ראיון עם הערפדית

LOVEסנדי

New member
אני הכי אוהבת לאכול....

אני הכי אוהבת לאכול פלפל ממולא ושניצל עוף בעקרון אני מעדיפה אוכל מבושל של אמא אבל אין בעיה אני לא מפונקת. אני משתמשת בדאודורנט של ליידי ספיד סטיק ורוד או סגול. אני חולה על שוקולד מקופלת שחור,גם לבן. הבושם האהוב עליי הוא הוגו בוס או אנג'ל(טעמי בבושם הוא מתוק אבל לא מדיי). אני חברה פה של הפורום בתפוז 4 ימים. כתבתי למעלה מה אני עושה תיסתכלו כתבות למעלה. השירות הצבאי היה קשה וזה סיפור ארוך אני יגיד בקצרה הייתי בצאלים שמו אותי לא מרצון שלי כמובן חח מכונאית טנקים ויש לי רישיון על מרכבה 3(זה טנק) יצאתי מזה והעבירו אותי למחנה נתן שזה בב"ש ושמו אותי רכזת כ"א חחחחח ממש מהפך אה?! תיראו כמה שהחיים מצחיקים לפעמים..

LOVEסנדי

New member
תשובה לחולת נפש

אני שומרת שבת כן אבל בקטנה אפשר להגיד שאני מסורתייה אני חצי מרוקאית חצי רומנייה==>גנבת עצבנית:) אם הייתי ערפד הייתי בוחרת בבן אדם טוב כי אם הוא יהפוך לערפד הוא חייב להיות רע בתור ערפד והיה מעניין לראות אותו כלומר את ההיפך השני של הבנאדם מטוב==>לערפד רע חחחחחח אז אייך אני בתור ערפדית עד עכשיו?!

../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif אני לא חולת נפש!!!!

אני חולת חופש!!! תלמדו לקרוא!!!

LOVEסנדי

New member
מצטערת ממש ממש מקרב ../images/Emo23.gif

וואי תיסלחי לי "חולת חופש" לא שמתי לב אני מצטערת את סולחת לי??

סולחת

ומצטערת שהייתי כל כך עצבנית פשוט כולם מתבלבלים והנה עוד כמה שאלות: שיר שהיית רוצה שיושמע בחתונה שלך שיר שהיית רוצה שיושמע בהלוויה שלך (לא עליינה) מאכל אהוב (שאלו כבר?) ואחרון: מה היית עושה בשביל 20 מיליון דולר?

LOVEסנדי

New member
השיר שהייתי רוצה שיושמע הוא...

בחתונה שלי הייתי בוחרת בשיר"זוג יונים" של שלומי שבת זה שיר אגב שמדובר על האירוע באולמי וורסאי על הזוג שרדקו ומתו ביחד חוץ מזה זה שיר יפה ומרגש מאוד... בהלוויה שלי (לא עלינו חח) הייתי רוצה שישמיעו מממ אני לא יודעת אף פעם עוד לא מתתי חחחחח(שלא נדע תפו
תפו
תפו
) מאכל אהוב כן שאלו אני יגיד שוב פלפל ממולא ועוף שניצל מטוגן(של אמא)
מה הייתי עושה בשביל מיליון דולר?-הייתי מוכנה לצנוח ממטוס עם מישהו אם היו מבטיחים לבעלי האומץ מיליון דולר כי תחלס זה מפחיד זה כמו התאבדות רק עם מצנח..

LOVEסנדי

New member
דייט מצחיק שהיה לי חחחחח

אוקיי הדייט הכי מצחיק שהיה לי או יותר נכון נפגשנו בזמן שקיבלתי ריתוק לצבא גם הוא היה בריתוק וזה הכל קרה במקרה היה לי 4 ימים של ריתוק ונשארתי גם שבת לו היה 21 יום בבסיס בקיצר פגשתי אותו ביום שבת חחח אני דתייה והוא לא הכי מצחיק שהוא לקח אותי להתפלל ואני הייתי בבית כנסת בבסיס הבת היחידה שם מתפללת חחח אבל זרמתי והוא כל התפילה הצחיק אותי ואח"כ אכלנו וכולם באו אמרו רמזו לנו שאנחנו מתאימים בקיצר בלילה אמרנו שנישן באותו חדר אבל כלום לא יקרה כי פדיחות גם חבר שלו טוב היה דלוק עליי והבטחנו לו שכלום לא יקרה מפה לשם הסיפור התגלגל ואתם כבר מנחשים מה קרה..

flowers girl

New member
עוד שאלות..../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif../images/Emo26.gif

ממתי את גולשת בתפוז
מאיפה הכרת את כל החברים הרציניים שהיו לך עד עכשיו
יש לך חיות מחמד? איך קוראים להן?
מה הסרט האחרון שראית
מה דעתך עליו

LOVEסנדי

New member
אפשר לשבת על פטריה ולהזריק יוגורט|פ

אני גולשת בתפוז חודשיים.
הכרתי את החברים שלי "הרציניים" חח.את הראשון הכרתי דרך חברה שלי הוא גם שכן שלי,חבר שני ושלישי בתקופת הצבא, החבר הרביעי הכרתי דרך חברה שהיינו יוצאים וככה נוצר הקליק.
אין לי חיות מחמד אבל שהייתי קטנה לי ולאחי היה נראה לי גן חיות בבית חחח היה לי כלב שמת שהייתי בת 10 קראו לו חומי.
הסרט האחרון שראיתי היה אויי ברח לי ( שאני יזכר מבטיחה לענות) תנו לי עוד פטריות אמממ התכוונתי שאלות חחחחחח

LOVEסנדי

New member
שבת שלום ו..

אתם מוזמנים להמשיך לשאול,להגיב... אני שומרת שבת כמו שהבנתם אז אני יענה מוצ"ש ביי ושבת שלום!

LOVEסנדי

New member
שבוע טוב!!! אוקיי אז ככה...

נמשכים אליי כל מיני סוגי גברים אם זה מכוערים ואם זה יפים ואפילו עד מאוד אבל.. תשמעי היה לי חבר שמי שהיה רואה אותנו ביחד היה אומר שהוא "מכוער" לעומתי כי אני נראת טוב אבל לי לא חשוב רק המראה והוא היה אחלה של בנאדם למרות שנפרדנו בכאסח,בצורה ממש לא יפה. מלאכית=צילצול למה נמשכים אלייך "מכוערים" או יותר נכון לשאול אייך את רואה או מגדירה מכוער???

הצילצול

New member
הגדרה של מכוער בשבילי. ../images/Emo13.gif

מישהו שלא נראה טוב לטעמי או שמישהו שנראה טוב אבל לא מטפח את עצמו כך הוא הופך למכוער אצלי!!! אני אוהבת גברים שמטפחים את עצמם, ולא יוצאים מהבית כאילו קמו לפני חצי דקה מהשינה.
וישנם גברים מכוערים מטבעם (תסלחו לי אבל זה נכון) שאני לא מסוגלת להסתכל לפרצוף שלהם!!! בא לי להקיא שאני רואה אותם.
בקיצור, אני בחיים לא אצא עם מישהו מכוער. אבל גם לא עם חתיך מידי... אצא עם מישהו שנראה טוב. בשבילי לפחות.

קטרפי

New member
תיקון לחולת חופש ../images/Emo110.gif

(קראתי לך חולת חופש ולא חולת נפש. איזה חמוד אני אה
) הייתי יכול ליכתוב את זה בתגובה להודעה שלך אבל אז זה היה תקוע פה באמצע ההודעה ואף אחד לא היה שם
לזה אז הנה אני כותב פה.... מי שערפד נושך אותו לא הופך להיות ערפד. הוא מת אחורי כמה דקות, אלא אם כן הערפד מביא לו אחורי זה לשתות את הדם שלו בחזרה ורק אז הוא הופך לערפד. רק שתהיי בעניינים

LOVEסנדי

New member
תודה על העדכון!../images/Emo6.gif

תודה על העדכון אז לגביי הערפד שלי אני נושכת אותו הוא מת אבל אחריי כמה דקות אני תורמת לו מדמי הוא שותה אותו והופך לערפד הרע שלי!חחחחחח מאיפה לך המידע הזה על ערפדים אתה במקרה ערפד?!
דרך אגב קבל
(המבין יבין..)

קטרפי

New member
אני ערפד¿ בערך ../images/Emo110.gif

אני נישאר ער בכול לילה (חוץ ממתי שאני חייב) והולך לישון בבוקר זה מספיק ערפד בשבילך
והמידע על ערפדים.... אם היית רואה את ראיון עם ערפד (הסרט לא ההודעה בפורום) היית יודעת, אבל מספיק גם שהיית רואה באפי ציידת הערפדים (הפרק שבהתחלה ראו איך אנג`ל הפך לערפד ואז כול שאר הפרק בהמשך היה מלא בפלאשבקים שלו) ואם ראית את "בלייד" אז תשכחי את הכול למה הם עיוותו שם את כול הדברים על ערפדים

LOVEסנדי

New member
וואלה גם אני!../images/Emo3.gif

כן ראיתי באפי אני חולה עליה ועל הסדרה שלה!

LOVEסנדי

New member
היי שונטל!../images/Emo13.gif

קודם כל אני רוצה לציין שממש כייף לי לענות לכולם אז תמשיכו לשאול שאלות מקוריות כי זה מצחיק ומעניין להכיר אתכם... אז בקשר לשאלת שונטל..התוכניות שלי לעתיד הם הכי חשוב למצוא את האושר ולהצליח אני מתכננת ללמוד עיצוב גרפי כמו שכבר כתבתי זה מסקרן אותי ומעניין תחום זה ואני מקווה להצליח ולבנות קריירה בע"ה. הציעו לי דוגמנות עוד שהייתי צעירה והתנגדתי כי זה מקצוע עכשיוי וגם זה מסחרה. החלום שלי עוד מהיותי קטנה בעקבות כך שאני מאוד מאוד אוהבת לצייר מהרגע שלילך והעפרון נפגשו ממש סיפור אהבה חח
היה להיות מעצבת אופנה אבל זה מקצוע שלפי דעתי לא נדרש בשוק הישראלי ואני לא מתכוונת לפצוח בקריירה בחול כי אני ביתית וקשורה למשפחתי אז וויתרתי מראש והחלטתי על עיצוב גרפי.

למעלה