ראיתם את זה?

BellA עלמה

New member
אין לי מה להסתיר

אבל לא מרגישהבנוח עם ההרגשהש בולשים אחרי. לדעתי אפשר להציב מצלמות במקומות מסויימים כמו חניונים ,קניונים , פרקים (גנים ציבוריים) , בתי ספר וגני ילדים. לא בכל מקום זה מתאים

איזה צניעות הפרט יש לך באחוזה?

אני חושבת שבהעמדת הסכנה בהיעדר מצלמות מול הנימוק (המופרך בעיני - שכן מדובר במרחב ציבורי הומה ממילא) של "צנעת הפרט" - זה גם מוזיל כל אמירה על צנעת הפרט וגם מייצר מרחב נפלא להגברת הפשיעה. בואו נדבר על צנעת הפרט במקום בו היא מופרת באמת, ולא במקום בו אינה קיימת ממילא.

BellA עלמה

New member
ראית בערוץ 2 נדמה לי תוכנית של

דנה וויס על חדירה לפרטיות דרך אמצעים טכנולוגים מתייחס בידיוק לזה מצלמות במקומות ציבוריים מעקבים על הרגלי קנייה (ע'י מעקבים על כרטיסי מועדון וכו) מעקבים על על ילדים ע'י שעוני GPS וכו לגמרי מוגזם לדעתי

בואי נבחין בין עיקר לטפל

אין דין מעקב על הרגלי קניה או מעקב אחר תנועותייך בעזרת מכשירי GPS, לדין צילום במקום ציבורי.

ארזS

New member
חנה

תחשבי בהגיון. האם נראה לך אפשרי ומעשי ואיך שלא תקראי לזה לשים שבעים וחמש אלף מצלמות בעיר ? תדברי מהראש ולא מהבטן.

ראשית, דיבור מהבטן הוא דיבור מהראש

ראה כאן. זה שאתה לוקח את המספרים ומותח אותם בהגזמה, אינו אומר שאכן יש כאן אבסורד. האבסורד היא בהצגה מוקצנת של הנתונים. אם יהיו 100 מצלמות במקומות רגישים, דייני.

ארזS

New member
למה את קוראת מקום רגיש ?

ואינני מתכוון למקום רגיש בגוף...

ארזS

New member
ומה עם רחוב עקיבא או ציפמן

או פרדס משותף ? ומה עם בר אילן והחורשה ? מה עם הרצוג ומה עם רש''י ? ואולי חפץ חיים או דווקא אלי כהן ? ובקיצור : מה עם כל הרחובות והסמטאות שלדעתי כולם רגישים באותה המידה ?

ATAF151

New member
אפשרי

לשים מצלמה בכל רחוב, וכמה מצלמות ברחובות ארוכים.

ATAF151

New member
בוא נתחיל בקטן

נשים 100 מצלמות, נראה בפועל כמה המצלמות תפסו ואז נחליט אם להגדיל את מספרם.

ארזS

New member
יש אישור ממני...

כהורה לילדים בגילים המוטרדים אני הראשון בעד, למקרה שמישהו הבין אחרת.

ארזS

New member
שיעשו, האם אני נגד ? ברור שאני בעד.

האם מישהו הבין אחרת מהתגובות שלי ? אני רק חושב שיש רצוי ויש מצוי.

ATAF151

New member
אני מוחה נגד ההסתה על רחוב הגליל

נכון שהייתה שם תקיפה של ילד, אל אין שום דבר מיוחד דווקא ברחוב הגליל לעומת רחוב קלאוזנר למשל. הרחוב הוא רחוב מצוין עם אוכלוסיה טובה, ויכול להיכנס אליו גם סוטה בדיוק כמו שיכול להיכנס סוטה לכל רחוב אחר.

למעלה