ראיתם את זה?

שוב תקיפת ילדים ברעננה ../images/Emo10.gif

להלן לשון ההודעה שחולקה היום, באמצעות הילדים, לכל ההורים בעיר: בשבת ארע ברעננה מקרה של הטרדת תלמידים ע"י מבוגר. המשטרה והעירייה על כל שלוחותיה הגבירו את ערנותם בכל רחבי העיר ובבתי הספר. הצוות החינוכי תודרך להנחות את התלמידים בנושא זה". ואני אומרת - זה הזמן להרחיב את פיילוט המצלמות, לרשת את העיר במצלמות ובשלטי אזהרה כדוגמת אלו שיש בחנויות בהן מותקנת מערכת טלויזיה במעגל סגור.

BellA עלמה

New member
אח גדול רואה הכל

אישית אני לא בעד לשים מצלמות בעיר (יש בעייה של פרטיות) אולי במקומות שמסתובבים ילדים כמו גנים, קנניונים בתי ספר וכו

אין שום בעיה של פרטיות ברחוב

יש בעיה יותר חמורה של חילול הפרטיות, המרחב האישי והנשמה - שאני מקווה שהצבת מצלמות תפתור חלקית.

שני צדדים להסבר

1. לא מצלמים ברשות הפרט אלא במרחב הציבורי, שבו לא מתקיימת פרטיות ממילא 2. תקיפה מינית, הטרדה וכיו"ב הם חילול הפרטיות של המוטרד/ת באופן העולה אלף מונים בחומרתו והשלכותיו מכל שיקול איזוטרי של כן או לא מצלמות.

AVIGEVA1

New member
מצלמות

העירייה לא תתחיל ,העירייה כבר החלה להציב מצלמות באזורים ציבוריים מובהקים ומקפידה שלא לפלוש לצנעת הפרט. תוך כחודשיים יוצבו מצלמות שטח רבות נוספות מהמשוכללות ביותר שתצפנה על ידנו 24 שעות ביממה והתמונות תשמרנה לשחזור.

shian

New member
אני מעדיפה "אח גדול רואה הכל"

מאח גדול "עושה" הכל.

BellA עלמה

New member
אוי נו באמת בחזרה אלייך

לכן אמרתי להציב מצלמות בבתיספר, חניונים , גנים ציבוריים , וקניונים מקומות בהן מסתובבים ילדים

ארזS

New member
נו, אז ...

הרי זה מה שאני כותב כבר מהבוקר. כמה מצלמות לשים ואיפה לשים ? וחוץ מזה תחשבו שאולי במקרה לקרימינלים יש גם ראש קרימינלי .

sarins

New member
אמצעי אכיפה ומניעת עבריינות!../images/Emo196.gif

היי, היי לכן/ם, נושא המצלמות מאוד מהותי בעיניי. יש דברים שמוטב לעשותם בבתים... ואם במקרה הדיאטנית שלי תראה ששוב אכלתי רוגאלך בבונז'ור...אז.... אבל ברצינות, כאם לנערות בוגרות שמטיילות, מן הסתם, עם חבריהם גם בגנים ובשטחים שכונתיים(ילדים טובים באמת!) ,אשמח לדעת שיש עין פוקחת. זה עשוי לצמצם עבריינות זו או אחרת! אני סבורה שהרווח יעלה על ההפסד. עבריינות מתוכננת אולי תנדוד...למקומות פחות הומי אדם-רווח! עבריינות "מזדמנת"- תמוגר! תמונות ותיעוד לאורך זמן יאפשרו מיקוד ותוכניות פעולה אופרטיביות! אני בעד המצלמות ולוקחת בחשבון שעיני זרים עלולות לצפות בי...נכון, זה המחיר. לדעתי שווה בהחלט!!! נכון שאי אפשר לצייד את כל העיר במצלמות, אבל זה לא בחזקת הכול או לא כלום?! לרוב, עבריינים עושים הכול כדי לא להיתפס. בואו נקשה עליהם! למעשה זו החירות שלנו, לנוע בעיר בחופשיות,ללא פחד!

ATAF151

New member
מה יש לך להסתיר

מה בדיוק את מתכוונת לעשות באמצע רחוב ציבורי שכל כך נורא אם מישהו יראה?

ארזS

New member
השאלה היא [וראו גם את תגובתי מימין למטה לחנה]

כמה מצלמות לשים ואיפה לשים ? האם האח הגדול הרע יכה דווקא באמצע הרחוב ? חבר'לך, תפעילו קצת את ההגיון ואל תדברו מהבטן.

ATAF151

New member
אפשר לכסות חלק גדול מהעיר

אי אפשר לצלם כל פינה בעיר, אבל אפשר לצלם חלקים נרחבים, כך שאם מישהו תוקף ילדים יש סיכוי שהוא יצולם וגם אם לא אז יש סיכוי גבוה שהוא יצולם זמן קצר אחרי התקיפה כאשר הוא יכנס לאיזור עם מצלמה שסמוך למקום התקיפה.

למעלה