רגעים קטנים של אושר...

W i l d C a r d

New member
לכן כתבתי בעברית..

ג'י(סוס)(רף)(ספוט). אל תהיי כזו קטנונית.... אני מחכה ללוטס אנד לוטס מור....

purplegiraff

New member
לפי מה שעולה כרגע

מעיון חוזר שלי בכתובים... קודם אתה צריך לספק "הרבה הרבה יותר" אח"כ נדבר על lots and lots more ויופי שכתבת בעברית אבל (הבה אגשים משאלותיך הכמוסות ששבות וחוזרות על עצמן ואהיה קטנונית) זה היה בתגובה ל made שלי, שהיה בתגובה ל made שלך! יאללה! מלחמת מיידס!

W i l d C a r d

New member
טוב טוב. בסדר..

אז בואי נסכם שהידע שלי באנגלית ביחס הפוך לביצועים שלי. הביצועים ביחס ישר להומור. ההומור ביחס הפוך למספר הדייטים שלך (בצעם יחס לא עובד בחלוקה לאפס, אז נקרא לתה דייט). מספר הדייטים שלך עומד ביחס הפוך לאכזבות שלי. והכי חשוב, שמעתי שפרצה שביתת נשק במלחמת המיידס אוף או'נור...

1Shir

New member
אגב

אני ממש מפונקת באוכל.
אבל אני יודעת שאת אוהבת אותי
*חיבוק נוסף*

purplegiraff

New member
צודקת!

ואם אי פעם יצא לי לנסות להאכיל אותך נתאם טוב טוב מה את אוהבת כדי ששתינו לא נתבאס... (הבעיה של לא לאהוב מפונקים באוכל זה הצורך הקיצוני בפידבק חיובי....מכה...) על חוסר בטחון דברנו?? עכשיו אפחד כבר לא יעז לבוא לאכול אצלי...

W i l d C a r d

New member
המממ... נראה... "לשון" בהטיה

הרי לא באמת ציפית שאהיה בנאלי כל כך, לא? יש דברים שכל כך מתבקשים, שתגובה להם תהיה קלה מידי.. אגב, מה ההטיה המועדפת עלייך של הלשון? אני מקווה שיש כמה שרובצים לך גם על המקלדת, זה טוב לחימום הידיים בחורף. ולפני השינה תכלאי אותם היטב במחשב, שלא יקפצו למיטה. או שלא...

purplegiraff

New member
תלוי של מי היא...

הלשון...
ועל המקלדת זה לא משהו כי נלחצים לי הכפתורים... אז יש גם כמה בדים אדומים במקומות הנכונים ולמיטה, רק חתולה שחורה תודה...(מספיק כבדה)

W i l d C a r d

New member
הכל תלוי...

מה אכפת של מי אם לא שלי... לא ביקשתי סקירות על כל הקודמים... מעניינת אותי רק שלי... החתולה, כמובן... (מי מספיק כבדה...)

למעלה