ראיון עם הערפדית

אז אני אשאל:

איזה מוזיקה את אוהבת? קיץ או חורף? אור או חושך? שקיעה או זריחה?

LOVEסנדי

New member
ערפדית עונה

אוקיי אז ככה אני אוהבת במוזיקה הכל:ראפ,מוזיקה שחורה,פופ-MTV,מזרחית בקיצור אוהבת הכל חוץ מ..רוק כבד ואביב גפן.
אני חולה על הקייץ השמש הים ומה שביניהם.
אני אוהבת אור ואם הוא מסנוור יש משקפיי שמש:) גם אין כל רע בחושך כל עוד זה אוירה רומנטית:מוזיקה שנטית או כל מוזיקה שקטה ומרגיעה,נרות,יין וכל טוב ואל תישכחו הכל בחושך:) אני אוהבת שהשמש שוקעת זה פשוט מדהים! אבל גם הזריחה מדהימה("וכי יתפאר האדם מיופי הבריאה") זה דברים שאי אפשר לתאר את יופיים אין לי מילים...
הערפדית מחכה לעוד שאלות כולם מוזמנים!

שאלות לסנדי

כשאת נועלת נעליים את שמה קודם גרב ימין אח"כ גרב שמאל? או גרב מאל ואז ימין? ואז כשאת שמה את הנעליים, את שמה רגל מסוימת קושרת ושמה רגל שניה וקושרת? או שמה רגל, שמה רגל שניה (שמאל-ימין/ימין-שמאל) ואז קושרת רגל אחת ואז את השניה? (ימין או שמאל שמאל או ימין?) מסובך? הבנת?

LOVEסנדי

New member
"TEXY TO SENDY"../images/Emo73.gif

טוב אז ככה קודם כל אני שמה גרב ימין זה בדר"כ שאני מאופסת ואם לא אז חחחח אנארף עכשיו נעליים אז אני שמה נעל ימין לא קושרת רק אם זה נעל ספורט ואח"כ נעל שניה מסיימת אחד ואז עוברת לרגל השמאלית
פרה פרה מסובך ממש לא אם זה היה הצרות שלי הכל היה טוב חחחחחח
אנשיים?? מה נסגר אתכם יאאלה תפציצו אותי בשאלות עדיף מקוריות

9hanT0M

New member
הינה כמה שאלות מקוריות

מה היית לוקחת איתך לאי בודד? איזה חיה היית אומרת שהכי מאפיינת אותך? מתי קראת ספר בפעם האחרונה? מה הדבר הראשון שאת עושה כשאת קמה בבוקר? איפה את רואה את עצמך בעוד 10 שנים? אני מתחיל להרגיש כמו יאיר לפיד

LOVEסנדי

New member
בוקר טוב!../images/Emo140.gif

בוקר טוב מה שלומכם?? ועכשיו לתשובות במשך "לראיון הערפדית": הייתי לוקחת איתיי לאי בודד כמה חברים טובים משעשעים ומצחיקים שלא יהיה לי עצוב חחח,מנגל לעשות על האש(הלו מה אתם נבהלים?!רק כשר) :) ,הייתי עושה רישיון על נשק ולוקחת רובה וישנה איתו מרוב פחד..:) הייתי לוקחת חלב עמיד חחחחחח מזכיר לי טיול שנתי... הייתי לוקחת כמות מספקת שאל דאגה אמא מרוקאית הייתה כבר דואגת להעמיס לי מטעמים:) הייתי לוקחת ספר טוב,דיסקמן עם דיסקים טובים+מיליון בטריות אש שיהיה להדליק עצים,סיגריות,מממ פלאפון(טוב יש הרבה תיסתפקו בזה לעת עתה..) חיה שמאפיינת אותי דגים"מים שקטים חודרים עמוק" אבל אני חולה על דולפינים בפעם האחרונה קראתי ספר לפני חודש:"סתם חברים" הדבר הראשון שאני קמה בבוקר הוא לכבות את "הנודניק" שמעיר אותי כל בוקר ואומרת לעצמי"אויי אייך לא בא לי לקום".. עוד 10 שנים אני רואה את עצמי עובדת בחברה טובה שעושה הרבה כסף יש לי כבר תואר בעיצוב גרפי,אני נשואה עם בעלי עם איזה 3 ילדים ואנחנו גרים באיזה וילה יפה בית ליד החוף עם כלב זאב לבן חחח(זה עוד יתגשם ינשאללה חחח) ומכאן והלאה חיה ממשיכה לחיות בהשליה שהכל טוב הרי למה לא?! זה מה שגורם לנו את הטעם הטוב להמשיך לחיות..

LOVEסנדי

New member
שובה של הערפדית../images/Emo122.gif

אני מצפה ומחכה לעוד שאלות מעניינות ומקוריות אז יאללה שדרו מי שלא שואל פטיש בראש

מיטללל

New member
אזזזז

מה היה הקשור הכי ארוך שהיה לך? מתי ולמה הוא נגמר ? מה הדבר הכי רע שעשית אי פעם למישהו ?

LOVEסנדי

New member
אזזז הקשר הכי ארוך שהיה לי...

היה בגיל 16 החבר הראשון שלי והיינו בעיקרון חצי שנה למרות שעד היום אנחנו שומרים על קשר ידידותי מאוד טוב הוא מוכשר מצחיק נאה יודע לתת את הנשמה לבחורה שהוא איתה. נפרדתי ממנו בגלל שאני בתאדם שלא אוהבת שלוחצים עליה ומקרצצים לה אפשר להגיד שהוא היה כזה בגדר "אופססיבי" וזה מאוד הפריע לי והלחיץ אותי. עכשיו הוא בן 23 אני בת 21 ושנינו התבגרנו והוא השתנה הרבה בגלל שהבנתי את הבעיה שלו ופשוט הבהרתי לו שאם הוא שוב יקרצצץ לי וינסה ליזום משהו ששאני לא רוצה וילמד לקבל גם מה שאני באמת רוצה אז אני מוכנה ורוצה שנשאר בקשר כי תחלס הוא הגבר היחיד שעד היום היה איתי במקרים הכי גרועים שלי ועמד לצידי בכל דבר למרות שאפשר להגיד שהייתי קצת רעה אליו בתקופה שהיינו "קטנים" ואני עד היום מעריכה את זה מאוד. ואל תשאלו אותי למה אני לא חברה שלו כרגע :) הדבר הכי רע שעשיתי אני נוהגת לנתק לבנים את הטלפון בפנים שממש מעצבנים אותי,וגם זה שהוצאתי למפקד שלי חצי שנה שלמה גימלים רק כדיי לעצבן אותו ולהתנקם בו. אני לא בחורה אני חושבת שאגרום למשהו רע אמיתי אי פעם כי אני מכבדת כל אדם לאדם ולא שונאת אף אחד אני "סולחת אבל לא שוכחת" אין אצלי דבר כזה טינה כי זה ילדותי ואכזרי.(אני מזל דגים אל תישכחו) :)

LOVEסנדי

New member
הצלצול הגועל../images/Emo26.gif../images/Emo53.gif

אוקיי אני מבינה שכולכם סקרנים אז ככה הפעם הראשונה שלי הייתה בגיל 20 זה היה לי עם חבר שלי שאהבתי האמתי שחשבתי שאני ישאר ממ עד החתונה אבל עכשיו אני צוחקת על זה. זה היה עם החבר השלישי שליי ושננו לא תיכננו את זה זה פשוט קרה. טוב תעבירו נושא תודה

עוד שאלות

את דתייה? מה העדה שלך? ושאלה ששאלו אותי: לו היית ערפד אמיתי את מי היית נושכת/ מוצצת את דמו? (קחי בחשבון שאותו אדם יהפוך גם הוא לערפד)

עוד שאלות

מה את הכי אוהבת לאכול? מה סגנון הלבוש שלך? יש לך רישיון? באיזה דאורדורנט את משתמשת? איזה שוקולד את הכי אוהבת? מה הבושם האהוב עלייך? כמה זמן את חברה בתפוז בלוגים? מה עושה בחיים כרגע? איך עבר לך השירות הצבאי? ואיפה שרתת ובתור מה.

למעלה