רגעים קטנים של אושר...

purplegiraff

New member
רגעים קטנים של אושר...

תקשיבו... אחרי שבמו ידי קדחתי בקיר הברגתי והתקנתי את הדבר המסתובב הזה שמחזיק את הראש של הדו"ש באמבטיה (היה חסר פה! סתם דו"ש מיותם בלי קיר היה לי...) ואז גיליתי להפתעתי שהראש של הדו"ש שלי פשוט גדול מידי והתופס דו"שים לא תופס אותו....וכך חודש של מקלחות מבאסות בהן אני נאבקת עם הראש של הדו"ש שישאר מונח בשיווי משקל עדין על התופסן, וכל כמה דקות ראש זה נופל לי על הראש
(כולל שפריצים של מים לכל הכיוונים...) אז היום גיליתי להפתעתי במבט בוחן שנתתי שם- שהתופסן המסתובב הזה- החור שלו אינו שווה משני צידיו!!! ובקיצור- יותר רחב בצד אחד שאצלי- סתם במקרה היה מכוון כלפי מטה.... סובבתי, הכנסתי את ראש הדו"ש כלאחר כבוד ובתרועת "אאוריקה" רמה למקומו החדש והנוח ונהניתי לי לראשונה זה חודש ממקלחת מושלמת... אךךךך... רגעים קטנים של אושר...
ואם למישהו יש תלונה או טענה על מידת השטחיות של ההודעה שבחרתי לפרסמה בפני עצמה, שיחשוב פעמיים איך הוא מעדיף אותי כאן....

dudusch

New member
ממש שחרור האישה ../images/Emo6.gif

או כמו שנאמר.. "הפוך, גוטה, הפוך!"

purplegiraff

New member
אוי...

לא יודעת אם ראית את השרשורים האחרונים שהייתי בהם, אז ממש לא כדאי להכנס איתי למקומות האלה (מיד יתנפלו פה כל מיני אנשים ויתקפו את שנינו... זהירות...) בכל אופן, במקרה הזה ממש לא כזה קשור לשחרור האישה... יותר לשחרור (זמני) של האסטרו...
מה שגרם לי לדוגמה הבוקר- לשפוך את האוכל של ג'יפסי לקערת המים שלה ולקלוט מה עשיתי רק בגלל שהיא המשיכה לרוץ אחרי בכל הבית ולילל בטרוניה... ואולי זה סתם כי קמתי מוקדם... אבל- אסטרו זה שמי השני... לא קשור בכלל לנשיות... (אולי למדענות...)

ומה עם הבעיה השניה, ג'ירפתי?

מה יהיה עם כל ענייני זרימת המים בביתך?! בכל אופן, מישהו (שיושב איתי בחדר בעבודה... אגב, הוא מצא חן בעיניך?) אמר לי אתמול לומר לך שאת צריכה לומר לבעל הבית, שאם הוא לא מטפל בזה בן לילה- עד הלילה, את תביאי מישהו שיודע לעשות את העבודה (להבדיל מהאימפוטנט ההוא) שיסיים את המלאכה, ותורידי את שכרו מתשלום שכר הדירה הבא. מותק, את כבר שבוע במצב המחורבן הזה!!!! זה לא הגיוני!

purplegiraff

New member
יהיה בסדר, וההוא מהעבודה שלך...../images/Emo2.gif

לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא מה נראה לך???!!!!! את מכירה אותי מאתמול?? (או ממחר??!!!) הההההההההיייייייייייייייטטטטטטטטטטטטטקקקקקקקקקקקקקיססססססססססטטטטטטטטטטט לאאאאאאא. אין לי שום דבר נגד הייטקיסטים כל עוד הם לא עד כדי כך סטריאוטיפים וחליק שיהיה להם טיפה, טיפונת הומור.....(וכל עוד אני לא מחפשת את בנזוגי לעתיד, אז שיראה גם, קצת, בטעם שלי... את יודעת... בנזוגי לעתיד
אם אני בכלל רוצה ששוב יקרה לי משהו כזה... לא אכפת לי איך יראה העיקר שיהיה בנאדם...) ככה להאמין לי שאני מזימבבווה... ועד הסוף הוא האמין הטמבל, ואני אומרת לך!!! וידאתי איתו כמה פעמים שזה לא שהוא ממשיך לצחוק אתנו חזרה... וכל התבדחות שלי הו לא הבין ובסוף עוד חשב שאני מרשעת בעודי יורדת על עצמי (הוא לא הבין!!!) נמאס לי מאנשים שחושבים שאני מרשעת. תגידי- את חושבת שזה אומר שאני באמת מרשעת?

הוא הבין, זה ברור...

הוא לא אידיוט כמו שרצית להאמין, מתוקתי... שניכם שיחקתם בזה, ראיתי אתכם, בגלל זה שאלתי אם יש מצב לאיזו בחינה הדדית. בעיני לפחות, יש לו ישבן הרבה פחות שמוט, מחד, והוא גם הרבה פחות ילדותי, מאידך. ואת הרי בעניין של קילומטראז' בהתערבבויות (לא במובן המיני, חס וכרפס), לא? רוצה לומר לך שלפני ש"הזמנתי" אותו לגור במחיצתי, הוא עשה לי ממש פלאוורות של: "לא מתאים, תשמעי, לא בא לי עליך בעין כל היום", ובסוף הוא נשבר ועבר- ואמרתי לך כבר (כמה חרוזים!) שאני והוא בתהליכי התקרבות ממשיים. הוא עושה את הצעדים האחרונים בכיוון של הפיכה לב-זוג-שני רשמי, אחרי קודמו ששבר את לבי
. בכל אופן, שורה תחתונה, את לא מרושעת, וגם הוא לא התבלבל כמו שרצית לחשוב- בדיוק כמוך הוא פלרטט קצת. ככה זה, כשסינגלים מסתובבים בסביבת סינגלים, וגם לו לא היה סקס כבר... המממ.... חודשיים? אני צוחקת עליו שהוא עזב את חברתו יומיים אחרי שאני והפיזיקאי סיימנו את הפרק המשותף בחיינו, כי הוא תכנן לקפוץ על ההזדמנות (איתי) והוא פספס בכמה שעות- כי באותם רגעים (ממש) שהוא עשה את זה אני הכרתי את ה
, וכך, הוא נשאר לבדו, קירח משני הכיוונים
כמובן שכל זה בצחוק. המציאות היא, שתקופה די ארוכה בתחילת עבודתי מצאתי אותו מאד אטרקטיבי, מזרחי, כמו שאני אוהבת, גברי ובטוח בעצמו מאד, עם כמה הופעות במדים (פעם בחודש בערך יש לו איזה יום מילואים) עם דרגות גבוהות מספיק כדי לסנוור... בואי נגיד שהיה לו כל מה שהיה דרוש כדי להלהיט חלקים מסוימים בי. כשהייתי עם הפיזיקאי הבנתי כמה הוא סתמי. ועכשיו הוא דווקא די... המממ... נפתח? ממש התקרבנו, כאמור.

purplegiraff

New member
אה! זה מה שנקרא לפלרטט???

טוב... עכשיו אני אדע פעם הבאה שמישהו יעשה את עצמו טמבל ממש בכוח.... שהוא מפלרטט. טוב. ומותק, אני לא משחקת, את לא מבינה שאני רצינית לגמרי? מה זה ראית אותנו??? אלוהים, אם הייתי עדיין זוגית לא הית מתרגמת אף אחת מההתנהגויות שלי כמו שאת עושה,תחשבי על זה... ישבן פחות שמוט....
פחחח, בדקת מקרוב? טוב, אתמול סתם התלהמתי לי (הפורום הזה עשה לי פה גדול שחבל"ז...) הוא בסדר, ואת צודקת שגם נראה טוב (בסגנון החביב עלייך שהוא כידוע מאד שונה משלי, בד"כ...
דרגות? מסנוור? לא אצלי...) סבבה שהתקרבתם כי עכשיו שפגשתי את הקודם המ ק ס י ם, הבנתי כמה קשה יהיה להכנס לנעליו... המממ חודשיים... 3 4? חודשים...

בהזדמנות אני אזכיר לך משהו על עצמך ששכחת ../images/Emo3.gif

בקשר לחודשיים- לא אמרתי שגם לך לא היה סקס חודשיים, אמרתי שלו לא היה סקס חודשיים :) הגם היה לעניין ה"לא היה סקס"... לא משנה. בקשר ליכולת שלי לקרוא את הסיטואציה- טוב, מתוקה, אני מצטערת לומר, שלפעמים מבחוץ רואים דברים שמבפנים קשה להודות בהם. את פלרטטת איתו בלי שום ספק. לא התבוננתי בכם עמוקות מספיק (אם כי אני אשתדל לשים לב טוב יותר להבא- ביום שני הקרוב
) כדי להחליט אם גם הוא לקח חלק בפלרטוט.... הכותרת, אגב, קשורה לנושא הזה בדיוק. בקשר לקודם- אז מה, נכון שהוא מקסים? או שאת צוחקת עלי? כי אני ממש ממש אוהבת אותו...

purplegiraff

New member
../images/Emo32.gifבעלי חיים בסרט../images/Emo54.gif

אז תגידי (תגידו?) חושבת שלחיות יש דמויות קולנוע אהובות ונערצות כמו שלנו יש? דמויות חיקוי כאלה... בעיקר בגילאים הצעירים.... כי כשאני מסתכלת עליה בחוץ היא הכי בעולם דופקת לי שם חיקויים של "נמר בנגאלי אימתני" בסרט החדש של נשיונל גיאוגרפיק...ולפעמים זה "נמר שלגים סיבירי נדיר" (למרות שקצת קשה לה עם הצבע...) ואפילו לביאה שמגינה על הגורים (שאין לה???) מגניב שיש לי פה אייקון שלה! ולענינינו... כמובן שהייתי רצינית! הוא ממש מותק, כמה חבל שעזב שם....ומקסים שהם באו כל המשפחה המתוקה הזאת. עכשיו מה רציתי להזכיר לי עלי ששכחתי כי לא הבנתי, וד"א לגבי אתמול- אני מסכימה ששתינו נפלנו מאותו עץ (לפעמים) אבל לא הצלחתי להבין מה בדיון אתמול עורר בך תחושה זו, כי עד כמה שראיתי דווקא ההודעה שלי שעליה כתבת את זה קצת סתרה את מה שאת כתבת שם קודם (למען האמת- היא נועדה לסתור- התכוונתי שאת מתעסקת יותר מידי עם המונח "רומנטיקה" והקונוטציות שהודבקו לו, ושלמי אכפת...)

purplegiraff

New member
יש לי ברז דנדשי ונוצץ, כולם מוזמנים להסרת

הלוט החגיגית שתיערך בליל מולד הלבנה כשיופיטר יצטלב עם מרס ויצרו קשת שמימית בצורת ברז... אלוהים ישמור- ג'ירפה ללכת לישון דחוף.... ואני עוד אמורה לישון הלילה בשטח... מה יהיה, תגידו לי??

W i l d C a r d

New member
בשטח האויב?

העיקר שמרקורי לא יהיה ברטרו. למרות שרטרו היום חוזר. ובגדול. את חושבת שיופיטר מצטלב לכבוד הולדת ישו החלה בימים אלו? ואם את רוצה משהו שמימי, אל תרוצי כל כך רחוק...

purplegiraff

New member
שטח טרשי קשה וקר

אך יפה נפלא ונהדר עם מדורה אמיתית.... תקנא! ואני רואה שיש לך ולשיר כאן דיון מרתק ביותר שהייתי מאד שמחה להשתתף בו, אבל "מתישהו" נדחה בעוד קצת עקב הגעת העייפות של הימים האחרונים למקסימום קיצוני לאחר יומיים של חוסר שינה ומיד אח"כ לילה של שטח טרשי קשה וקר, ויום של טיפוס והליכה וקשקשת בלתי פוסקת עם חבורת אנשים חדשים (עבודה תובענית בהחלט) ובקיצור- הגעתי למצב קווץ' מתקדם... אז- מקלחת ולישון... לילה!

W i l d C a r d

New member
דווקא נראה שקל לך

בעניין הקשקשת הבלתי פוסקת. ולמה בלתי פוסקת, תפסיקי לשחק קשה להשגה...

W i l d C a r d

New member
תודה נשמה...

גם אני אוהב אותך... ומכיוון שלא הובנתי באופן מרומז, אסביר: בחורה שלא נותנת = בלתי פוסקת (רגליים? כאילו דא?) נייחס את זה לשעה, ולזה שרק התעוררת...

למרות שאין מאושר ממני...

לקרוא שצלחת במשימת התקנת תופס דו"שים ונהנית, לראשונה זה חודש, ממקלחת כהלכתה (מסכת בבא רחצא, דף ק"ט: "שהיו אומרין רבותינו, כל מי שלא רחצה נפשו באמבטיה מוד"שת כראוי, כאילו התפלש באפר ואבק"), הרשי לי להמליץ לך בעתיד לשים בהודעות מאין אלו, משמחות ככל שהן (מאד, מאד הכוונה) את האייקון:
. ולעניין האיו... אה, סליחה, ההבהרה הקטנה שלך הסוף ההודעה: לא מאיימים על אינסטלטור בסתימה בביוב, כן?!

purplegiraff

New member
אז על מה ולמה?

מה זה אומר "הודעות מעין אלה" וסליחה (שוב) על בורותי האינ-קצית, מה הקשר
? ודווקא עושה רושם שעל האינסטלטור שלי יש כרגע... אז הוא די חדל אישים.... (למרות שסתימה שהיתה אני פתחתי, אני!!!
) בעיה חמורה מסתימה לי. וכדי שלא תחשוב שלא הבנתי אותך (פשוט בחרת במטאפורה מתחום האינסטלציה- נושא קרוב מאד לליבי כרגע..) אז אני אמורה לקבל את הערת האינסטלטור שלך כהזמנה לפתוח כאן בהודעה המורכבת, שנויה במחלוקת, מלהטת רוחות וטעונה שיושבת לי על קצה הלשון הוירטואלית כבר מאז שחזרתי???? (ואולי בגללה חזרתי...) אולי תתחיל אתה קודם.... תוכיח לי שאתה אינסטלטור... יאללה...

הודעות כאלו...

להלן הודעות שהן אוף-טופיק, א-ט, לפורום. שמח לשמוע שגם את הסתימה בביוב פתרת לבד (ולמרות שזה לא אמור לעניין אותי, אני לא יכול להתאפק ולשאול האם השתמשת ב"סנייק" או שנוזל פותח סתימות, שידוע בכינויו העממי "חומצה אחושיליראבק עצבנית" -וזה, דרך אגב, טעות. רוב הנוזלי פתיחת סתימות הם דווקא בסיסים אחושליראבק עצבניים- עשה את העבודה לבדו?) ואני... את כבר יודעת שכשאני רוצה אני יכול להיות "אינסטלטור" מהגיהנום (או הדימוי האהוב עליי יותר רופא שיניים מהגיהנום, ולא כל כך בגלל הפתגם הידוע כמו שבגלל ד"ר אורין סקריבלו, למי שמכיר), אבל למה לי?! חזרת לפורום, את שמחה, פתחת סתימה בביוב והתקנת דו"ש חדש באמבטיה. הכל טוב אצלך, בשביל מה סתם להתחיל פה התכסחות?!

purplegiraff

New member
פחחחחחחחח צודק../images/Emo45.gif../images/Emo6.gif

למה להתכסח.... בגלל זה כתבתי שאשתדל לכתוב הודעות טפשיות ושטחיות בעיקר (מישהו די חכם המליץ לי...) בעניין בעיות ההתאפקות שלך אולי אתה זקוק לאינסטלטור מסוג אחר...?צנרת?
למה זה כ"כ מעניין אותך, תהרוג אותי ועדיין לא אבין, מה זה סנייק אין לי מושג, א ב ק ת פותח סתימות שבידי ואכן היא סודה קאוסטית, אכן בסיסית, אכן- מה המקצוע שלי חוץ מלהחזיק בדעות מטרידות ולהיות לא מובנת בעליל כבר אמרתי לך? בסיסית מאד מאד אפילו... ובכל אופן- הפסקתי להאמין בה ומצאתי לי אלוהים אחרים.... ה.... פ ו מ פ ה הפשוטה והמוכרת והעובדת (ומקווה שזה לא מסבך לי ת'ענינים שם בהמשך הצנרת....)

לא אמרת לי....

אבל כזכור לך, או לא, אני קורא את כל, ממש כ-ל, ההודעות בפורום ואני זוכר את הויכוח בינך לבין אופניק על כל מיני נושאים שרק חבריה מהמיליה שלנו, מפני שכמו שאת מסוגלת לנחש לבד אני גם בתחום, אם כי עדיין סטודנט דווקא, מבינים בהם. למה זה מעניין אותי... לא יודע, פשוט מעניין. אני חטטן. להרוג אותך... נההה, לא נראה לי. לא מתאים לי עכשיו רצח מדרגה ראשונה בחיים, עד שהם מתחילים להסתדר לי?! אז שיהיה לך אחלה, תכתבי איזה הודעות שאת רוצה (רק לא לשכוח, אם צריך כמובן, לשים
. :) :) :)) ויום טוב.

למעלה