purplegiraff
New member
רגעים קטנים של אושר...
תקשיבו... אחרי שבמו ידי קדחתי בקיר הברגתי והתקנתי את הדבר המסתובב הזה שמחזיק את הראש של הדו"ש באמבטיה (היה חסר פה! סתם דו"ש מיותם בלי קיר היה לי...) ואז גיליתי להפתעתי שהראש של הדו"ש שלי פשוט גדול מידי והתופס דו"שים לא תופס אותו....וכך חודש של מקלחות מבאסות בהן אני נאבקת עם הראש של הדו"ש שישאר מונח בשיווי משקל עדין על התופסן, וכל כמה דקות ראש זה נופל לי על הראש
(כולל שפריצים של מים לכל הכיוונים...) אז היום גיליתי להפתעתי במבט בוחן שנתתי שם- שהתופסן המסתובב הזה- החור שלו אינו שווה משני צידיו!!! ובקיצור- יותר רחב בצד אחד שאצלי- סתם במקרה היה מכוון כלפי מטה.... סובבתי, הכנסתי את ראש הדו"ש כלאחר כבוד ובתרועת "אאוריקה" רמה למקומו החדש והנוח ונהניתי לי לראשונה זה חודש ממקלחת מושלמת... אךךךך... רגעים קטנים של אושר...
ואם למישהו יש תלונה או טענה על מידת השטחיות של ההודעה שבחרתי לפרסמה בפני עצמה, שיחשוב פעמיים איך הוא מעדיף אותי כאן....
תקשיבו... אחרי שבמו ידי קדחתי בקיר הברגתי והתקנתי את הדבר המסתובב הזה שמחזיק את הראש של הדו"ש באמבטיה (היה חסר פה! סתם דו"ש מיותם בלי קיר היה לי...) ואז גיליתי להפתעתי שהראש של הדו"ש שלי פשוט גדול מידי והתופס דו"שים לא תופס אותו....וכך חודש של מקלחות מבאסות בהן אני נאבקת עם הראש של הדו"ש שישאר מונח בשיווי משקל עדין על התופסן, וכל כמה דקות ראש זה נופל לי על הראש