ראי ראי שעל הקיר מי הכי יפהההההההה

Nova5

New member
אני גם אוהבת להגיע

לראות הגלים הענקיים האלו, לפני 3 שנים היו עד 6 מ' - איזו חוויה - וגם ירד רשם, לא מבול אבל איכותי ביותר. היה כייף, בת שלי עד עכשיו מספרת לכולם

a d i d a s 2 1

New member
איזה כיף...

הוא הכי יפה סוער... יאללה אני שורקת לך, הולכת לים... אז ביי לכולם... אוהבת את כולם, יאנוש מסרי דש לכפית... צאוווווווווו

eilati27

New member
יאנוש שאלה... קארינוש אולי גם את

תוכלי לעזור... אני מחפשת את הראיון של ג'קו בערוץ 2 בחדשות שבו הוא מתנצל באחת הפעמים הראשונות...

a d i d a s 2 1

New member
הוא רנאה שם עצוב, מבולבל...

"חבר למן מסע כזה בחורף מסתכל לי רגליו קצרות אבל ראשו חכם" אין לי מושג איך למצוא... אבל מראייה אחת של הראיון הזה בזמן ההוא... קללתי הרבה... שאלתי איפה ההגיון, ורק אחרי כמה חדשים הבנתי שאין כזה... נו מילא.... למה זה חשוב? בגלל סיבה מסויימת?

eilati27

New member
האמת???

פשוט עדיין לא ראיתי ועכשיו ראיתי תקציר של "אדון הסליחות" באתר של כוכב נולד... אז הסתקרנתי לי.... עכשיו אני כבר אחרי.. ממש עצוב... איך גלגל מסתובב...

a d i d a s 2 1

New member
הכל יופי...

מנותקת מהמחשב כותבת שירים... פשש חלום של כל סמרטוטה.. :) האמת היא שאני נאלצת נראה לי לפרוש... קר לי בטירוף... ואנטי לא מספיק חולה עדיין, אז זה זמן ללכת לים, בשביל לחזור גוססת... מה שלומך את? אתם שומרות לי על הפורום שלי אני מבינה, כל הכבוד, תקבלו שעות נוספות:)

למעלה