הקוראים בפורום נחשפים לדעות והם יחליטו אם לדעתם מדובר בדף מסרים או לא.שחר , אל תבזבז את זמנינו . אני לא מתכוון להתווכח עם דף מסרים.
קודם כל תאזין לכתבה עד הסוף כולל הפתרונות שהאיש הציע. והוא ספציפית.
כידוע לא חייבים להסכים. ניתן להשאר חלוקים.
הקוראים בפורום נחשפים לדעות והם יחליטו אם לדעתם מדובר בדף מסרים או לא.שחר , אל תבזבז את זמנינו . אני לא מתכוון להתווכח עם דף מסרים.
קודם כל תאזין לכתבה עד הסוף כולל הפתרונות שהאיש הציע. והוא ספציפית.
אמר יבחוש בן שלולית. אבי הקונספציה הוא ביבי. הכפופים לו התישרו.האיש הזה "מומחה" בדיוק כמו שאר "המומחים השמאלנים" ממטכ"ל צה"ל שהביאו עלינו את הקונספציה.
הספקות שלך או העדרם חסרי חשיבות.אני ממתין לפרוטוקולים בכיליון עיניים ואין לי מינימום ספק שכשהם יחשפו כולנו נבין עד כמה גדולה הייתה תרומתם של "מומחי הבטחון" הללו לאסון השביעי באוקטובר.
אתה יודע מה? אתה לא שווה תגובות נוספות. רמת ה"דיון" שלך היא של ערס מהשוק. מי אתה שתגיד שהוא שקרן? על סמך מה את מעז?מרוב השפרצת אג'נדה שמאלנית לא ניתן בכלל להעריך מתי הוא מספר כזבים מוחלטים או רבעי/חצאי אמיתויות
כן יקירי - אני מבין שאתה כועס אבל שים לב לסגנון.אמר יבחוש בן שלולית. אבי הקונספציה הוא ביבי. הכפופים לו התישרו.
הדבר היחידי בעל חשיבות בעיניך זו האג'נדה השמאלנית ולמענה אתה משעבד באופן קבוע את ההגינות , הכבוד העצמי , ההגיון הבריא והעדר הבושה. ( הוווו אייכמן , הווו קסטנר ימח שמם)הספקות שלך או העדרם חסרי חשיבות
אני בסה"כ מבקש שדבריו יתמכו ע"י הפרוטוקולים ולכן אני מטיל ספק עצום בגרסתו אשר יש לה כמובן תכלית לכשיגיע תורו להחקר בפני הוועדה על חלקו בקונספציה.אתה יודע מה? אתה לא שווה תגובות נוספות. רמת ה"דיון" שלך היא של ערס מהשוק. מי אתה שתגיד שהוא שקרן? על סמך מה את מעז?
מה לעשות שכולם הקשיבו לו?N12 - ראש השב"כ לשעבר בריאיון נוקב | עובדה
נדב ארגמן חיכה חצי שנה כדי שיוכל לדבר באמת על מה שראה - במיוחד אצל ראש הממשלה בנימין נתניהו • אחרי חצי שנה של מלחמה, הוא מסיר את הכפפות ומדבר על הכול • התוכניות לסיכול בכירי חמאס שנהדפו בדרג המדיניwww.mako.co.il
הבחורה משקרת חופשי.יותר טוב לשמוע את השטויות שאמר כאן:
הבחורה משקרת חופשי.
אתה רמאי. מדובר בכתבה מאוקטובר 2023.יותר טוב לשמוע את השטויות שאמר כאן:
ג'ו לא נכון. לא מדובר ברמאות מדובר בכתבת תגובה על דברים שאמר רונן ארגמן פהאתה רמאי. מדובר בכתבה מאוקטובר 2023.
בכל מקרה זה לא קשור לראיון בעובדה אתמול.ג'ו לא נכון. לא מדובר ברמאות מדובר בכתבת תגובה על דברים שאמר רונן ארגמן פה
לפני חודש. רוב הזמן נח מעלה טעוני התנגדות של ד"ר עינת ווילף לדעתו על כך הרש"פ הוא זה שיחליף את החמאס . על זה צריך לדון פה לדעתי. לא על כל הבולשיט מסביב.
לגופו של עניין : דעתו של נדב ארגמן גם בכתבה בעובדה מלפני יומיים וגם בדברים באותו כנס הם שהחמאס הוא ארגון טרור שיש לחסלו, והוא עצמו דחף לעשות זאת והביא תוכנית אופרטיבית לעשות זאת במתקפת מנע עוד כשהיה בתפקיד. כפי שעוד אמר "מדינת ישראל משיקולי הנוחות שלה לא רוצה לעשות זאת." בכנס הוא אמר מדינת ישראל, בכתבה בעובדה מאמש כיוון את הדברים ספציפית לעומד בראשה.
תראה ג'ו , הכתבה המשודרת היא מערוץ 13. זה שעלה אותה ליו טיוב הוא ימנון חלטוריסט שעשה סלט והדביק למעלה ( במקום למעטה) לינק נוסף לכתבה נוספת שאכן שודרה ב14.10. יש להניח שזה מה שבלבל אותך. אבל הראיון עם ענת ווילף כן קשור לכתבה דברים נוספים שאמר ארגמן רק לפני חודש שחופפים כמעט במלואם לדברים שאמר בראיון בעובדה.
את דעתי על ענת וילף הבעתי בשירשור שדן בדבריה...תראה ג'ו , הכתבה המשודרת היא מערוץ 13. זה שעלה אותה ליו טיוב הוא ימנון חלטוריסט שעשה סלט והדביק למעלה ( במקום למעטה) לינק נוסף לכתבה נוספת שאכן שודרה ב14.10. יש להניח שזה מה שבלבל אותך. אבל הראיון עם ענת ווילף כן קשור לכתבה דברים נוספים שאמר ארגמן רק לפני חודש שחופפים כמעט במלואם לדברים שאמר בראיון בעובדה.
את דעתי על ענת וילף הבעתי בשירשור שדן בדבריה...תראה ג'ו , הכתבה המשודרת היא מערוץ 13. זה שעלה אותה ליו טיוב הוא ימנון חלטוריסט שעשה סלט והדביק למעלה ( במקום למעטה) לינק נוסף לכתבה נוספת שאכן שודרה ב14.10. יש להניח שזה מה שבלבל אותך. אבל הראיון עם ענת ווילף כן קשור לכתבה דברים נוספים שאמר ארגמן רק לפני חודש שחופפים כמעט במלואם לדברים שאמר בראיון בעובדה.
מה זה קשור מתי הוא אמר את השטויות?אתה רמאי. מדובר בכתבה מאוקטובר 2023.
יותר טוב לשמוע את השטויות שאמר כאן:
נדב ארגמן מדבר שטויות מתוך עמדה שמאלנית שגויה , למשל הוא אומר
אנחנו אפשרנו לכסף קטארי להיכנס לרצועת עזה ולממן את ההתעצמות של חמאס".
זה נכון , אבל התעצמות החמאס לא היתה תלויה רק בכסף הזה אלה גם במילארדים שנכנסו דרך מיצריים. אם היינו לא מאפשרים את מעבר הכסף הקאטרי דרך שיטחינו הוא היה נכנס בכל מקרה דרך מיצריים כמו כספים אחרים + אמל"ח. ארגמן שבוי בקונספציה שכאילו ישראל עשתה מצור יבשתי על עזה.
"הדרך, להבנתנו, בשביל לפגוע דרמטית בארגון החמאס ולא לטבוע בבוץ העזתי, הייתה לצאת למתקפת מנע, מתקפ
ת פתע, שתפגע בראשי החמאס".
ארגמן שכח להזכיר שנפתלי בנט כראש הממשלה דרש לסכל את יחיא סינאוור , ואביב כוכבי הרמטכ"ל התנגד נחרצות.
ממשלת ישראל בהובלתו של ביבי נתניהו העדיפה להחליש את הרשות הפלסטינית ולחזק את חמאס ברצועת עזה".
נכון שחבל שממשלות ישראל בעיקר של ביבי חיזקו את החמאס, אבל טוב מאד שהחלישו את הרש"פ שהיא ארגון נאצי לא פחות מהחמאס, ואגב לא בטוח שהחלישו אותו כי בתקופת בני גנץ כשר ביטחון הוא נפגש 3 פעמים עם אבו מאזן ועקף את החוק לקיצוץ כספי השהידים על ידי מתן הלוואה של חצי מיליארד שקל לרש"פ + הסגת כוחות צה"ל מגיזרת שכם גנין מה שהביא את גל הטרור של "גוב אריות".
אגב נדב ארגמן טען שהרש"פ אינב גוף שמממנת טרור שזה שקר מוחלט.
N12 - ראש השב"כ לשעבר בריאיון נוקב | עובדה
נדב ארגמן חיכה חצי שנה כדי שיוכל לדבר באמת על מה שראה - במיוחד אצל ראש הממשלה בנימין נתניהו • אחרי חצי שנה של מלחמה, הוא מסיר את הכפפות ומדבר על הכול • התוכניות לסיכול בכירי חמאס שנהדפו בדרג המדיניwww.mako.co.il
איפה השקרים , האם בני גנץ לא העביר הלוואה של חצי מיליארד שקל לרש"פ ?לא רק שאתה שוב מקשקש אלא גם מתבל את הקשקושים בשקרים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.