לא חשת?
• •°• Gil The King •°• New member 2/7/05 #26 באמת... ../images/Emo125.gif דווקא שרו את השירים הכי מוכרים מהאלבום החדש...
° °•°Blue Angel°•° New member 2/7/05 #23 הם היו כאלה טובייםם!! הם נתנו אחלה הופעה! קיצר הם היו מעוולייםםם...!!!
י יאצוק New member 2/7/05 #24 ghjgWY../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif איזה הופעעעעעעעעעה ע'ריןGWHEHWעאיררקעקרחיאחירח ערקמיעלח'רטיא גיכדעחק'יעאקטעחיארע'ק רק'יאחע'קיאק א'מלעי'אעואקיכעצכעכ אחטיןחארט יחוירועטח 7846 חיעגכחיעק3 קעיקרן784יא
ghjgWY../images/Emo54.gif../images/Emo115.gif איזה הופעעעעעעעעעה ע'ריןGWHEHWעאיררקעקרחיאחירח ערקמיעלח'רטיא גיכדעחק'יעאקטעחיארע'ק רק'יאחע'קיאק א'מלעי'אעואקיכעצכעכ אחטיןחארט יחוירועטח 7846 חיעגכחיעק3 קעיקרן784יא
ח חמוסה מתרוצצת New member 2/7/05 #27 ובילי אשכרה ניגן משהו!!../images/Emo2.gif../images/Emo163.gif הייתם מאמינים?
W WiseL New member 2/7/05 #32 אררררררררררר אני הייתי ביםםםםםםםםםםםםםםםםםםם וגפ פיספסתי עוד תוכנית שאני אוהבתתתתתתתתתתת אווף
R Rickenbacker 4001 New member 3/7/05 #35 לא,אבל ראיתי בLIVE 8. הם דפקו הופעה ממשממשממשממשממשממשממשממשממש טובע.^^;; למרות שלדעתי הם היו יכולים להיות *קצת* יותר מקוריים בבחירת שירים.... עדיין,עוד טענות.
לא,אבל ראיתי בLIVE 8. הם דפקו הופעה ממשממשממשממשממשממשממשממשממש טובע.^^;; למרות שלדעתי הם היו יכולים להיות *קצת* יותר מקוריים בבחירת שירים.... עדיין,עוד טענות.
R Rickenbacker 4001 New member 3/7/05 #36 *אין.../images/Emo122.gif אל תשימו לב,אני עוד לא ממש התעוררתי מהלייב 8.
ר רונוש3 New member 5/7/05 #54 וואי הם היו מעולים.. והפינק פלויד בכלל.. נתנו הופעה בתתת זונההההה!!! והמי ועוד מלא.. איזה באסה שאואזיס לא הופיעו! ): אבל וואי כ"כ נהנתי מהלייב 8..
וואי הם היו מעולים.. והפינק פלויד בכלל.. נתנו הופעה בתתת זונההההה!!! והמי ועוד מלא.. איזה באסה שאואזיס לא הופיעו! ): אבל וואי כ"כ נהנתי מהלייב 8..
O oasisssss New member 5/7/05 #55 נואל הופיע באחד הקטעי מעבר חוץ מזה שהייתה להם הופעה במנצ'סטר באותו יום
ר רונוש3 New member 6/7/05 #57 כן, שמעתי שהם לא יכלו כי הייתה להם הופעה אבל בכל זאת... זה חשוב!! חח איזה קטע מעבר הוא היה?????
O oasisssss New member 6/7/05 #58 לע, הופעה בעיר הבית זה יותר חשוב הוא הופיע בקטע מעבר ארוך של קליקים עם היד כזה...עם עוד הרבה אומנים. אפילו דיימון אלברן היה שם, שזה היה דיי מבדר
לע, הופעה בעיר הבית זה יותר חשוב הוא הופיע בקטע מעבר ארוך של קליקים עם היד כזה...עם עוד הרבה אומנים. אפילו דיימון אלברן היה שם, שזה היה דיי מבדר
ר רונוש3 New member 6/7/05 #59 לדעתך... אני חושבת שהם יכלו לעשות ממאמץ ולדחות את ההופעה או משהו... טוב לא חשוב.. אהה והבנתי לאיזה קטע התכוונת.. תודה
לדעתך... אני חושבת שהם יכלו לעשות ממאמץ ולדחות את ההופעה או משהו... טוב לא חשוב.. אהה והבנתי לאיזה קטע התכוונת.. תודה