ראיתם את זה?

ארזS

New member
א. לא קראתי הסתה. חד וחלק.

ב. מסכים איתך על שאר הדברים שכתבת בתגובה.

היו שם 3 מקרים לפחות

2 מקרי אונס - זה האחרון + ילדה בת 5 לפני כ- 7 שנים, בנסיבות דומות, ומקרה תקיפה אחד שלא צלח חודש לפני האונס.

ATAF151

New member
עדיין אני לא חושב שיש בעיה ברחוב

אין שום דבר מיוחד ברחוב הזה, ולא מדובר בהמון מקרים שקרו דווקא בו. כל הזמן לצערנו יש מקרים של תקיפה ברחבי העיר, ואין שום ייחוד לרחוב הגליל.

המגננה שאתה תופס לעיתים קרובות

מפעימה אותי כל פעם מחדש. איך אפשר "לתקוף" רחוב? מי תקפ/ה בכלל? היחידי שהזכיר את התושבים והעלה את הנושא באוריאנטצה לא עניינית זה....אופס! - אתה
ובכל זאת, עובדתית - זה איזור הרגיש.

ATAF151

New member
זה לא איזור רגיש

אין שום רגישות מיוחדת באיזור. אין שם אוכלוסיה מיוחדת, אין שם איזורים חשוכים או צרים באופן יוצא דופן, הכל רגיל שם לחלוטין. אפילו הורי זיו לא גרים שם. אני פשוט נגד תיוג איזורים ללא סיבה

ATAF151

New member
את זו שתייגת

ארז שאל אותך מה זה מקום רגיש ואת ענית לו "רחוב הגליל והרחובות הסמוכים לו". כלומר תייגת לא רק את הגליל אלא גם את הסמוכים לו. גם אני יכול לתייג את קלאוזנר ולקרוא לו רחוב אלים על פי מה שאת עצמך סיפרת לדוגמא שניפצו לך חלון בדירה, והשכנה הבעייתית שלך.

ארזS

New member
אני בהחלט מסכים עם ATAF151

ולכן גם שאלתי על שאר הרחובות שהזכרתי בתגובה הקודמת.

עטאף, אני מתחילה לאבד את הסבלנות לדמגוגיה הזו

כל המקרים שקרו ב- 7-8 שנים האחרונות, מלבד אונס ילדה בגן הבנים לפני 11 שנה והמקרה של שבת ביבנה (פורסם שם ביה"ס בידיעות היום - ואני שואלת מי מסר להם את השם ואולי חיבל בכך בחקירה?) - כולם קרו ברחוב הגליל. הנאשם באונס של לפני 7 שנים שוחרר והוא גר לכאורה בשכונה. יש לי ילדים שמסתובבים בשכונה הזו והיא בהחלט רגישה - נסיבתית, ומבחינת תחושת הבטחון שלי כאם ואיתי עוד הרבה מאוד הורים. אני חוזרת לעניין הדמגוגיה - אני יכולה לסבול אותה (בקושי) כשהיא מופנית באובססיה לעניינים עקרוניים - אני לא אסבול אותה כלפי.

ארזS

New member
חנה

זה מקרה [לדעתי] שהיו כמה מקרים באזור רחוב הגליל, אבל כפי שזה קרה שם, וכפי שזה קרה בשבת בחצר של בי''ס יבנה [בעת פעילות נוער ולא בעת פעילות של בית הספר, להזכירך זה קרה בשבת] זה יכול לקרות בכל מקום אחר.

אין ספק שזה יכול לקרות בכל מקום

זה אינו מוריד מהעובדה שבאיזור בו מסתובבת אוכלוסייה כ"כ גדולה של ילדים, ביניהם ילדי הפרטיים, זה קרה סדרתית ואחד המפגעים אולי מתגורר באיזור.

HayaBee

New member
אני ארגיש ממש טוב כשאדע שיש השגחה על המתרחש

ואדע שפה ושם יש מצלמות שלא כל קרימינל יודע היכן הן והקרימינלים יזהרו במעשיהם. במידה וקורה משהו אשמח לדעת שיתכן והדבר הובחן על ידי מישהו ואינני מסתירה את מעשי ברחוב - הרי אם יש חוטפי תיקים או תוקפי זקנים המצלחה תוכל להעיד על הנעשה ותגובה תוכל להגיע באופן מידי אם המעשה הובחן. לדעתי זה רק לטובה וכמה שיותר יותר טוב.

גור 2

New member
פרסמו או יפרסמו באופן רשמי איפה

יש ויהיו מצלמות, כולל שילוט התרעה באזורים בהם יש מצלמות? לא עדיף הרתעת עברינים ומניעת פגיעות על הסיפוק שבתפיסתם לאחר מעשה? זו המשמעות של ידוע מראש על מיקום מצלמות.

לדעתי לא צריכים לפרסם הכל..

קחו לדוגמא גם את מכמונות המהירות בכבישי ישראל, עד כמה שנים המשטרה ניסתה להסתיר את מיקומם המדוייק ומה דמי ומה לא - כיום הרשימות מופצות לכל (אך... נפלאות האינטרנט...) ומה יצא מזה? לא הרבה, ישנם איזורים שהנהגים יודעים ששם אין מצלמה - "מרביצים" מהירות מטורפת ו 100 מטר לפני המצלמה מאיטים. תפזרו מצלמות וכמה שיותר, לא כולן חייבות לצלם באמת, אבל שייראו אמיתיות.

למעלה