על האומץ אין לי ממש מה לשאול
ח חוצפאי New member 18/5/04 #42 אתה חושב שזה אומץ? חכה שאתה תצא ב"הגרלה" מייד אחורי סמלמין שהוגרל באלגנטיות
א אוריקס New member 22/5/04 #72 לא ידעתי שהוא נבחר ידעתי שהוא נכנס לעשרת הפרקים הטובים ביותר. פרק גאוני.
ח חוצפאי New member 19/5/04 #49 אני? אנ'לא מאמין שאתה שואל ../images/Emo13.gif מה זה מעניין אותך לעזאזל טוב, ילדים, ללכת לישון. |צנזורה| חלק |צנזורה|
אני? אנ'לא מאמין שאתה שואל ../images/Emo13.gif מה זה מעניין אותך לעזאזל טוב, ילדים, ללכת לישון. |צנזורה| חלק |צנזורה|
G genotip New member 19/5/04 #52 אתה *בטוח* שאתה רוצה רק את גודל החדר שלו? (אם אתה מבין למה אני מתכוון ) אמ, אם כבר ברוח של גדלים....
ח חוצפאי New member 19/5/04 #57 חתיכת סוטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אמאמאמאמ. לא גדול מדי, לא קטן מדי. יש בו מיטה פתוחה, שידה קטנה וכתומה שבניתי, עוד שידה קטנה יותר וכחולה שאח שלי בנה, וזהו... החדר די ריק...
חתיכת סוטע../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif אמאמאמאמ. לא גדול מדי, לא קטן מדי. יש בו מיטה פתוחה, שידה קטנה וכתומה שבניתי, עוד שידה קטנה יותר וכחולה שאח שלי בנה, וזהו... החדר די ריק...