מממ לא אוהבת את ליז
ק קשקשה9 New member 2/7/11 #24 דידוש../images/Emo24.gif יופי שאת לא מתייאשת ועדיין נשארת פה אני איתך ונקווה שיש עוד תקווה
D didush100 New member 2/7/11 #26 תודה מותק../images/Emo24.gif אני שואלת ועונה לעצמי חחחחחחח אם אין אני לי מילי
D didush100 New member 2/7/11 #27 היא מנסה לבסס את מעמדה מחדש לדעתי הרוב הצגה וצומי בחבורה של אתי אין לה סיכוי אז היא עברה לאלה
D didush100 New member 2/7/11 #29 לא התכוונתי שהיא יכולה עליהם אתי וקרן שולטות שם בהכל ולא ממש סופרות אותה והיא רגילה שכל היום מתעסקים בה אז היא מנסה להחליף צדדים. לא אהבתי את העובדה שישבה עם עדי ושות' ולכלכה על הבנות האחרות
לא התכוונתי שהיא יכולה עליהם אתי וקרן שולטות שם בהכל ולא ממש סופרות אותה והיא רגילה שכל היום מתעסקים בה אז היא מנסה להחליף צדדים. לא אהבתי את העובדה שישבה עם עדי ושות' ולכלכה על הבנות האחרות
ק קשקשה9 New member 2/7/11 #31 דידוש את חדה היא בהחלט עושה רושם של מפונקת שהכל סביבה ופה זה לא ממש קורה אז בואו נבכה קצת נשתולל קצת נעשה פרצוף מסכן והופ -הנה תשומת לב
דידוש את חדה היא בהחלט עושה רושם של מפונקת שהכל סביבה ופה זה לא ממש קורה אז בואו נבכה קצת נשתולל קצת נעשה פרצוף מסכן והופ -הנה תשומת לב
ק קשקשה9 New member 2/7/11 #33 קולטת את החיבור בין ג'אוולינה לעדי??? הכי הזוי ולא קשור חחח מנפלאות הריאליטי
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #48 ../images/Emo12.gif רק עזבתי לשעה קלה...ומה אני רואה? לכלוכים על ג'אוולינה אני עדיין בעדה... לא זונחים אהובה ברגעים קשים
../images/Emo12.gif רק עזבתי לשעה קלה...ומה אני רואה? לכלוכים על ג'אוולינה אני עדיין בעדה... לא זונחים אהובה ברגעים קשים
D didush100 New member 2/7/11 #37 בן אמר לאיתן שענת נפגעה ממנו שלא אמר לה שבת שלום אחרי שאמר לכל השאר אז הוא אמר לה שהיא צריכה ליזום יותר. והוא סיפר לאיתן שקרן אמרה לו שהיא מאוד נהנתה בדייט אתמול
בן אמר לאיתן שענת נפגעה ממנו שלא אמר לה שבת שלום אחרי שאמר לכל השאר אז הוא אמר לה שהיא צריכה ליזום יותר. והוא סיפר לאיתן שקרן אמרה לו שהיא מאוד נהנתה בדייט אתמול