אה והיי :)
D didush100 New member 3/7/11 #62 ברור שלא אבל היא התגלית של התכנית לדעתי סה"כ היא אחלה ומה שאתה רואה זה מה שיש היא לא מושלמת ויש לה פה אבל היא טיפוס
ברור שלא אבל היא התגלית של התכנית לדעתי סה"כ היא אחלה ומה שאתה רואה זה מה שיש היא לא מושלמת ויש לה פה אבל היא טיפוס
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #64 איתן משועשע ממנה לפרקים... בתכל'ס... הבנים כבר דיברו על כך שאתי צריכה להיות מועמדת להדחה. שהקהל (דידוש ) יכריע.
איתן משועשע ממנה לפרקים... בתכל'ס... הבנים כבר דיברו על כך שאתי צריכה להיות מועמדת להדחה. שהקהל (דידוש ) יכריע.
D didush100 New member 3/7/11 #67 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif הם אכלו אותה איתי כי אני בכלל לא מסמסת
ר רגע רק רגע Active member 2/7/11 #53 זה מזכיר את מקרה ליאם מהאח הגדול. כל הבנות (מחנה "פקאצה") החליטו להפוך את לירון לשעיר לעזאזל רק כי היא לא באה טוב בעין של אתי. בפרק הקודם הראו איך אתי אומרת להן להיזהר ממנה (לירון) לאחר שהיא חיבקה אותה במטבח ואמרה לה שהיא מתה עליה. יחי הצבע בשיער
זה מזכיר את מקרה ליאם מהאח הגדול. כל הבנות (מחנה "פקאצה") החליטו להפוך את לירון לשעיר לעזאזל רק כי היא לא באה טוב בעין של אתי. בפרק הקודם הראו איך אתי אומרת להן להיזהר ממנה (לירון) לאחר שהיא חיבקה אותה במטבח ואמרה לה שהיא מתה עליה. יחי הצבע בשיער
ק קייזר סוזי New member 2/7/11 #56 פחות משבוע, וכבר התחילו רכילויות אין אין בנות זה כזה עם דוחה! ביחוד ובעיקר כשיש גבר. איכס.
D didush100 New member 2/7/11 #58 לפחות משהו קורה בבית השיעמום../images/Emo6.gif שעמום שעמום אבל ראיתי כל היום אני מכורה לריאליטי מה לעשות
לפחות משהו קורה בבית השיעמום../images/Emo6.gif שעמום שעמום אבל ראיתי כל היום אני מכורה לריאליטי מה לעשות
ש שרית 68 New member 3/7/11 #68 תגידו הדיחו את איתן?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בקושי ראו אותו היום ,טוב גם ככה או לא מעניין בשיט צנון יבש ליהוק גרוע
תגידו הדיחו את איתן?../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif בקושי ראו אותו היום ,טוב גם ככה או לא מעניין בשיט צנון יבש ליהוק גרוע
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #69 והנה ההוכחה לדברי... אתי פתאום מרחמת על לירון, לאחר שהיא בעצמה גרמה לבנות ללכלך עליה. זהו! סופית! הצבע של אתי "דהה" לי מהעיניים. סורי, דידוש
והנה ההוכחה לדברי... אתי פתאום מרחמת על לירון, לאחר שהיא בעצמה גרמה לבנות ללכלך עליה. זהו! סופית! הצבע של אתי "דהה" לי מהעיניים. סורי, דידוש
ק קייזר סוזי New member 3/7/11 #71 תגיד לי משוש חיי עם מי הוא יצא לדייטים אתמול, ומה כבר הבנות דיברו על זה?
D didush100 New member 3/7/11 #74 יצא עם איילת בצהריים ועם קרן בערב לא התלהב מאיילת ותלהב מקרן וכולן קינאו
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #77 עם איילת וקרן. עם איילת הבנתי (תודה לקוסטנזה) שהדייט היה לא משהו בכלל. איתן חזר מאוכזב. עם קרן אני חושב שהיה די טוב. בכל אופן, מהצד של קרן
עם איילת וקרן. עם איילת הבנתי (תודה לקוסטנזה) שהדייט היה לא משהו בכלל. איתן חזר מאוכזב. עם קרן אני חושב שהיה די טוב. בכל אופן, מהצד של קרן
ר רגע רק רגע Active member 3/7/11 #83 כפרה עליך... צבעתי ת'שיער בשבילך ../images/Emo6.gif אני איתך עד הסוף... כנראה שלמנהל היו כמה נעצים SPARE... התבלבל בשרשור
כפרה עליך... צבעתי ת'שיער בשבילך ../images/Emo6.gif אני איתך עד הסוף... כנראה שלמנהל היו כמה נעצים SPARE... התבלבל בשרשור