פולגאר
Well-known member
בעידן המדיה הדיגיטלית, לרוע מזלך, אינך יכול לשקר, הכול מתועד ולא צריך לזכור כלוםאני מאמין שאתה לא בגיל שיכול היה לזכור משהו מהתקופה הזאת.
בעידן המדיה הדיגיטלית, לרוע מזלך, אינך יכול לשקר, הכול מתועד ולא צריך לזכור כלוםאני מאמין שאתה לא בגיל שיכול היה לזכור משהו מהתקופה הזאת.
לא יודע מאיפה המצאת את השקר הזה.בעידן המדיה הדיגיטלית, לרוע מזלך, אינך יכול לשקר, הכול מתועד ולא צריך לזכור כלום
רק שאין אף מקור שתומך בגרסתך ולא יכול להיות כזה מקור כי אין מקור לשקרלא יודע מאיפה המצאת את השקר הזה.
אני הייתי שם בזמן אמת .
לא יודע איפה אתה מחפש. אולי זה לא נמצא ברשימת האפשרויות של הביביסטים.רק שאין אף מקור שתומך בגרסתך ולא יכול להיות כזה מקור כי אין מקור לשקר
אם זה יהיה מקור מהיימן, בהחלט.לא יודע איפה אתה מחפש. אולי זה לא נמצא ברשימת האפשרויות של הביביסטים.
אם אביא לך מקור, תתנצל?
חוץ מידע אישי מוזכר בקטן:אם זה יהיה מקור מהיימן, בהחלט.
עלוב ביותר, לעומת הקישורים הבאים:חוץ מידע אישי מוזכר בקטן:
המלחמה זכתה לפופולריות בציבור בתחילת דרכה, וזיכתה את הממשלה ואת הליכוד בתמיכה גבוהה בסקרים. בראשית אוגוסט העניקו הסקרים לליכוד בין 57–61 מנדטים[127]. אך ככל שהתקדמה המלחמה החלה עולה ביקורת ציבורית מחוגים שונים, אשר טענו כי המלחמה היא "מלחמת ברירה", טענה שחזרה והועלתה בהפגנות רבות נגד בגין מצד גורמים בשמאל. בחלק מהפגנות אלו נישאו שלטים שכינו את בגין ושרון רוצחים[128]. מול בית ראש הממשלה התקיימה משמרת מחאה שקטה של אנשי שמאל, שבלטה בה כרזה עם מספר החללים, בהתאם לשינויים שחלו בו, במלחמת לבנון אשר בשלב כלשהו עבר את ה-600. שב"כ קבע כי הפגנה כזו, המתקיימת כ-8 מטרים מפתח בית ראש הממשלה עלולה להוות עבורו סיכון, אולם בגין סירב לבקש כי ירחיקו את המפגינים, על אף שמשמרת המחאה הטרידה את רוחו.
כמובן וכרגל אתה לא מכיר את הנושא .עלוב ביותר, לעומת הקישורים הבאים:
קינדערלך, אני צריך לעשות: כשבגין פיטר את שרון
עוד לפני ישיבת הממשלה שבה חרץ מנחם בגין את דינו של מי שכיהן במלחמת לבנון הראשונה כשר הביטחון, התקיים דיון מקדים וטעון. עם פרסום הפרוטוקולים מלפני 30 שנה, חושפים שניים מהנוכחים באותה ישיבה מצומצמת: "לא נעים להדיח שר שמינית, זה קשה מבחינה אנושית, אבל בגין הבין שאין לו ברירה"www.ynet.co.ilהמערכה ששינתה הכול: גילויים חדשים על הקריסה של מלחמת לבנון הראשונה
שיחת הטיוח שבה הסבירה צמרת צה"ל לפלנגות מה לעשות אחרי הטבח בסברה ושתילה. מבצעים חשאיים שלא קיבלו את האישורים הנדרשים מהממשלה. האובססיה לחסל את ערפאת שפיצלה את צמרת מערכת הביטחון, והמתנגדים שהעדיפו לשתוק ונתנו לכאוס לשלוט. 40 שנה אחרי מלחמת לבנון הראשונה נחשפים עדויות, מסמכים ופרוטוקולים, שמגלים...www.ynet.co.ilIsraelArchivePoc
catalog.archives.gov.ilראש הממשלה נגרר לבוץ אחרי שר הביטחון? 40 שנה אחרי - בחזרה למלחמת לבנון - וואלה חדשות
הכניסה ללבנון הייתה שנויה במחלוקת בקרב הציבור הישראלי ובמהלך השנים התקבעה התפיסה כי בגין נגרר אליה ע"י אריאל שרון והרמטכ"ל רפול. בספר חדש "1982, לבנון - הדרך למלחמה", שמוציא יגאל קיפניס, הוא טוען שרה"מ "לא פותה" וכי מטרות המלחמה נגזרו מתפיסת עולמוnews.walla.co.ilמלחמת לבנון הראשונה מראה שנתניהו לא המציא את חוסר הידיעה כנתיב מילוט | אדליסט
לוועדה לחקר האסון במירון יש ראיות שקושרות לכאורה את יו"ר האופוזיציה למידת הסכנה, אך האם זה המקרה של מנחם בגין במלחמת שלום הגליל?www.maariv.co.il
ולמה הוועדה דרשה זאת ולא דרשה את התפטרותו?כמובן וכרגל אתה לא מכיר את הנושא .
בגין פיטר את שרון בגלל שועדת חקירה ממלכתית דרשה את זה.
ההפגנות היו ליד ביתו של בגין כולל שלטים עם מספר ההרוגים גדל מדי יום.
למה לא תקרא פשוט חומר על הזמן ההוא?ולמה הוועדה דרשה זאת ולא דרשה את התפטרותו?
לא השבת על שאלתי, למה הוועדה לא דרשה את התפטרותו של בגין כפי שדרשה את התפטרותו של שרון?למה לא תקרא פשוט חומר על הזמן ההוא?
הועדה קבעה שהוא לא יכול להמשיך לשרת כשר ביטחון .
כי זה לא היה תפקידה של הועדה.לא השבת על שאלתי, למה הוועדה לא דרשה את התפטרותו של בגין כפי שדרשה את התפטרותו של שרון?
נא הראה שועדה קבעה שנתניהו אשם במירון ואל תשווה יציאה למלחמה לאסון כתוצאה מבטיחות לקויה.כי זה לא היה תפקידה של הועדה.
ועדה שקבעה שלנתניהו יש אחריות אישית לאסון במירון ולא קבעה שהוא צריך להתפטר?
טוב. אעזור לך קצת.נא הראה שועדה קבעה שנתניהו אשם במירון ואל תשווה יציאה למלחמה לאסון כתוצאה מבטיחות לקויה.
לא זכור לי, מי היה ראש ממשלה בתקופת אסון המכבייה, האם האשימו את ראש הממשלה?
שם זה היה עוד יותר גרוע, כי היו מעורבים יהודים מכל העולם וזהו אירוע בעל ייצוגיות של המדינה להבדיל אלפי הבדלות מחגיגת ל"ג בעומר במירון.
כמו כן בהמשך הסתבר בהמשך שהמתים לא מתו מהמכות שחטפו בנפילה אלא הרעלו מהירקון שהיה מזוהם עד כלות.טוב. אעזור לך קצת.
1. אסון המכביה הוא תאונה שבה התמוטט גשר מעל נחל הירקון בעת טקס הפתיחה של המכביה החמש עשרה, ב-14 ביולי 1997. באסון נהרגו ארבעה ספורטאים ו-69 נפצעו.
2.
1997 ב ישראל (ה'תשנ"ז - ה'תשנ"ח) הייתה ה שנה בה חגגה מדינת ישראל 49 שנה מיום היווסדה. הנהגה נשיא המדינה – עזר ויצמן ראש ממשלת ישראל העשרים ושבע – בנימין נתניהו יושב ראש הכנסת הארבע עשרה – דן תיכון נשיא בית המשפט העליון – אהרן ברק ראש המטה הכללי – אמנון ליפקין-שחק
אה. הראש ההוא לא הואשם. הואשמו רבים אחרים אבל לא הוא.
המידע הועתק מויקיפדיה.
החגיגות היו בהנחיית הממשלה, המכבייה לא. והוועדה קבעה שביבי התרשל מאוד שלמרות שקיבל אינסוף דיווחים על הסיכון הוא לא התחיל לטפל בבעיה ואם הוא באמת לא ידע כפי שהוא טוען אז הוא מעל בתפקידו כראש ממשלה שלא בירר.נא הראה שועדה קבעה שנתניהו אשם במירון ואל תשווה יציאה למלחמה לאסון כתוצאה מבטיחות לקויה.
שם זה היה עוד יותר גרוע, כי היו מעורבים יהודים מכל העולם וזהו אירוע בעל ייצוגיות של המדינה להבדיל אלפי הבדלות מחגיגת ל"ג בעומר במירון.
ממתי המכבייה לא בהנחיית הממשלה?החגיגות היו בהנחיית הממשלה, המכבייה לא. והוועדה קבעה שביבי התרשל מאוד שלמרות שקיבל אינסוף דיווחים על הסיכון הוא לא התחיל לטפל בבעיה ואם הוא באמת לא ידע כפי שהוא טוען אז הוא מעל בתפקידו כראש ממשלה שלא בירר.
אני יודע שזה קשה אבל בלי לקבל את המציאות לא תוכל לשקם את עצמךנא הראה שועדה קבעה שנתניהו אשם במירון ואל תשווה יציאה למלחמה לאסון כתוצאה מבטיחות לקויה.
תלמד לקרוא "ללא צעדים אופרטיביים" להבדיל מלשאר שננקטו צעדים.אני יודע שזה קשה אבל בלי לקבל את המציאות לא תוכל לשקם את עצמך
צפה בקובץ המצורף 116037
נושא באחריות אישית.תלמד לקרוא "ללא צעדים אופרטיביים" להבדיל מלשאר שננקטו צעדים.
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.