ראשית שלום לכולם

עדי.פ

New member
אני לא חמודה (חמוד כן)

גם לי יש נסיון ונסיון טוב מאוד ואולי בגלל שאני חמוד אז אני עשיתי בדיוק את מה שאמר לי המנתח ובשבוע הראשון שתיתי רק תה ומרק עוף (ועדיין זכור לי איך לקח לי לשתות כוס אחת חצי שעה) ואולי בגלל שאני פחדן (חמוד אבל פחדן) וכשאני קורא איך אנשים שלא עשו את מה משהדיאטנית אמרה להם לאכול (ואיך לאכול ומתי לאכול) אני מת מפחד ואוכל רק מה שמותר לי. נקודת המוצא שלך היתה שאצלך זה נכשל אז אסור לעשות את זה !!! אצלך היה ניתוח שנעשו בו טעויות (זה טבעי כי היית השלישית בארץ) והניתוח השני היה על קיבה פצועה ומצולקת יחי ההבדל . רוב המנותחים לא עברו ניתוח קודם בקיבה וקיבתם היתה אמנם גדולה אבל תקינה. הטבעת שנתפרת (הסיבה לתפר היא כדי שלא תזוז) מחוץ לקיבה לא נדחית ע``י רוב המטופלים. (לאנשים משתילים לב ומפרקי ברכיים מלאכותיים שלא לדבר על הגדלות חזה בעשרות אלפים). אז לך זה לא הצליח. באמת חבל ובהצלחה מכל הלב בדרכך החדשה (שלושה שבועות ) עם הדיאטנית. אני אמנם ניסיתי כל דיאטה אפשרית ונכשלתי אבל אני לא יוצא בהכרזות של אל תעשו את זה. אני כן אומר שלמי שהטבעת מתאימה GO FOR IT החרטה היחידה שיש לי בעקבות ניתוח הטבעת היא שלא עשיתי את זה לפני שנה עדי

גלית1

New member
לחמוד (סליחה שסירסתי אותך)

תאמין לי שאני עשיתי בדיוק מה שהדיאטנית אז אמרה לי אבל זה לא התאים לי. כנראה שאני מאד פגועה מכל זה בגלל זה אני באה בהצהרה של אל תעשו את זה. אך דיברתי עם המון אנשים שנפגעו אם לא כמוני אז בדרכים אחרות ובטווח של 3-5 שנים מתחילים סיבוכים ובטווח של 10 שנים חוזרים למשקל שהיה. מאד מאד מקווה שתצליח בהמשך והלוואי שלא תדע מהם הסיבוכים כי זה באמת כואב ולא נעים.

רוייקו

New member
גלית1, אני מבקש ממך שוב לכתוב בצורה

מכובדת, בלי להשתלח באנשים וברופאים בצורה בוטה. אפשר לכתוב הכל, אבל בצורה מכובדת, אז אנא ממך. הודעות פוגעות ימחקו.

גלית1

New member
תסלח לי מאד...

אבל רופא צריך להיות קודם בנאדם. אם רופא לא יודע יחסי אנוש אז איך בדיוק הוא אמור לטפל באנשים שבמצוקה?

רוייקו

New member
גלית, אם היית באה בגישה חיובית, ולא

בתוקפנות, כפי שאת עושה זאת פה היטב, חרוזי היה מתיחס אליך אחרת. היה מבין אותך אחרת, אבל הראית שאת במלחמה.

גלית1

New member
אתה יודע מתי הייתי במלחמה?

כשראיתי שהוא לא מתייחס אלי. אמא שלי פנתה אליו והוא התייחס אליה כמו תסלח לי אבל לזבל וגם אמא שלי רופאה בדיוק כמוהו. המלחמה שלי הייתה על היחס שלו כלפיי. אז בבקשה ממך אם לא היית בסיטואציה שאני הייתי אז בבקשה אל תתערב בחיים שלי.

למעלה