with...?
ח חוצפאי New member 18/5/04 #41 אני מניח שאתה מתכוון למה שאני לא מחפש? אמאמאמאמאמאמ. אני שונא תכונות אופי זוועתיות כמו אגו ( ), סנוביות וכולי. מראה חיצוני חשוב לי מאוד, אבל אף פעם לא יחתוך משהו טוב.
אני מניח שאתה מתכוון למה שאני לא מחפש? אמאמאמאמאמאמ. אני שונא תכונות אופי זוועתיות כמו אגו ( ), סנוביות וכולי. מראה חיצוני חשוב לי מאוד, אבל אף פעם לא יחתוך משהו טוב.
א אוריקס New member 17/5/04 #16 יש לך פירסינג../images/Emo35.gif קעקוע../images/Emo35.gif ואם כן איפה
ח חוצפאי New member 17/5/04 #17 כאילו כזה? לייק הלו? כאילו דה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש לי פירסינג בגבה, וקוראים לו "בבב"
כאילו כזה? לייק הלו? כאילו דה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש לי פירסינג בגבה, וקוראים לו "בבב"
א אוריקס New member 17/5/04 #25 ולשאלה המביכה והחושפנית מכולם... אילו טלנובלות אתה נוהג לראות [ויש לי הוכחה לגבי אחת אז אל תנסה אפילו להכחיש]
ולשאלה המביכה והחושפנית מכולם... אילו טלנובלות אתה נוהג לראות [ויש לי הוכחה לגבי אחת אז אל תנסה אפילו להכחיש]
ח חוצפאי New member 17/5/04 #26 אוחחחחח, מיכאלה... מאז שהתחלתי לעבוד הפסקתי לראות מגעגע. חוצמזה לא רואה.
ח חוצפאי New member 17/5/04 #28 "לחיי האהבה", "משחק החיים". עד לפני הצבא ראיתי את "ימי חיינו" אבל נשבר לי הזין מזה. בכלל, עבר לי כל הקטע.
"לחיי האהבה", "משחק החיים". עד לפני הצבא ראיתי את "ימי חיינו" אבל נשבר לי הזין מזה. בכלל, עבר לי כל הקטע.
ח חוצפאי New member 17/5/04 #30 דווקא "מיכאלה" עשתה את זה ממש פסדר, רק שהפסקתי לראות. גם "משחק החיים" היתה טובה, אבל הסיפור... נובמת... הם אחים, הם לא אחים, היא בהריון... יאדה יאדה...
דווקא "מיכאלה" עשתה את זה ממש פסדר, רק שהפסקתי לראות. גם "משחק החיים" היתה טובה, אבל הסיפור... נובמת... הם אחים, הם לא אחים, היא בהריון... יאדה יאדה...
א אוריקס New member 17/5/04 #31 לא הסיפור של מיכאלה יותר טוב ../images/Emo13.gif מזל שאלברט אילו [הפושע] מציל את הסדרה הזאת.
D Deviation New member 17/5/04 #33 כמה שאלות.. 1. אתה אוהב אותי? 2. מי המומחו הכי שולט? - תזהר בתשובה שלך! 3. למה לעזאזל החיפאים לא יודעים איפה זה בניין אומגה? - שעה חיפשתי אותו היום! 4. תה או קפה? 5. סקס או שינה? 6. תיכון או אוניברסיטה? 7. רוני או רוני? סע לשלום, המפתחות בפנים.
כמה שאלות.. 1. אתה אוהב אותי? 2. מי המומחו הכי שולט? - תזהר בתשובה שלך! 3. למה לעזאזל החיפאים לא יודעים איפה זה בניין אומגה? - שעה חיפשתי אותו היום! 4. תה או קפה? 5. סקס או שינה? 6. תיכון או אוניברסיטה? 7. רוני או רוני? סע לשלום, המפתחות בפנים.
ח חוצפאי New member 17/5/04 #34 אהמ. 1. אוהב המונים. 2. מכל שלושת המומחומים, ילדה הכי שולטת. אלעד'לה יצא מהמשחק כשהתגייס. 3. אם אני לא טועה זה במת"מ, לא? או בצ'ק פוסט? יש שניים. לא יודע. כנראה כבר לא רלוונטי. 4. קפה, בטח קפה. 5. סקס. 6. תיכון!!! 7. אהמ. הבחירה קשה מדי.
אהמ. 1. אוהב המונים. 2. מכל שלושת המומחומים, ילדה הכי שולטת. אלעד'לה יצא מהמשחק כשהתגייס. 3. אם אני לא טועה זה במת"מ, לא? או בצ'ק פוסט? יש שניים. לא יודע. כנראה כבר לא רלוונטי. 4. קפה, בטח קפה. 5. סקס. 6. תיכון!!! 7. אהמ. הבחירה קשה מדי.