פולגאר
Well-known member
ומידרו אותואתם תמכתם בהתנתקות שיצרה את המצב הזה.
ומידרו אותואתם תמכתם בהתנתקות שיצרה את המצב הזה.
כן. אבכה עליו בכי.ומידרו אותו
כנראה שגם אותם מידרו.כן. אבכה עליו בכי.
יש לו מזכיר צבאי וראש מלל שהוא ממנה ותפקידם לתווך לו את מה שהצבא יודע ועושה ואת המודיעין שמגיע.
הוא לא ידע.כנראה שגם אותם מידרו.
לא נראה לי, הוא חולה שליטה.הוא לא ידע.
את שר הביטחון הוא פיטר. לראשי הצבא הוא לא נתן להופיע בועדת חוץ וביטחון.
אולי הוא העדיף לא לדעת.
חולה שליטה?לא נראה לי, הוא חולה שליטה.
בניגוד למערכת הביטחון, הם מיידעים אותו בצעדיהם.חולה שליטה?
נותן לסמוטריץ ןהרוס את הכלכלה ולבן גביר להרוס את המשטרה.
אני מניח שאתה יושב בכל הפגישות של נתניהו עם הדרגים הביטחוניים כשאתה טוען את מה שאתה טוען כי אחרת, אתה סתם שקרן.בניגוד למערכת הביטחון, הם מיידעים אותו בצעדיהם.
ה-7.10 לא הוכחה מספקת עבורך?אני מניח שאתה יושב בכל הפגישות של נתניהו עם הדרגים הביטחוניים כשאתה טוען את מה שאתה טוען כי אחרת, אתה סתם שקרן.
הוכחה שהוא לא עשה דבר כשקיבל את המידע.ה-7.10 לא הוכחה מספקת עבורך?
אתה יושב בכל הפגישות של נתניהו עם הדרגים הביטחוניים כשאתה טוען את מה שאתה טוען? כי אחרת, אתה סתם שקרן!הוכחה שהוא לא עשה דבר כשקיבל את המידע.
הוא כושל וממשלתו כושלת.
אני לא קובע חד משמעית עם ידע או לא. אתה כן.אתה יושב בכל הפגישות של נתניהו עם הדרגים הביטחוניים כשאתה טוען את מה שאתה טוען? כי אחרת, אתה סתם שקרן!
הממ... אתה בטוח שההסתייגות הזאת נפלה עקב בעיה טכנית/תקלה במערכת בפוסט #64 שלך למשל (לא עוקב אחרי הדיון ביניכם, אבל במקרה נפלו עיני על אמירתך המצחיקה וחסרת האמת הזאת, אז תהיתי )?אני לא קובע חד משמעית עם ידע או לא. אתה כן.
????הממ... אתה בטוח שההסתייגות הזאת נפלה עקב בעיה טכנית/תקלה במערכת בפוסט #64 שלך למשל (לא עוקב אחרי הדיון ביניכם, אבל במקרה נפלו עיני על אמירתך המצחיקה וחסרת האמת הזאת, אז תהיתי )?
בקיצור, שיקרת (לפחות) בתגובתך האחרונה . או, אם שם לא שיקרת, שיקרת בהכרח בזו שקדמה לה . ביחד זה לא הולך.????
מיצינו
יקירי החביב. איך אני צריך להרגיש כשמלך השקרנים טוען ששיקרתי?בקיצור, שיקרת (לפחות) בתגובתך האחרונה . או, אם שם לא שיקרת, שיקרת בהכרח בזו שקדמה לה . ביחד זה לא הולך.
שמח שהבהרנו זאת ולאחר שעשינו זאת, בהחלט אפשר לומר שמיצינו .
אין לי מושג. דבר איתי אם וכאשר זה יקרה לך מתישהו וספר כיצד זה גורם לך להרגיש.יקירי החביב. איך אני צריך להרגיש כשמלך השקרנים טוען ששיקרתי?
אין מחמאה גדולה יותר.אין לי מושג. דבר איתי אם וכאשר זה יקרה לך מתישהו וספר כיצד זה גורם לך להרגיש.
הוא צודק, קרא את תגובותך ותראה את הסתירה בהם.יקירי החביב. איך אני צריך להרגיש כשמלך השקרנים טוען ששיקרתי?
אבל הם 0מולניים. שכחת?כן. אבכה עליו בכי.
יש לו מזכיר צבאי וראש מלל שהוא ממנה ותפקידם לתווך לו את מה שהצבא יודע ועושה ואת המודיעין שמגיע.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.