ראיתם את גרין דיי ב-vh1??
ח חמוסה מתרוצצת New member 2/7/05 #7 ראיינו?../images/Emo163.gif את ההופעה לא הראו אבל נכון? כי אחרת אני אהרוג מישהו. נראה לכם שיראו בערוץ 10 את גרין דיי?
ראיינו?../images/Emo163.gif את ההופעה לא הראו אבל נכון? כי אחרת אני אהרוג מישהו. נראה לכם שיראו בערוץ 10 את גרין דיי?
A AriellA100 New member 2/7/05 #8 לא הראו הופעה רק ראיינו אני לא יודעת אם יהיה בערוץ 10...אני מקווה מאד... אני צמודה לטלויזיה..
ח חמוסה מתרוצצת New member 2/7/05 #9 עאהאעאהע אמרו שיהיה גרין דיי!!!!! עהאאעהאהאהעאה ^^^______________^^^
• •°• Gil The King •°• New member 2/7/05 #13 עכשיו גרין דיי... ערוץ 10../images/Emo125.gif עם אמריקן אידיוט
• •°• Gil The King •°• New member 2/7/05 #18 ואחרון../images/Emo125.gif We Are The Champions של קווין...
E Evil T New member 2/7/05 #16 ../images/Emo7.gif נגמר הם שרים את ווי אר דה צ'מפיונס אבל מה היה הקטע של "כולם ביחד אהווואוהוווווו?" ולמה לא היה אף שיר מדוקי? אבל סה"כ היה נחמד GREEN DAY RULZZZ!!!
../images/Emo7.gif נגמר הם שרים את ווי אר דה צ'מפיונס אבל מה היה הקטע של "כולם ביחד אהווואוהוווווו?" ולמה לא היה אף שיר מדוקי? אבל סה"כ היה נחמד GREEN DAY RULZZZ!!!