ראיתם את גרין דיי ב-vh1??

כן היה ממש מגניב מינוריטי

רק שבסוף אימא שלי אמרה שיגעת אותי אתה והעניבה האדומה שלך. אני אמרתי לה שעדיף שתהיה בשקט

היה כה טובבבב!!../images/Emo99.gif../images/Emo163.gif

עאהעאההעאהעאאע ^___________________^_____________^______________________^^^^^ ^_______________________^ מועחחעחעחעחעחעחחע כל כך יפההה!!!
איך הצחיק אותי ה"דיאטת פחמימות וחסה" XDDDD חעחעחע עצבן אותי שאמרו "איזו חוצפה זה לשיר שירים שלא מכירים!" אר... חצי עולם מכיר את השירים האלה בעל פה, מה אתם רוצים?oO

המקטרג

New member
../images/Emo46.gif

כמעט רצחתי את אביעד קיסוס האגזוזן המסריח הזה דרך הטלוויזיה!!! עלק "שירים שאף אחד לא מכיר" או "לקדם את האלבום שלהם"!!!! איזו חוצפה טרה נראה זדוני וגבר בהופעה גם הגיטריסט (אחלה פאות), וגם הגיטריסט שעזר שם (הוא הצטרף רשמית ללהקה?) בילי נראה נורא... העיניים שלו לגמרי שחורות ולא מושקעות, גם השיער שלו לא מפוזר יפה... אבל מה זה משנה אבל בילי בכלל לא השקיע בשירה... הוא יותר מדי התעסק בלאלתר ולעשות "רוקנרול" מאשר באמת לשיר בטונים הנכונים, והוא זייף הרבה בwe are the champions מישהו הקליט? ולא אהבתי את הקטע עם ה"אווווווווווווייידיייייאוווווו" או מה שזה לא היה... יותר מדי קיטשי

O L g i T

New member
לא נכון!

טרה באמת נראה זדוני אבל בילי נראה טוב, והוא בכלל לא זייף! הוא נתן אחלה הופעה עם הגיטרה והשירה, והוא שר ממש יפה את ווי אר דה צ'מפיונז! הם נתנו אחלה הופעה, גדולים!!!

BlueBeIl

New member
כן מייק הפציץ בתסרוקת חח:)

ובילי באמת כבר נראה כאילו אף אחד לא שטף אותו יותר מדי זמן.... לא יודעת למה הוא בכלל שר את we are the champions, אין לו סיכוי להגיע לטונים הגבוהים של פרד מרקורי אביעד קיסוס אמר שאלה שירים לא מוכרים? מה הוא רצה, שהם יעשו קאבר לג'ני פרום דה בלוק? חח דפוק:)

GD ROCKS

New member
חחחחחחחחחח

נו באמת מה ההומו המסכן הזה יודע מהחיים שלו? מי הוא בכלל שידבר ככה על גרין דיי? סתם אפס!

נועלה 123

New member
היי היי, לא להיות הומופובים.

אביעד קיסוס הזה.... פשוט.. טוב יאללה!! שיקפוץ לי!! מה זה פה?? שירים לא מוכרים. חח גם כן מנחה.

אני לא מאמינה !

הפסדתי ולא ראיתי )-:::: מה אתם מתעצבנים על ההומו הזה שמנחה תוכנית דייטים ?? (אלף בית יוד עין דלת - קוף יוד סמך וו סמך) מה הוא אמר על גרין דיי ??? זה בסדר , אני יודעת איך להשיג אותו , לצערי הרב )-:
אני יכולה לרצוח אותו !

למעלה