ראפר או חאפר?

סאבלימינל הוא רב אומן בכל הנוגע

לראפ. הוא פשוט עושה את זה הכי טוב והכי סגנוני. למסקנה הזו הגעתי מזמן. בקשר למה שאמרת לצל אני לא מסכים איתך, הצל יכול להיות "מרגש" כמו בלהבות ברקיע, או שהוא יכול "לתת בראש" כמו (למשל) בהציר. הצל ראפר טוב, אני חושב שמחשיבים אותו לאמ סי ממוצע ומטה בדר"כ כי הוא רוב הפעמים עומד כשהוואה ליד סאבלימינל.

S H I R M A N

New member
בשיר "שבור את הדממה"

עדיף אם הוא היה משאיר רק את הבית הראשון (קיצור כמו בגירסת ה"טעימה", מי ששמע), כי כל הסיפור חיים יצא מפגר.

ראסמי

השיר שבור את הדממה מתחיל מצויין, הפזמון בכלל גדול... אבל באיזשהו שלב כל הסיפור חיים הזה שלו מתחיל להלעס כמו מסטיק אורביט בשיניים של דוגמנית שחורדינית.

ChRoNoNaUt115

New member
בקיצור.

אלבום בסדר. לא יותר מזה. התאכזבתי מזה שהוורס היחיד של סאב באלבום, מעפן. Testimony ענק. "מה שראינו" גם ענק. רק הסוף של הוורס של שי הרס. אבל עדיין שיר גדול. "שיחה ממתינה" ממש טוב. יש עוד כמה שירים טובים, אבל חוץ מזה, לא משהו האלבום. הגעתי למסקנה שאני מעדיף בהרבה את שי באנגלית וצרפתית מאשר בעברית.

volatile

New member
דיסק משעמם פחד

מונוטוני, לא מעניין, מנסה לצאת הכי חכם יוצא הכי טפשי. ההפקות הם מחזור של כל מה שהלך חזק בהיפ-הופ בשנים האחרונות. הם לא רעות, סתם משעממות. בקיצור, הייתי בחופש, ניסיתי לשמוע את כל הדיסק ברצף ונרדמתי. ניסיתי לשמוע בחלקים ופיהקתי. אני לא צופה שום דבר מעניין מהחבר'ה של סאב, הם משעממים פחד. פלג.

קמינסקי

New member
אכזבה ?

למה אכזבה? לא ציפיתי ליותר מזה ... חוצ משתי בתים טובים בחיים שלו שי אף פעם לא נתן לי שום סיבה לחשוב שהוא ראפר טוב מבחינת הפקות עוד אפשר להתאכזב כי לתאקט עוד אמורות להיות הפקות על עם האולפן החולני שקובי בנה אבל גם לא .. אין לי שום דבר אישי נגד שי או נגד תאקט אבל האלבום פשוט ג-ר-ו-ע ושי באמא שלך צא מהסרט מאז האולסטארז נתקע לך הפלואו צא מזה...

למעלה