ראייה אל-חושית - בקשת מידע

gwizard

New member
יפה

אז אתה עדיין חושב כי האדם מסוגל להתעלות מעל חוקי הטבע והמושג על-טבעי הוא נכון ? לפני שאתה מחליט מה לענות, אני ממליץ לך לקרוא את החתימה שלי.

Mist2

New member
אל תהפוך את הדיון לאישי בינינו

אם אתה עדיין מתעסק בלחשוב אם דבר זה נכון או לא אני כבר מזמן לא שם, אני יודע מניסיון חברי הפורום לא מכירים אותי ואני לא מעונין להיחסף לכן אני כאן לא להרשים ולא לקבל פיטבקים עד כה לא ניסיתי להוכיח לאף אחד כלום רק שיתפתי אותכם בכמה דברים קטנים. למה בכל פעם שאני משתף את הפורום הזה במשהו חייב לגרור תגובות עוקצניות, והיתגרות........מצידך, הגיע הזמן שתשאל זאת את עצמך. למה כה חשוב לך להוכיח שאני לא צודק? גם שאלה שהגיע הזמן לשאול. ודרך אגב העובדה שאתה רואה בעינים עצומות מאוד הרשימה אותי... אני למשל למדתי ללכת בישיבה.

Azaruk

New member
בקשת הבהרה

מתוך רצון אמיתי להבין את תגובתך כדי שאוכל לענות עליה טוב יותר, אני חייב לבקש מספר הבהרות: "למצב גבוהה יותר מהטבע": אני מתקשה להבין כיצד ניתן להגיע האדם יכול להשוות את מצבו לטבע, לפחות בתפיסה שלי של הטבע של היקום כולו. מדובר לטעמי בשני דרגות שונות לחלוטין של קיום. האדם הוא חלק מהטבע, ולכן הרעיון שלו במצב גבוה יותר לחלוטין בלתי ברור לי. "כדור הארץ והחוקים החלים על כדור הארץ": בלי נסיון להשמע מתחכם, החוקים שפועלים על כדור הארץ ואלו שפועלים מחוץ לכדור הארץ הם אותם חוקים לחלוטין. כל עוד שאנו מקבלים את קיומו של יקום מחוץ לכדור הארץ, אני מתקשה להבין לאילו חוקים אתה מתכוון, שפועלים באופן סלקטיבי על כדור הארץ בלבד.

Mist2

New member
אני מבין את חוסר ההבנה

אך כרגע לא רוצה להוסיף הדיון מתחיל לסטות מהמקור למשהו שונה אם יצא לנו לשוחח פעם אשמח להבהיר

Polar Aurora

New member
שמתי לב

שהמונח "על טבעי" לא קיים באנגלית וברוסית (השפות היחידות שאני יכולה להעיד עליהן), אלא רק המושג "לא נורמאלי"(paranormal). בעברית, השפה שהתפתחה ביחד עם העם היהודי, כלא טבעי מוגדרות תופעות שנאסרו על ידי האל היהודי. (unnatural לא מתייחס, עד כמה שידוע לי, לנושאים הנידונים כאן בפורום. תקנו אותי אם אני טועה)

gwizard

New member
זה לא מדוייק

באנגלית זה Supernatural וגם משתמשים במילה זו בהקשר של על טבעי. ברוסית זה сверхъестественный שמתורגם מילולית כעל טבעי.

gwizard

New member
אתה לא אמרת כלום

בוא נסכם את ההודעה שלך בשני מילים: הכל טבעי, צריך הדרכה, חפש מורה. GEE, THANKS ! בחיים לא הייתי מגיע למסקנות האלה בלעדיך, באמת שעזרת לי מאוד. תעשה לי טובה, אם אין לך משהו מועיל לומר - אל תגיד שום דבר.

Mist2

New member
לא אמרתי שהכל טבעי

נסה בפעם הבאה לא להגיב, גם אם התשובות שלי מאוד מציקות לך בכך שאתה מגיב אתה חוסם את עצמך לכל הבנה שהיית יכול להפיק מהתשובות שלי. במיוחד אם אתה עונה בצורה שלילית. התשובות שלך גם מעידות על המצב שלך בצורה ברורה. בכל מקרה כל מה שעניתי לך או להגמון בתגובה הקודמת שלי, נמצא על גבי קלפי הטארות. קלפים אלה על פי הבנתי, הם המדריך הגדול והגאוני ביותר הקיים היום. כל אשר אנו זקוקים הוא המפתח למדריך זה.

PurpleFilth

New member
אולי תנסה אתה לא להגיב?

אני בכלל לא אתחיל לדבר על התשובות שלך ועל מה הן מעידות. הייתי רוצה לשמוע קצת פרטים על הטארוט - איך הגעת לתשובה שנתת דרך טארוט. דבר אלי בקלפים.

T i a

New member
כמו שהמורה שלי אמרה פעם

איך הצלחת לכתוב כ"כ הרבה מילים ולהגיד שום דבר.

Mist2

New member
והמורה שלי היה עונה לה

איך הצלחת לקרוא כל כך הרבה מילים ולא להבין כלום.

ההגמון

New member
לא הבנתי

איך זה מוכיח שאין שום קשר לראיית הילות. אתה רואה הילות עם עיניים פתוחות בלבד?

gwizard

New member
כעיקרון כן

עוד לא שמעתי על מישהו שרואה הילות בעיניים סגורות אז אני מניח כי ניתן לראות הילה רק עם עיניים פקוחות.

למעלה