ראפר או חאפר?

JamicaniT

New member
חח פרצוף של מתנחל כתום P:

A dirr

New member
סאב שומר אסים קרוב לחזה...

אין מה לדאוג, כמו שתאקט היה רק חימום כך גם הדיסק של שי. מצפה לנו הרבה ב5 שנים הקרובות לפחות מתאקט בכל מה שקשור להפקות מוזיקאליות. האלבום של סאב בעצמו יהיה הפצצה לפי דעתי. אני חושב שאתה צריך לתת צ'אנס לשירים של שי שוב פעם יש הברקות אבל גם אני אישית ציפיתי ליותר, כל מי שיגיד שהוא חם אני לא אשלול את זה, להיפך, אבל בהחלט ציפיתי לרמה בוא נגיד אירופאית פלוס בהפקות וקיבלתי הפקות ישראליות ברמה טובה. אני לא אגיד שהתאכזבתי מהאלבום כי זה יהיה שקר אבל יש מקום לשיפור גם אצל שי וקובי האדירים, עם כל הכבוד ופה באמת יש כבוד. הנפילה של תאקט תהיה בדיסק של הצל אם הוא יצא בסולו. בוזקילז יהיה דיסק ממוצע דיסק הסול יהיה ייחודי אבל גם לא ענק ואני חוזר ואומר שההפקות של סאב יהיו התותחיות ביותר וזה יהיה באמת ברמה של חו"ל.

A dirr

New member
אני שופט בלי סיבה?

אני רק חושב על דיסק בסגנון מונוטוני עם קול מחוספס וזה לא עושה לי טוב באוזן. תן לי לשער, מקסימום אני טועה.

pSyhoKokiLiDa

New member
דווקא אני נהנה מהצל בזמן האחרון.

במיוחד אחרי הבית המשעשע ב"קבל".

kodman

New member
"אירופאית" ../images/Emo6.gif הצחקת אותי

מזכיר לי את הפרק ב"טייק אוואי" שעדיקה (זה ששיחק את דוד בבת ים ניו יורק וזה שבפירסומת - "חי, יש מבצע היית מת!" - אחלה שחקן) מקבל איזה ג'וב משחק באיזו סידרה עתידית שמסריטים איפושהו והוא מחרטט למישהי שלא הולך לו בעסקי המשחק כי "אנשים לא אוהבים את הסטייל שלי, מחפשים משהו אחר.. אני יש לי סגנון אירופאי כזה את יודעת כמו לינו ונטורה כזה"
לינו ונטורה
(ממש אותו סיגנון וגם אותו מראה..) בכל מקרה אחלה סדרה.

הממ... ../images/Emo41.gif

הצל אחד העובשים הכשרוניים פה... אולי הוא למד מהטוב ביותר, ואולי הוא סתם ככה, אבל יש טראקים שאני מאזין להם ואני רואה שהוא במרחק צעד מסאבלימינל. במיוחד בזמן האחרון. הצל יודע לתת ראפ נטו, גם שי היה כזה- אבל הצל לא השתנה, הוא ראפר טוב מאוד עם אנרגיות מטורפות, רגש, משחקי פלוו (כשהוא יושב על ה3\4) ולפעמים יציאות ליריקאליות לא רעות בכלל. לעומת זאת התחזית שלי זה שהאלבום של בוסקילז לא יהיה ממוצע, או שהוא יהיה אוסף שירים בנאלי ממוחזר ומונוטוני- או שהוא יהיה יצירה גדולה שתחשוף את אחד הראפרים החזקים במדינה. עדין לא טעמתי מבוסקילז מספיק כדי לנקוט עמדה. בקשר לאלבום של סאב נסכם- אין דבר שאני מחכה לו יותר מזה.

Escova

New member
האמת ?

התחלתי יותר ויותר להסתייג מהצל כראפר. אני מודה, יש לו קטעים טובים לאללה, כמו ב"בור ללא תחתית", אבל הבעיה של הצל, שיש לו סטייל אחד, מה שלא תמיד מתיישב עם ההפקה עליה הוא יושב. הוא לפעמים נשמע כמו עורב צווחני ותו לא... סאב הוא לא רק ראפר מחונן, אני רואה בו גם מוזיקאי מחונן. כי הוא מסוגל לכמה סגנונות, לא רק לתת בראש למיקרופון. הפלואו שלו ב"סוד" ("אז לא יצא לנו, לא דיברנו, זרמנו במקביל...") השאיר אותי עם פה פעור... וב"שיר של רגע אחד" הוא מוותר על הראפ, בשביל להתחבר לקונספט...

למעלה