סתוונית333
Well-known member
ערוץ 12 - עובדה
צפייה חובה .
צפייה חובה .
כן , יתכן ויש כאלה אשר חושבים שאין לנדב ארגמן עמדה פוליטית.ערוץ 12 - עובדה
צפייה חובה .
ואם הוא ססססמולן ???כן , יתכן ויש כאלה אשר חושבים שאין לנדב ארגמן עמדה פוליטית.
אז בכדי להבהיר אומר כך - נדב ארגמן הוא שמאלן מוצהר ואם מישהו חושב שהוא מתראיין לאילנה דיין כאיש מקצוע אז הוא טועה לחלוטין. הוא מדבר מפוזיציה פוליטית והוא משעבד את רום תפקידו לשעבר בכדי לנסות להעניק תוקף מקצועי לדבריו אך כל בר דעת מבין היטב שהמרואיין מדבר מהבטן ולא משום מקום אחר.
אילנה דיין השמאלנית הביאה לראיון דרמטי שמאלן המשתמש במושגים כמו "הפיכה משטרית" במקום "רפורמה משפטית" מה שמעיד יותר מכל על שמאלנותו היוקדת.
כעת אני צופה בראיון המתוזמר על ידי שני השמאלנים - המוזיקה הדרמטית שהגברת דיין הדביקה לראיון עושה הרבה רושם על גוש השמאל אולם היא לא עושה רושם על אלו המבינים מי המרואיין ומהי תפיסת עולמו הפוליטית.
טוף - הרי ברור לחלוטין שהאינטרס של התקשורת המיינסטרימית מוטה שמאלה.
עולם כמנהגו נוהג
נתחיל בכך שבטוח שהוא שמאלן ואני מטיל ספק עצום ב "עובדות" שהוא מביא .ואם הוא ססססמולן ???
השאלה היא אם הוא מביא עובדות.
אתה התרגלת לקבל עובדות מע-14 ומדפי המסרים שיוצאים ממשפחת נתניהו .
אבל מה שיוצא מהראיון הזה הוא פחדנות של ממלאי תפקידים בכירים שלא מעיזים לעמוד מול ראש הממשלה ולומר את דעתם .
כן יקירי - אני מבין שאתה כועס אבל שים לב לסגנון.אמר יבחוש בן שלולית. אבי הקונספציה הוא ביבי. הכפופים לו התישרו.
הדבר היחידי בעל חשיבות בעיניך זו האג'נדה השמאלנית ולמענה אתה משעבד באופן קבוע את ההגינות , הכבוד העצמי , ההגיון הבריא והעדר הבושה. ( הוווו אייכמן , הווו קסטנר ימחהספקות שלך או העדרם חסרי חשיבות
כן כן כפרה.
אתה חושב שאם תכתוב 6 פעמים שמאלן זה יעשה רושם על מישהו? אולי על מראבו הטרולכן , יתכן ויש כאלה אשר חושבים שאין לנדב ארגמן עמדה פוליטית.
אז בכדי להבהיר אומר כך - נדב ארגמן הוא שמאלן מוצהר ואם מישהו חושב שהוא מתראיין לאילנה דיין כאיש מקצוע אז הוא טועה לחלוטין. הוא מדבר מפוזיציה פוליטית והוא משעבד את רום תפקידו לשעבר בכדי לנסות להעניק תוקף מקצועי לדבריו אך כל בר דעת מבין היטב שהמרואיין מדבר מהבטן ולא משום מקום אחר.
אילנה דיין השמאלנית הביאה לראיון דרמטי שמאלן המשתמש במושגים כמו "הפיכה משטרית" במקום "רפורמה משפטית" מה שמעיד יותר מכל על שמאלנותו היוקדת.
כעת אני צופה בראיון המתוזמר על ידי שני השמאלנים - המוזיקה הדרמטית שהגברת דיין הדביקה לראיון עושה הרבה רושם על גוש השמאל אולם היא לא עושה רושם על אלו המבינים מי המרואיין ומהי תפיסת עולמו הפוליטית.
טוף - הרי ברור לחלוטין שהאינטרס של התקשורת המיינסטרימית מוטה שמאלה.
עולם כמנהגו נוהג
זה קשור לכך שהוא שמאלן, כיוון שהקונספציה מול עזה היתה שייכת כל כולה לשמאל ( כולל ביבי שלפחות עד 7 אוקט היה גם שמאל במעשים ). כל הדרג המדיני והצבאי ( למעט הציונות הדתית וליברמן ) תמכון בקונספציה ש"תמריצים כלכלים לעזה יביאו לרגיעה בטחונית" , זו קונספציה של השמאל בלבד, הימין ( הציונות הדתית לא הליכוד ) התנגד לזה. יאיר גולן ראה בחמאס פרטנר ראוי.אתה חושב שאם תכתוב 6 פעמים שמאלן זה יעשה רושם על מישהו? אולי על מראבו הטרול
קשה לך להתמודד אם אדם שהיה באחד התפקידים הרגישים והקשים ביותר שאם הוא אומר את הדברים האלה סימן שהגיעו מים עד נפש.
המדינה נחרבת ואתם ממשיכים להשתמש במושגים של האתמול ולהמשיך לסגוד למחריב המדינה.
תתפקחו!
מניפולציה רגשית.ערוץ 12 - עובדה
צפייה חובה .
לא רק שהתוכנית עובדה לא ממש עושה לי את זה (יותר מדי אי-אמיתות ואי-דיוקים לאורך השנים, גם אם היא נחשבת כביכול -שלא בצדק- טובה ממחרותיה), גם ראיון עם אנשים כמו ארגמן בעייתיים. לאורך השנים אנשי ה"בדימוס" כמעט לעולם מכניסים את עמדתם הפוליטים לדבריהם, עד שקשה לדעת מה מדבריהם מגיע ממקום אמיתי שאפשר ללמוד ממנו בהיבטים מבצעיים וכדו', ומה מגיע מהשקפת עולמם הפוליטית האישית.ערוץ 12 - עובדה
צפייה חובה .
מפחיד.כל מילה של נדב ארגמן על מלאך החבלה - בסלע!
כן , התקשורת השמאלנית יודעת כיצד להפחיד את משועבדיה.מפחיד.
מפחיד.כל מילה של נדב ארגמן על מלאך החבלה - בסלע!
אי אפשר לפסול כל אמירה של מומחה בטחון בכך שהוא "שמאלני". ארגמן אמר דברים שמתבססים על ידע עמוק ונרחב. הוא ציין עובדות שניתנות לאימות בפרוטוקולים. דבריו על ביבי מפחידים כל בר דעת.כן , התקשורת השמאלנית יודעת כיצד להפחיד את משועבדיה.
המלצה : נסה לנטרל את המוסיקה הדרמטית המתלווה לראיון המשותף של שני השמאלנים הללו. אולי זה יעזור לך לפחד פחות.
האיש הזה "מומחה" בדיוק כמו שאר "המומחים השמאלנים" ממטכ"ל צה"ל שהביאו עלינו את הקונספציה.מפחיד.
אי אפשר לפסול כל אמירה של מומחה בטחון בכך שהוא "שמאלני". ארגמן אמר דברים שמתבססים על ידע עמוק ונרחב. הוא ציין עובדות שניתנות לאימות בפרוטוקולים. דבריו על ביבי מפחידים כל בר דעת.
כשל לוגי מסוג אד הומינם . כרגיל.האיש הזה "מומחה" בדיוק כמו שאר "המומחים השמאלנים" ממטכ"ל צה"ל שהביאו עלינו את הקונספציה.
אני ממתין לפרוטוקולים בכיליון עיניים ואין לי מינימום ספק שכשהם יחשפו כולנו נבין עד כמה גדולה הייתה תרומתם של "מומחי הבטחון" הללו לאסון השביעי באוקטובר.
מדבריו של "המומחה השמאלני" הזה הוא היה בחילוקי דעות מול מטכ"ל צה"ל במגוון נושאים שהרי גם הוא עצמו יצטרך לתת את הדין על תרומתו לקונספציה שהובילה לשביעי לאוקטובר ובראיון זה הוא מציג חלק מכתב ההגנה שלו אבל למען האמת מרוב השפרצת אג'נדה שמאלנית לא ניתן בכלל להעריך מתי הוא מספר כזבים מוחלטים או רבעי/חצאי אמיתויות אשר אמורות לתמוך באג'גדה הפוליטית שלו או בכתב ההגנה שלו נוכח ועדת החקירה לכשתוקם.
ולכן אני מטיל ספק עצום בדבריו של השמאלן ומציע לכולם להבין היטב מהם האינטרסים האישיים של המרואיין בראיון זה.
היתממות שמאלנית , כרגיל.כשל לוגי מסוג אד הומינם . כרגיל.
אל תבלבל ת'מח. אתה משכפל את אותו שתיק ומקטלג את אותן שטויות. לא נראה שטרחת בכלל להאזין לכתבה על מנת להתייחס עניינית לנקודות שהעלה האיש ודרכי הפעולה שהציע שנדחו על ידי נתניהו בזמנו.היתממות שמאלנית , כרגיל.
תגיד לי - אתה חושב שכולם פה פרייארים ?אל תבלבל ת'מח. אתה משכפל את אותו שתיק ומקטלג את אותן שטויות. לא נראה שטרחת בכלל להאזין לכתבה על מנת להתייחס עניינית לנקודות שהעלה האיש ודרכי הפעולה שהציע שנדחו על ידי נתניהו בזמנו.
כשתסיים לעשות שעורי בית תחזור אלי.
שחר , אל תבזבז את זמנינו . אני לא מתכוון להתווכח עם דף מסרים.תגיד לי - אתה חושב שכולם פה פרייארים ?
כל מי שראה את הכתבה מבין עד כמה האיש מתעב את נתניהו , עד כמה תפיסת עולמו הפוליטית של המרואיין שמאלנית.
אל לנו לשכוח שהאיש הזה יהיה בין אלו שיצטרכו לספק תשובות בנוגע לתרומתם לקונספציה בוועדה לכשתקום.
המרואיין השמאלני השיג שתי מטרות. הגיש "כתב הגנה" מקדים לוועדת החקירה לכשתקום וגם תרם את תרומתו להדהוד מסרי דמוניזציה נגד שנוא נפשו נתניהו.
אנו עוד נחשף לפרוטוקולים ונראה בדיוק מה נאמר בהם - לי אין ספק שהם יחשפו המון גם על השמאלן המדופלם ארגמן.
אני חייב לומר שאני לא מאמין לשום מילה של שמאלן ללא הוכחה - מניסיוני ארוך השנים הם משקרים באופן מלא או מעוותים מציאות או מספרים רבעי וחצאי אמיתויות.
אתמול ראיתי אדם שטוף שנאה נגד נתניהו - שנאה תהומית מהסוג של בוגי יעלון שכבר מזמן "איבד את זה".
אילנה דיין בסה"כ שכנעה את המשוכנעים השמאלנים אבל כל היתר מטילים ספק מתבקש והגיוני בדבריו של התעמולן הפוליטי אשר מנסה למכור לנו חוות דעת מקצועיות עאלק.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.