שקר גסומידרו אותו
שקר גסומידרו אותו
אילו הוא היה מבוגר אחראי בעיסקת שליט כל זה לא היה קורה.ברור שהוא צודק, הוא המבוגר האחראי מול כל הילדים.
מספיק היה אם היה מאשר את חיסולו של סינוואר ולא מונע אותו חמש פעמים.אילו הוא היה מבוגר אחראי בעיסקת שליט כל זה לא היה קורה.
אבל השמאל באותה תקופה התנגד בתוקף להחזרת החיסולים הממוקדים.מספיק היה אם היה מאשר את חיסולו של סינוואר ולא מונע אותו חמש פעמים.
ממתי שאלו את השמאל?אבל השמאל באותה תקופה התנגד בתוקף להחזרת החיסולים הממוקדים.
רק בממשלה הנוכחית ביבי התחיל להיות ימין. בגלל הקואליציה שלו.ממתי שאלו את השמאל?
ולמה להמציא שקרים מתועבים עליו ?
נתניהו לא ימין ולא שמאל .רק בממשלה הנוכחית ביבי התחיל להיות ימין. בגלל הקואליציה שלו.
בכל ממשלות העבר שלו הוא למעשה היה שמאלן.
ובכלל, לפי השמאלנים בעבר היה צריך לפעול להשיג שלום עם החמאס
נראה שאין תקומה לשקרנים כמוך.רק בממשלה הנוכחית ביבי התחיל להיות ימין. בגלל הקואליציה שלו.
אם אתה רוצה למצוא שקרן, תביט במראה.נראה שאין תקומה לשקרנים כמוך.
ברק המציא את הסיכולים הממוקדים ולפיד תמך בחיסול סינואר. כחלון בטח שלא היה מתנגד לחיסול בכירי חמאס. כמו שגם בליל הכטב"מים גנץ ואייזנקוט הציעו לתקוף בחזרה עוד כשהכטב"מים בדרך ולא ידוע אם הצלחנו ליירט אותם או לא וביבי הפחדן סירב וברור שאחרי שלא נגרם נזק לישראל ארה"ב התנגדה לתגובה רצינית. וגם עכשיו אנחנו שבועיים יודעים שמתכוונים לתקוף אותנו ונותנים לאיראן לקבוע הכול ולא תוקפים כתגובה מנע בידיעה שהם מתכננים לתקוף אותנו ונותנים להם להחליט מתי והם מחזיקים את כל המדינה בחרדה שבועיים.רק בממשלה הנוכחית ביבי התחיל להיות ימין. בגלל הקואליציה שלו.
רק בממשלה הנוכחית ביבי התחיל להיות ימין. בגלל הקואליציה שלו.
בחיאת!איך אנשים כמוך כותבים באקטואליה בלי הבנה מינימלית בפוליטיקה.
נשגב מבינתי.
ובכל זאת הם נמשכו ולא הייתה בעיה לחסל פחות בכירים ואת ראשי הג'יהאד האסלאמי.אבל השמאל באותה תקופה התנגד בתוקף להחזרת החיסולים הממוקדים.
לא יודע מה השמאל רצה. אני יודע מי היה ראש הממשלה .אבל השמאל באותה תקופה התנגד בתוקף להחזרת החיסולים הממוקדים.
אבל כמו שכבר ראינו, ראש ממשלה בישראל לא יכול לעשות מה שמתחשק לו. יש בגץ שמגביל אותו.לא יודע מה השמאל רצה. אני יודע מי היה ראש הממשלה .
עד כמה שאני יודע ראש הממשלה לא ממש התחשב בדעות השמאל בהרבה תחומים.
בכיינות אופיינית.אבל כמו שכבר ראינו, ראש ממשלה בישראל לא יכול לעשות מה שמתחשק לו. יש בגץ שמגביל אותו.
שמאלנים אמרו בעבר שזה לא חוקי חיסולים ממוקדים ונגד החוק הבין לאומי. והיה חשש שזה יגיע לבגץ, כמו עניינים אחרים של נוהל שכן ואפשרות לתת לפלשתינים להתקרב עד הגדר.בכיינות אופיינית.
איפה בג"ץ הגביל אותו . בג"ץ לא התערב בסיכולים ממוקדים.
שמאלנים אמרו הרבה דברים ואף אחד לא התחשב בהם.שמאלנים אמרו בעבר שזה לא חוקי חיסולים ממוקדים ונגד החוק הבין לאומי. והיה חשש שזה יגיע לבגץ, כמו עניינים אחרים של נוהל שכן ואפשרות לתת לפלשתינים להתקרב עד הגדר.
כמה טוב היה אם זה היה נכון.עד כמה שאני יודע ראש הממשלה לא ממש התחשב בדעות השמאל בהרבה תחומים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.