אחרי הארנונה שאני משלמת היום
כבר הכיס רגיל...הארנונה זה הדבר האחרון שייפגע לי השיקולי הבניה הכוונה מראש היתה לבנות 75 מ"ר מרתף ו217 הבית כולו. המרתף יהיה מוקף ב"ח' שלו חצר אנגלית רחבה יחסית וזו הסיבה שהאדר' לא המליצה על שינוי תבע כי נחיצות השבילים הרחבים תטבטא מאד. היחידה הזו היא חלק בלתי נפרד מהבית, יהיו בה שני חדרי שינה, ממד מעלית וחדר רחצה עם שרותים הבן שלי לכשייגדל יחד עם המטפלת לימים מטפל שלו יחלקו את היחידה, וזאת כמובן לאחר שבדקתי האם היא מוארת ומאווררת דיו להלין אנשים. אני אין בכוונתי להשכירה, בכלל לא, אפילו אין מדרגות החוצה
מהיחידה רק מדרגות מתוך הבית ומעלית. משיקוליים שלנו, לא רוצה לתת את נשמתי בעסק למגורים. אלו הם לא שינויים שחלו כשראינו תכניות ופתאום הכל נראה לנו עירי שלי ושלך בין הערים היקרות בארץ מבחינת ארנונה.ולא נדבר כרגע על שווה או לא שווה.. בעניין הלבנות.מה כמה ועד היכן גם אם ביטלתי מזווה לא אקבל את השטח שלו בתוך הבית וכך גם לגבי הממד. אני כיום עוזבת דירה של 170 מ"ר מתוך צרכים לחדרים גדולים יותר וסלון גדול יותר. ככל שאבנה גדול יותר למטה הלמעלה יהיה קטן יותר וזו לא המטרה השרותים אכן כרגע גדוליפ 1.90 כי בתכנית המקור היה שם כיור - זה באמת הארה בשבילי לצמצם . המבואה הרחבה בדלת הכניסה נשארת ממש עד לרגע האחרון כי כל מרחב ממנה יעלה למעלה. בדלת הכניסה המתוכננת היא ברוחב 1.50 ס"מ וצידיה מתחלקים ל2 נישות זה פרט עיצובי היחידי המושקע בחזית הבית. הסלון גדול, אכן גדול מאד וזה טוב לנו פירו אבל לפחות עברתי על כל מה שכתבת, פותחת ת'תכנית ומייחסת לכל מה שאמרת משקל רציני. תודה.
כבר הכיס רגיל...הארנונה זה הדבר האחרון שייפגע לי השיקולי הבניה הכוונה מראש היתה לבנות 75 מ"ר מרתף ו217 הבית כולו. המרתף יהיה מוקף ב"ח' שלו חצר אנגלית רחבה יחסית וזו הסיבה שהאדר' לא המליצה על שינוי תבע כי נחיצות השבילים הרחבים תטבטא מאד. היחידה הזו היא חלק בלתי נפרד מהבית, יהיו בה שני חדרי שינה, ממד מעלית וחדר רחצה עם שרותים הבן שלי לכשייגדל יחד עם המטפלת לימים מטפל שלו יחלקו את היחידה, וזאת כמובן לאחר שבדקתי האם היא מוארת ומאווררת דיו להלין אנשים. אני אין בכוונתי להשכירה, בכלל לא, אפילו אין מדרגות החוצה
![](https://timg.co.il/f/Emo13.gif)