או סתם לשבת עם חברים באיזה מקום טוב עם נרגילה אפשר גם פאב. היה לי חבר לפני חודש היינו חודשיים ואני לא אוהבת למשוך קשר אם זה לא זה.. לא אפרט כרגע מסיבות אישיות למה נפרדנו. שירתתי בצבא בדרום למי שמכיר צאלים ואח"כ עברתי למחנה נתן טוב רחוק מה לעשות הצבא החרא הזה לא שואל איפה לשים אותך
עיסוקייי בימים אלו אני עובדת בחברה ששמה "קירבי" למי שמכיר(פירוט בהמשך) אני מתחילה אוטוטו ללמוד קורס של עיצוב גרפי כי זה מאוד מעניין אותי ואני אוהבת לצייר מקטנות. אפשר לשאול שאלות באמת גלית עד מתי ?? לא שזה מפריע לי ההיפך פשוט אורן שואל?? :)

LOVEסנדי

New member
למה היא עזבה שם??

תשמעי זה קשור גם אם זה בחורה שמסוגלת לעבוד בתנאי לחץ ואם יש לה סבלנות לאנשים. למשל יש אנשים שעבודה כזאת וואללהה לא תהווה בעוברם בעיה ויש אנשים שיגידו וואללה לא מתאים לי לא בראש שלי עבודה כזאת אז זה ממש תלוי. אז למה היא עזבה ב"קירבי"??

Anna Karenina

New member
כי המנהלים שלה היו מגעילים,

ואנשים היו ממש ממש חצופים בטלפון. ברור שיש תמיד את אלה שלא מעוניינים והכל..אבל אותה קיללו בצורה מאוד לא יפה, ופשוט היו ברבריים בטירוף. עד היום היא מעלה "חוויות" מאותם טיפוסים...

LOVEסנדי

New member
כן לכל הארץ זה חברה שנוצרה בחול..

והחליטו לנסות את הרעיון של למכור לאנשים באופן פרטי גם בארץ למשל בחול זה מאוד הלך(לפי מה שאמרו לי) כי אנשים בחול האמריקאיים מאוד נאיביים בקטע של לקנות מדלת לדלת והם אוהבים את השירות הזה. בארץ פחות הולך כי אנשים בארץ אוהבים לבדוק מכירים "להתמכח" פחות נאיביים יותר מציאותיים...(זה מתוך סקר שקראתי)בעעעע אורן השבוע אני אישית יקח עליי להתקשר ליבנה.

למעלה