רגעים קטנים של אושר...

purplegiraff

New member
מיליה...פפפפפפפ../images/Emo121.gif מילה גדולה

לחבורה של אומללים שמענים עצמם במספרים ונוסחאות מבחירה... שמחה מאד לקרוא שחייך מתחילים להסתדר, אנחנו בעדך, למ"ם!!!
וגם אני אולי חוזרת בקרוב להיות סטודנטית... ואולי אפילו בנושא קצת פחות מענה....

ד נ י ת3

New member
קודם כל:

ברוכה הבאה!
(שמחה שחזרת בך, מניסיוני - פורומים זה כמו הוטל קליפורניה - את יכולה לעשות צ'ק אאוט מתי שאת רוצה, אבל אף פעם לא ממש לעזוב.. ) ולעיקר עיניינו: זוכרת אחרי ש"הוא" עזב את הבית, אני החלטתי לתלות תמונות, מראות, קישוטים, להחליף מנורה. זוכרת איך לקחתי ידיד טוב שלי (מ' הידוע לשמצה) והעברתי אותו בכל חדרי הבית ואמרתי לו: רואה, את התמונה הזאת אני תליתי, ואת המנורה הזאת אני החלפתי וכו'. אחחח.. איזו גאווה.

purplegiraff

New member
צודקת... קשה...

לעזוב.. זתומרת. בוער, מעצבן וממכר, כשאתחיל ללמוד/ לעבוד אולי זה יפסק... (שרשור שעלי לפתוח כאן מתישהו- לימודים או עבודה...) בנוגע לבית!! כככככככככככןןןןןןןןןןןןןןןןן מה זה גאווה! חבל על הזמן! עזבי זה שקדחתי תליתי תיקנתי וכ"ו- זה כבר מזמן ידעתי שאין לי בעיה (למרות שבמשך 7 שנים הבעלות על ענינים אלה עברה אליו...) זה שזה שלי- בסגנון שהוא רק שלי, דברים שהוא לא אהב, מוזיקה שהוא לא אהב, אפילו מצעים שהוא לא אהב, עכשיו יש לי חופש!!!! חופש יצירתי עיצובי ושיפוצי ואין ספק שכיף להזכר שאני מתקנת לא פחות טוב ממנו, ואם כבר- את הנורה באוטו למעלה שלא עבדה כל השנה והוא לא הצליח לסדר אני תיקנתי!!! כן כן, כמה כיף... וכמה קשה יהיה כשיום אחד שוב אצטרך להתפשר על כל הדברים האלה (אין ספק שעכשיו אחשוב איך עושים את זה בדרך אחרת, שכל צד אולי מוותר פחות, איכשהו...)

purplegiraff

New member
טוב הערת אותי!!!../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif

חודש נאבקת עם הראש של הדו"ש והוא כל הזמן נפל לך על הראש ואז סובבת וגילית את תנוחה 69???!!!! יקירי.... תיקונים בעולם המושגים המיני ומהר.... ואולי זה גם מסביר כמה דברים... בקשר לרומנטיקה שאתה מנסה להתחיל עם עצמך שאלת אותו מה הוא חושב על 69??? לפחות לתפיסתך של מה זה 69....

W i l d C a r d

New member
שאת קטנונית... אז כמו שנאמר במקורותינו:

עם קטנונים תתקטנן. להלן ציטוט שאולי תמצאי מוכר: "היום גיליתי להפתעתי במבט בוחן שנתתי שם-- החור שלו אינו שווה משני צידיו!!! ובקיצור- יותר רחב בצד אחד שאצלי- סתם במקרה היה מכוון כלפי מטה.... סובבתי, הכנסתי את ראש הדו"ש כלאחר כבוד ובתרועת "אאוריקה" רמה " זהו בערך. בגדול... אאוריקה לא זוכר שצעקתי, אבל זה כי חינכו אותי לא לדבר בפה מלא... אפרופו לשאול, לא שאלתי. לא רציתי לשמוע את ה'לא'. אז ניסיתי. אחרי שלוש נפילות על הראש ( לא של הטוש - כך קראו לזה אצלינו - על הראש שלי, אלא שלי מהכורסה על הראש), הבנתי שלשם אני לא אצליח כנראה להגיע לעולם... אבל אני רואה שאת מבינה. למדיני

אם היתה לי גרוגרת היא היתה עולה ויורדת בלחץ..

עכשיו. וואללה, בחיים, אני מודה, לא ידעתי שאפשר לעשות כאלו מטעמים מכזו הודעה, ובחיי שהרשמתני מחד- ביכולת שלך למצוא מה שבא לך איפה שבא לך, ומצד שני זעזעתני היטב בעולם הקונוטציות שלך... חולמת. צדקת, שאני אחשוב על סקס??!
יאמממממיייי!!! אל תלך, קלף משוגע, אני והג'ירף נעשה לך מטעמים אם תישאר! כלומר, היא תעשה לך מטעמים (והיא טובה בזה), ואני אעשה ממך מטעמים (ואני טובה בזה...
) איזה מזל שה
כבר לא קורא כאן
הוא היה נחרד מהרמה שאליה אני יורדת...

זהו...

עד היום התגאתי ביכולת שלי להבין, אמנם בצורה סלקטיבית אבל להבין, את כתבי החולמת, שהחתימה הקודמת-קודמת שלה הודתה שמי שצלח את המשימה השיל מעליו כ-700 קלוריות רק בזכות המאמץ המנטלי. הפעם, אחרי שרזיתי כבר כחמישה קילוגרמים שלמים, אני מרים ידיים ונאלץ לבקש: אנא, מישהו/י/הם/הן, הוציאו כבר לאור את מילון "חולמת-עברית/עברית-חולמת" ובא לציון גוא(ע?)ל. :) :) :) ורק מפני שזו את חולמת, אני "אעשה לך מחיר" ואוסיף גם P: D: (;

שכחת עם מי את מדברת, נכון?!

הייתי צריך לחפש במילון מונחי סלנג חצי שעה כדי להבין איזה רעש עשיתם מזה שהוא אמר 69 ולמה הועלו פה טענות להטיה מינית. (ואני חייב לציין שאחרי שגיליתי גם אני הזדעזתי מעולם הקונוטציות של המגיב מעליי. :) :) :)). (רואה ג'ירפה, אני מנחית גם על עצמי. בכיף. אני מנחית איפה שאני יכול, לא אכפת לי מי, מה, למה, כמה ומדוע. אני פשוט מנחית!)

W i l d C a r d

New member
ממני מטעמים? שלא נרעיל אנשים...

את מוזמנת אגב לנסות... (ראיתי פה איזו כפפה על הרצפה, שניה, אני ארים אותה. Watch my six). אגב אם היית כותבת שאת מיתדרדרת לרמה, למשל, או מגיעה לשפל, או שהרמה אליה היגעת היא שקע, או עוד כהנה וכהנה, במקום מה שכתבת, לא היית יכולה לבוא אליי בטענות לו אז היו עולות בי אסוציאציות.... אה. ותודה.

purplegiraff

New member
../images/Emo12.gifהההההההה

השארתני ללא מילים... זו הפעם השניה... כה לחי! (גם החזרתני לשנות קום המדינה מבחינה לשונית....אסור לי לכתוב לך את המילה "לשון" נכון?) לא נותר לי אלא להסכים עם כל מילה של חולמת, להוסיף שאתה בשוק, ושצחקתי איזה רבע שעה. תודה! מטעמים, חולמת, בינתיים אשמור רק לך...

W i l d C a r d

New member
מה עוד צריך הבנאדם לעשות

כדי להנות ממטעמייך. ובנושא אחר לגמרי, הפכתי והפכתי בספרי החוקים ולא מצאתי איסור על כתיבת המילה לשון. מצאתי לשון נופל על לשון. אבל זה לא היה איסור של ממש. ומה יקרה אם אסור ותפרי? תאזקי אותי? היה כדאי... אגב, אכלתי פעם לשון של פרה. אני חושב. אה, זהו, המשכתי וחיפשתי גם בתקנות ובילקוט הפרסומים ובחוזרי מנכ"לים שונים (אינשאללה ילכו ולא יחזרו), ועדיין לא מצאתי איסור. אני חושב שבעיר טימבוקטו אשר בערבות הנצח לרגלי הנהר המשתנה כל הזמן קיים סעיף האוסר על איזכור המילה לשון בלילות לבנים.

purplegiraff

New member
אסור, כי כבר דמיינתי הררי קונוטציות

מזעזעות אמות סיפים ומחרידות שוורים מרבצם (שכן המחשב שלי עמוס בהם, והם כולם רובצים) שיכולת להמציא בקלילות לשימוש ההוא שלי במילה "לשון" בהטיה... אז כנראה... שלא כ"כ בקלילות... ג'ירפה וחולמת... עוד מחכות שתרים את הכפפה...

purplegiraff

New member
ובענין המטעמים...

עוד הרבה הרבה הרבה... תשאל את חולמת.. אך לפעמים זה קורה ואצלי אסור להיות מפונקים. לא סובלת מפונקים באוכל... (מה עכשיו יעלבו לי כל מי שמפונק באוכל.. טוב סליחה אנשים אולי פשוט תצטרכו להתרגל לסגנון הכתיבה הכוללני שלי ולא לקחתו אישית כי מתישהו אפסיק לפרסם התנצלויות אחרי כל מילה.. עייפתי)

W i l d C a r d

New member
ובעניין המטעמים...

כמו שכבר טענתי פעם, המחיר שמוכנים לשלם תלוי בתמורה. הרבה הרבה הרבה דורש הרבה הרבה הרבה תמורה. Are you made for it?

למעלה