ראי ראי שעל הקיר מי הכי יפהההההההה

rootteem1

New member
דידה את יודעת שקשששה לנו בלעדיך

אז אל תעשי זאת שוב! ובקשר לכל הבנות שלא קיבלו את המסר אז ככה.. אני לא במחשב שלי עכשיו, וקשה לי מאוד להבין אילו תגובות חדשות שלא קראתי ואילו כן.. גם יש מסרים שכבר לא רלונטים יותר, אז אין לי בעייה לשלוח לכל מי ששלחה לי בקשה לראות את המסר, אבל נראה לי שכבר הרוב ראו אותו.. לא?... אה ויאנוש זה לא מחדש לנו שום דבר, אבל זה עדיין מסר ממקור ראשון, ממנו ולא נראה לי שרצוי לפרסם אותו.. בכל זאת זה פורום פתוח...

a d i d a s 2 1

New member
איזה קשה מה קשה...

בקטנה לגמרי... ובקשר למסר אל תפרסמי כי אז זה יהפוך להיות פורום פלצני משהו... עד זהבראתי כמעט נהייה לי חום... ושיר התרופות סבתא שלך משהו משהו...

רנה6

New member
דידוס...

גרגרת חומץ תפוחים מהול במים?!...או שמא גרגרת מי מלח?!...או שמא סחטת לימון לתוך גרונך?!

a d i d a s 2 1

New member
שירוש... השניים האחרונים

לא שמתי לב להודעה שלך עד עכשיו.... לימון ומי מלח... בעיקר... ועכשיו נהיה לי חום מאז אתמול בלילה... מה שלומך???

רנה6

New member
דידוס...

לא ממש מבינה..זה עזר או לא?!...כלומר, יש לך חום עכשיו, לא...אוף, בוף...מי בא?!...הנכד שלי חזר מהגן ויש לו יום הולדת...רצה כדי לנשק, לחבק ולהביא לו עוגה ובלונים....

a d i d a s 2 1

New member
אווווווווו מזל טובבבבבבבבב

זה עזר זה עזר, את שואלת למה נהיה חום? כי אני טיפוס שלא מסוגל להיות בבית גם כשהוא חולה, תמיד מסתובב יוצא... זה בגדול ככה למה נהיה לי חום... מזל טוב לילד, נשתמע, נשיקות!!

a d i d a s 2 1

New member
שיררררררררררררררררר

אין לי סוללה איףףףףףףףףףף איך זה התנתק מגעיל..בעעע ורק אני מסוגלת לשכוח להטעין....

דורית41

New member
../images/Emo49.gifשיר!!!

מזל טוב לנכד שלך וגם הרבה
.בן כמה הוא?

eilati27

New member
היי בובה...

לא יצא לי להגיד לך עדיין שכבר קראתי ממי... שיחקת אותה... אני שלחתי לו גם פעם אחד עם תמונה שלנו.. ולא הייתה תגובה...אוףףףף

Nova5

New member
רומוששש,

את יודעת שאני ראשונה ביקשתי לא לפרסם, אבל אחר כך פתאום ראיתי אותך יושבת ושולחת מסרים לכולם... חבלללל... רותם יש עליך כתר של בת פורום הראשונה שג'קו הגיב לה אישי- וזה אף אחד לא יקח ממך - זה לא רק לכל החיים , אלא תעבירי אותו בירושה
- ורק לבן הבכור

Karina85

New member
עדידוש, אילתוש וכולן...

היי עדי כיף שבאת
ואני באתי לכמה דקות ושוב הולכתתת באיוש!

a d i d a s 2 1

New member
חחח קארין....זה המחיר שעליך לשלם

בגלל הפסיכומטרי?? בהצלחה יפה... נשיקות!

Nova5

New member
את, בובה שלי, את הכי הכי הכי יפה

ולא רק בעיר!!!!!!!!!!!!!! חזרת אלינו או שרק מאיימת?

a d i d a s 2 1

New member
איי יא איי חיכיתי לך

ובדיוק באתי לרשום שאני הולכת ודש לך ולנילי... ואז בום! מה נשמע?? מאיימת, רק מאיימת, בינתים, עד להודעה חדשה....

Nova5

New member
הבנתי...

אתגעגע אליך אנושות, אבל -ok אהיה אל מסרים , אל תדאגי

a d i d a s 2 1

New member
יפה לך..שעון מראה 3 מתי מתי כבר 8

איזה קור אמא...אבל כיף... קור יפה יש היום... אני עדיין מחכה לאזור אומץ ללכת לים.. תגעגעתי אליך!

Nova5

New member
את יודעת איזה כייף בחורף בים

כשתצברי עומץ - תשרקי...

a d i d a s 2 1

New member
בטח יודעת, אני מאוהבת בים בחורף...

זה יפה, לפני שנה... הייתי בים לבד וירד מבול, אחד הרגעים הכי מהנים שהיו לי... בכלל, הים לא צריך שמש בשביל שיגיעו אליו, כמו אנשים...

למעלה