רגע לפני המקלחת...

רנה6

New member
רגע לפני המקלחת...

סליחה שפותחת שרשור חדש...רגע לפני המקלחת. חזרתי זה עתה מחנות קטנה ומגניבה...מפה לשם שוחחנו על הא ודא...כמובן שהגענו לג'קו אייזנברג ואז אומרת לי בחורה נחמדה: " היום שמעתי אותו בגלג"צ"...אמרה שעם שיר שלו, אבל לא זכרה איזה.סתם, רציתי לגרום לכן נחת רוח...ערב נפלא לכן!

שונית 7

New member
באותו עניין :ערוץ 24:חפשו את הדווח

שלי אחד השרשורים למטה:בהחלט מורגש שנוי חיובי!!!

kapit5

New member
../images/Emo2.gifגקו בגלגלץ???!!!!

אם זה אכן כך אפשר להתחיל לשיר ".........אוהו איך שגלגל מיסתובב לו........."

glitter8

New member
איזה כיף להגיד "אמרתי לכם"!

שנה שנתיים והוא חותך לקריירה בחו"ל תזכרו איפה שמעתם את זה בפעם הראשונה

a d i d a s 2 1

New member
אמרת לנו מה?

תוך שנה שנתיים יוצא האלבום השני שלו בארץ... ויהיו לו אזכורים בכל תכנית טלויזיה אפשרית זה ממש מוקדם לדבר על חו"ל ולא משנה עד כמה מוכשר הבחור שלנו...

עדי מה המצב, בהמשך למסר בדקתי

שעות של רכבות לחזור בתאריך ההופעה ובלילה שזה כבר ה14 לחודש, ולא ראיתי מה שכתבת שזה כל שעה אלא ב12ומשהו בלילה יש רכבת ואז ראיתי רק אחרי 4 משהו יוצאת הראשונה שוב לת"א ..איזה באלגן , אוף..טוב, מקווה שיסתדר ב"ה..

a d i d a s 2 1

New member
היי מה קורה?

לא יודעת איך אצלכם, אצלי זה עדיין כתוב שכל שעה אבל לא חשוב אילת בדקה, יוצא מאיפשהו בחיפה ב-3:40 , שעה נסיעה... יסתדר, לדברים יש נטיה להסתדר בסוף...

שונית 7

New member
עינבל:היינו בתור לפנייך.חוץ מזה

רציתי להגיד לך שקראתי את הקטע
שלך לפני כמה ימים........ומאחלת הרבה בריאות לך ולמשפחתך!!!

לחו"ל את שולחת לי אותו? שיישאר פה

ויעשה קריירה מוצלחת.. מה יש לו לחפש בחו"ל, אם כל הרצון שלנו לראות את ג'קו על במות ענק ומצליח בגדול.. קשה לישראלים להצליח בחו"ל ראית למשל מה קרה לשחקנים סטייל אקי אבני/מיכל ינאי ודומהם,בארץ הם הם היו מפורסמים ומצליחים, ושם הם nobody אז שלא יהיו לך אשליות,זה לא פשוט..אבל מותר לחלום..

a d i d a s 2 1

New member
למה? נועה תשבי הצליחה

אבל זה לא קשור... ברור שזה עולם אחר לא רואה אותו בחו"ל וגם אם כן לא להרבה זמן ולא בגלל שהוא לא יצליח, לא נראה לי שימצא את עצמו שם בכלל.... מה שמניע אותו לדעתי זה לא להיות מפורסם, אלא להיות בעל אמירה וזה חשוב יותר ובכל אפן, שיהיה לו בהצלחה...

kapit5

New member
לא מאמינה שיעזוב לחו'ל

הוא יותר מדי מחובר לשפה העיברית.מקסימום סיבובי הופעות לישראלים שיושבים בתפוצות.חוץ מאחינועם ניני שמלחתחילה שרה בחו'ל ואז הגיע לארץ אף זמר ישראלי ממש הצליח החו'ל.אולי עופרה חזה קצת.

a d i d a s 2 1

New member
הוא נתנייתי למען השם!! חחחח

זה כמו שאני בשם בת ים, ילך להיות מיס בריטניה סתאםםםםםםםםםםם ג'קו באמת מוכשר וכמו שאמרתי לא נראה לי שיתחבר לאיזור... התכוונתי למה שהתכוונה כפית... גם לי יכל להיות יופי של פרוייקט לפני כמה שנים בחו"ל וויתרתי... כי יש דברים שלא מתחברים. נקודה. :)

kapit5

New member
למה מיס בריטניה

מה עם מיכרז למלכת אנגליה?שמעתי לא עושים כלום ורק הולכים ממסיבת תה אחת לשניה

a d i d a s 2 1

New member
אוכל.... עם כפית!

באמאשלך...קלטת מה שאני קלטתי??? מה זה הדבר הזה... לא חשוב!

glitter8

New member
חח..היינו לפנייך?

אולי בפורום היית לפני..נכון.. מה , היית עם ג'קו בגן? בתנועת נוער? הדלקת לפני את הטלויזיה בכוכב נולד? או שפשוט סתם בא לך להרגיש איזה בעלות עליו...? סבבה לך! יש הרבה ישראלים שהצליחו בחו"ל: עפרה חזה, יזהר אשדות-שהפיק אותה,עידן רייכל מדורג שלישי במצעדים, דיויד ברוזה עשה קריירה עניפה באמריקה ואירופה, (למרות שלא ממש מפרגנים לו על זה) ועוד רבים וטובים כגון אחינועם ניני.. אקי וסנדי הם יפיופים ריקניים לטעמי...אין בהם מי יודע מה... אני מאחלת לבחור שימשיך להתקדם גם הלאה..הרי מה אנחנו בסך הכל? מדינה חרא...

a d i d a s 2 1

New member
חייבת להגיד לך גליטרית...

שההודעה שלך מן אנטיפטית שכזו.. אני מאמינה ששונית צחקה כשאמרה שהיינו לפניך... ואף אחת לא מרגישה שהוא תחת חסותה או בבעלותה... אין פה מישהי שלא מאחלת לו להתקדם אני מאמינה... לא במה שקשור למוזיקה ולא במה שקשור בהיבטים אישיים יותר...

a d i d a s 2 1

New member
שונית עם ה-7 חחחחח

לא מהיום, אני טיפוס אימפולסיבי מאוד, ראית פעם..פה.. שהיה לי מה להגיד ולא אמרתי?? לא קרה ולא יקרה... חופש הביטוייייייייייייייי... לי מותר! :)

למעלה