מי בדיוק מפגין לטובת אויב?? בן גביר?אתה באמת לא יכול להבדיל בין אדם שלא מציית לצו פינוי לאדם שמפגין לטובת האויב?
מי בדיוק מפגין לטובת אויב?? בן גביר?אתה באמת לא יכול להבדיל בין אדם שלא מציית לצו פינוי לאדם שמפגין לטובת האויב?
הפגנות ההזדהות עם של ערביי ישראל עם המלחמה שפתחו נגדינו ערביי יש"ע ב-2000.מי בדיוק מפגין לטובת אויב?? בן גביר?
דיי בטוח שהוא ערבי, אחרת לא היה מתנסח בצורה זאת.הפגנות ההזדהות עם של ערביי ישראל עם המלחמה שפתחו נגדינו ערביי יש"ע ב-2000.
כי הוועדה קבעה ששרון ז"ל היה צריך לצפות מראש שבעלי בריתה הנוצרים של ישראל יבצעו טבח בנשים, ילדים ותינוקות ומעל בתפקידו כשהכניס את הפלנגות בלי לבדוק עם מי יש לו עסק. הוועדה לא חקרה אם המלחמה היא מלחמה יש ברירה או אין ברירה אלא רק את הגורמים לטבח בסברה ושתילה, כמובן גורמים בישראל, כי במקום שזה קרה בלבנון, לא הייתה לוועדה סמכות לחקור.ולמה הוועדה דרשה זאת ולא דרשה את התפטרותו?
כאילו שיש סתירה בין הדברים.עלוב ביותר, לעומת הקישורים הבאים:
קינדערלך, אני צריך לעשות: כשבגין פיטר את שרון
עוד לפני ישיבת הממשלה שבה חרץ מנחם בגין את דינו של מי שכיהן במלחמת לבנון הראשונה כשר הביטחון, התקיים דיון מקדים וטעון. עם פרסום הפרוטוקולים מלפני 30 שנה, חושפים שניים מהנוכחים באותה ישיבה מצומצמת: "לא נעים להדיח שר שמינית, זה קשה מבחינה אנושית, אבל בגין הבין שאין לו ברירה"www.ynet.co.ilהמערכה ששינתה הכול: גילויים חדשים על הקריסה של מלחמת לבנון הראשונה
שיחת הטיוח שבה הסבירה צמרת צה"ל לפלנגות מה לעשות אחרי הטבח בסברה ושתילה. מבצעים חשאיים שלא קיבלו את האישורים הנדרשים מהממשלה. האובססיה לחסל את ערפאת שפיצלה את צמרת מערכת הביטחון, והמתנגדים שהעדיפו לשתוק ונתנו לכאוס לשלוט. 40 שנה אחרי מלחמת לבנון הראשונה נחשפים עדויות, מסמכים ופרוטוקולים, שמגלים...www.ynet.co.ilIsraelArchivePoc
catalog.archives.gov.ilראש הממשלה נגרר לבוץ אחרי שר הביטחון? 40 שנה אחרי - בחזרה למלחמת לבנון - וואלה חדשות
הכניסה ללבנון הייתה שנויה במחלוקת בקרב הציבור הישראלי ובמהלך השנים התקבעה התפיסה כי בגין נגרר אליה ע"י אריאל שרון והרמטכ"ל רפול. בספר חדש "1982, לבנון - הדרך למלחמה", שמוציא יגאל קיפניס, הוא טוען שרה"מ "לא פותה" וכי מטרות המלחמה נגזרו מתפיסת עולמוnews.walla.co.ilמלחמת לבנון הראשונה מראה שנתניהו לא המציא את חוסר הידיעה כנתיב מילוט | אדליסט
לוועדה לחקר האסון במירון יש ראיות שקושרות לכאורה את יו"ר האופוזיציה למידת הסכנה, אך האם זה המקרה של מנחם בגין במלחמת שלום הגליל?www.maariv.co.il
המקור הכי פופולארי תומךרק שאין אף מקור שתומך בגרסתך ולא יכול להיות כזה מקור כי אין מקור לשקר
מילת המפתח היא 'שקטה' לעומת אצל נתניהו רועשת מאוד, האם אתה מבין את ההבדל?המקור הכי פופולארי תומך
מול בית ראש הממשלה התקיימה משמרת מחאה שקטה של אנשי שמאל, שבלטה בה כרזה עם מספר החללים, בהתאם לשינויים שחלו בו, במלחמת לבנון אשר בשלב כלשהו עבר את ה-600. שב"כ קבע כי הפגנה כזו, המתקיימת כ-8 מטרים מפתח בית ראש הממשלה עלולה להוות עבורו סיכון, אולם בגין סירב לבקש כי ירחיקו את המפגינים, על אף שמשמרת המחאה הטרידה את רוחו.
מנחם בגין – ויקיפדיה
he.wikipedia.org
אבל היו מול ביתו, כי שרון ז"ל כבר פוטר, אבל זה לא הספיק להם.התלונות היו על שרון, לא עליו.
בטל בשישים ממה שיש ליד ביתו של נתניהו.אבל היו מול ביתו, כי שרון ז"ל כבר פוטר, אבל זה לא הספיק להם.
או שהיו ליד ביתו של רבין וליד ביתו של בנט וליד ביתה של סילמן.בטל בשישים ממה שיש ליד ביתו של נתניהו.
כהרגלךאו שהיו ליד ביתו של רבין וליד ביתו של בנט וליד ביתה של סילמן.
עובדות הן האויב הגדול של הביביסטים.כהרגלך
כנראה לא שמעת ל- שלי, שתצא ותלמד מהי עובדה ולא זאת לא התוכנית של אילנה דייןעובדות הן האויב הגדול של הביביסטים.
כנראה לא שמעת ל- שלי, שתצא ותלמד מהי עובדה ולא זאת לא התוכנית של אילנה דיין
צריך להדיח אנשים בפרקליטות ובמשטרה
אין חדשות בארץ. תלוי מאיזה מקור אתה ניזון ואיך אתה מעריך את מה שנודע לך.www.tapuz.co.il
זה בגלל שביידן מגביל את הלחץ הנדרש ואולי גם החוק הבינלאומי, אבל צריך להרעיב אותם כמו במצור של רבשקה השליח האשורי על יהודה.אם לא עומד בלחץ שילך לטפל במשפחתו.
עוד לא הבנתה שהטענה שלכם על החזרת החטופים דרך לחץ על החמאס התפוצצה בפניכם ו6 חטופים מתים זה באשמת נתניהו.
אף אחד גם לא היה יכול להפקיר ריבבות מאזרחי מדינה לחסדי האויב ולהשאיר 10% מהמדינה ללא צבא.אף אחד לא היה יכול לעמוד בלחץ שהוא נמצא בו ולא מול אויביו, אלא מבני עמו שמשחקים לידי האויב
לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם. אתה מדבר על מעשי הסרבנים הנלוזים מהרל״ב לפני שמחת תורה?אף אחד גם לא היה יכול להפקיר ריבבות מאזרחי מדינה לחסדי האויב ולהשאיר 10% מהמדינה ללא צבא.
אני לא יודע מי נתן את הפקודות כך שהשאירו את הנגב חשוף כמו מערב פרוע. אני לא יודע אם זה הממשלה, מפקדי הצבא או גם וגם, אני יודע שזה לא קרה מקום המדינה עד השבעה באוקטובר. הסרבנים שידרו חולשה לאויב, אבל הם לא סירבו בפועל, כך שאני לא יודע מה גרם למצב כאילו הצבא בחופשה או בשביתה בשעות בוקר השבעה באוקטובר.לא עקבתי אחרי הדיון ביניכם. אתה מדבר על מעשי הסרבנים הנלוזים מהרל״ב לפני שמחת תורה?
הוא מנע סיוע הומניטארי לעזה? הוא בונה באיו"ש יותר מבממשלות אחרות שלו? הוא אישר פעולה צבאית אחת שאמריקאים התנגדו לה נחרצות?לחיץ? אני רוצה לראות ראש ממשלה אחר שהיה עומד בחצי ממכבש הלחצים שהוא עובר, לרבות יצחק שמיר ז"ל שהיה ידוע באיתנותו.
התשובה לשאלה הראשונה היא 'כן' עד שלא יכל יותר, היה צריך את סיועם.הוא מנע סיוע הומניטארי לעזה? הוא בונה באיו"ש יותר מבממשלות אחרות שלו? הוא אישר פעולה צבאית אחת שאמריקאים התנגדו לה נחרצות?
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.