ראייה אל-חושית - בקשת מידע

ההגמון

New member
מה...?

למה..? אנחנו לא רואים הילות דרך העיניים הפיזיות שלנו. אני רואה הילות עם עיניים סגורות, ד"א. אפילו יותר טוב משאני רואה אותן עם עיניים פתוחות כי אז אין לי את כל הניגוד בין המישור של ההילות למישור הפיזי (אני לא חושב שיש שני מישורים באמת. סתם דרך נוחה יותר להסביר). טוב, האמת, שיש לי תאוריה שלמה לגבי ראיית הילות.

gwizard

New member
הא ?

אותי לימדו שראיית הילה מתבצעת בעזרת שינוי מיקוד העין ויצירת קונטרסט. זה משהו שניתן לעשות רק עם עיניים פקוחות. אולי מה שאתה חווה מתקשר למה שאני חוויתי. בכל אופן, אשמח לשמוע על התיאוריה שיש לך על הילות וגם אשמח לשמוע מה הטכניקה בה אתה משתמש בכדי לראות הילות עם עיניים עצומות.

ההגמון

New member
בכיף.

שינוי מיקוד העין ויצירת קונטרסט...? הא..? נשמע הזוי ביותר. מעבר להזוי... זה... נשמע לי מבויים, אתה מבין? אבל אני לא שופט. טוב, ככה. אני רואה הילות על כל דבר, וכשאני אומר כל דבר אני מתכוון *כל* דבר. לחלק מהדברים יש צבע יותר חזק, ולחלק מהם יש צבע יותר חלש או דהוי. אבל לכל עצם יש צבע כלשהו (אני קורא להילות צבעים). אני רואה תצבעים האלו מאז ומתמיד. למעשה, עד גיל יחסית מבוגר לא ידעתי שאנשים אחרים לא רואים אותם. זה נראה לי טבעי בעליל. מכיוון שמעולם לא למדתי לראות הילות, אז אני לא יודע להגדיר את הטכניקה שאני משתמש בה. כמו כן, הצבעים שאני רואה לא נראים כמו איך שמציירים הילות בספרי הסברה על ראיית הילות. הם לא באים בצ'אקרות נוצצות או בשכבות... הם פשוט צבעים שונים שמקיפים את האובייקט. גם הפירושים שלי (ההקשרים לכל צבע במוח) לצבעים לא תואמים את ההגדרות שאני רואה בספרי הסברה. אפילו לא קרוב. אני חושב שזה בגלל שהספרים מנסים לגרום לאדם לראות את אנרגייה מסויימת בצבע מסויים ולתת לזה פירוש מסויים, בכדי ליצור "שפה אוניברסלית". מעין הגדרת מושגים שכזאת. בכלל יש לי בעיה עם הספרים האלה. כי נראה שהם... שוב, מבויימים לאללה. אבל אם זה עוזר למישהו, אז אני מניח שזה טוב. תראה, קשה לי כאן. אחת הסיבות שקשה לי היא שהמוח שלי עובד קצת מוזר, ברגיל, והוא קופץ מנושא לנושא ועושה הקשרים שנראים לא ברורים לאנשים בד"כ. לכן גם קשה לי להסביר דברים בכתיבה הרבה יותר מבדיבור ישיר. -מה שאני מנסה להגיד, שאם אתה לא מבין משהו, תשאל, ואני אנסה להסביר את זה בצורה יותר ברורה. טוב, אני אנסה להסביר מה שאני חושב בפשטות. הילות, לדעתי, אלו הן המולקולות והאטומים שהם חלק מהגוף שלנו, אך הם לא צפופים וסמיכים מספיק בשביל ליצור חומר. הם זזים ומושפעים מהמצב הנפשי והפיזי שלנו. בכדי לראות הילות, צריך פשוט להתמקד בתזוזה של האטומים האלה. ואז אתה רואה אותם כאנרגייה שמופיעה בצבעים. המוח שלך יתן צבע לכל תדר ע"פ הגדרות חברתיות או הקשרים שמופיעים אצלך במוח. למשל, אני רואה סרטן או מחלה אוטואימיונית כצהוב. הרגשה של חוסר נוחות או פחד כירוק (תלוי בגוון שלו וכמה הוא "זוהר", ה"זוהר" נקבע ע"פ המהירות של התזוזה של האטומים). אפשר לחשוב על זה כעל מים, כשהם קרים האטומים זזים יותר לאט, וכשהם חמים הם זזים יותר מהר. אנשים יותר עוצמתיים "יזהרו" ברגיל יותר מאנשים פחות עוצמתיים. נתקלתי כבר באנשים ובעצמים שהייתה להם הילה "מוזרה". אני מקשר את זה לכך שזהו סוג של תדר שהמוח שלי לא בטוח איך לפרש. כמו תעתועי ראייה ("אתה רואה גברת זקנה או צעירה?"). טוב, חפרתי. אני יודע שאתה שונא לקרוא הודעות ארוכות בלי רווחים. אני מקווה שמה שאמרתי יעזור לך במשהו, ואם יש לך שאלות, אז.. שאל נא. אני אעשה כמיטב יכולתי להסביר את עצמי.

gwizard

New member
תודה וגם לארדן

ההסבר ממצא מאוד, אך לצערי זה לא עוזר לי כל כך כי אתה לא יכול לספק הסבר לאיך אתה רואה (כי זה משהו מולד ולא נרכש אצלך). אגב, אני חושב שאתה צריך לקרוא את זה: http://www.rosicrucian.com/evw/evweng01.htm המאמר הזה מדבר בדיוק על מה שאתה מדבר לפי מה שהבנתי מרפרוף. ארדן, אתה רואה הילות. אתה יכול להסביר את הטכניקה שאתה משתמש בה ? להגיד את האמת, אני יותר השקעתי בתחומים אחרים וכל נושא ראיית ההילה למדתי ממש לא מזמן אז מהבחינה הזו אני עדיין טירון

gwizard

New member
קצת יותר פרטים יהרגו אותך ? ../images/Emo13.gif

כמו לדוגמה, איפה בדיוק הוא התייחס לזה וגם איך הוא קרא לזה. אני לא אלך ואקרא את כל הספרים שלו, אבל אני בהחלט אחפש את הספר המסויים בו זה מוזכר אם רק תגיד לי מהו.

מה שאני זוכר כרגע

שהוא הזכיר את זה ב- Magick Without Tears. שם הוא מכנה זאת "ראיה אסטרלית" (שהיא לאו דווקא בעיניים עצומות, אך גם לא פקוחות לרווחה).

shataltal

New member
Astral Vision

אני חושב שהוא דיבר על זה ב- .Magick in Theory and Practice הטכניקה מדברת על ראייה במישור ההאסטרלי במקביל לראייה במישור הפיסי בכדי לראות את המציאות בצורה מדוייקת, גם מבחינה פיסית וגם מבחינה מנטלית. הוא נותן דוגמא של חיה בתווי הפנים של אדם כמימוש אופי האדם במישור האסטרלי וראיית החיה בזמן ההסתכלות על פני האדם כצורה של ראייה אסטרלית. עד כמה שאני זוכר הוא מדגיש שחובה להגיע לרמות גבוהות של חניכה והרבה "שעות אסטרליות" לפני התחלת האימון על הטכניקה הזו מאחר והיא יכולה לגרום להזיות.

gwizard

New member
כן

חיפשתי אתמול ב-magick without tears ובאמת לא מצאתי שום אזכור לזה. אני אחפש גם בספר שאתה המלצת. תודה.

למעלה