רגע לפני המקלחת...

שונית 7

New member
ת"א ועדיין מתלבטת.ד"א יש לי דירה

בעיר הקוסמופוליטית שאת גרה.אם אפשר לקרא לה דירה.

a d i d a s 2 1

New member
בעיר הקוסמופוליטית חחחחח

תבואי!!! את לא תצטערי על זה...תסמכי עליי ועל השאר ובמיוחד על כפית שיש לה תואר בתור זו שלא פספסה שום הופעה... יש לך בעיר הקוסמופוליטית דירה להשכיר?? :) יש לך עוד אחת מיותרת?? חחחח

a d i d a s 2 1

New member
יש הרבה רמת...יוסף עמידר והנשיא...

נו ואטאבר ימיי ספורים כאן ואני יודעת את זה! איףףףףףףףף

a d i d a s 2 1

New member
נו מה זה משנה כל בת ים אחים

אני גרה בשלישי... :) נכון לעכשיו ולא לעוד הרבה זמן...

ו..בטיילת מפצחים ביחד גרעינים../images/Emo6.gif

המשכתי לך את החרוז.. אבל יש אחלה טיילת,נהייתה ממש יפה (כבר השוו אותה לרייבריה הצרפתית) וכל הכבוד ללחיאני
ואת יודעת שיש לבת ים ממש דמיון לנתניה, צריך ללמוד מהם ולעשות גם מדרחוב נחמד כזה..

a d i d a s 2 1

New member
דומה? ואללה? מאיזו בחינה?

בת ים נהייתה יפה כן, זה מפליא הרבה אנשים, חולונים בעיקר... החוף של נתניה זה אחד המקומות שאני הכי אוהבת... מאז שהייתי קטנה.. תינוקת..אבא שלי היה לוקח אותי לשם הוא היה כותב שירים ואני משחקת... ככה עד גיל 9 בערך זה היה... אחד המקומות הכי יפים שיש...! כשחושבים על זה לא הייתי שם המון זמן...

במה דומות ..אם הזכרתי טיילת אז באמת

לשתי הערים יש טיילת יפה ובנויה קצת דומה שיש צוקים וצריך לרדת אל הים והים- מדהים .. גם בסגנון של אנשים,עמך, לא סנובים..והעתקנו מהם גם בונגע לצרפתים, שם תמידהיה המון וגם פה בקיץ יש הצפה.. (אוהבים את הים הצרפתים האלו ,נו רביירה..) גם את היית באה לשם? גם אני
הייתי מבלה בנתניה כילדה, תמיד מהעבודה של אבא שלי היה חופשות במלונות נתניה והיינו נהנים שם מסתובבים במדרחוב ,ציך להיות לי תמונות משם ,מי יודע אולי ראיתי שם את ג'קו הילד על החולות..

a d i d a s 2 1

New member
האמת שאני מאוד אוהבת את שתי הערים

אבל בת ים זו בת ים, העיר שגדלתי בה ואני הכי אוהבת... טוב לא ידעתי איפה לשים את זה... שמתי פה צילום מהאתר... של השעות של הרכבת שיוצאת מחוף הכרמל... ובקשר לנתניה, פעם הייתי שם המון, בגיל צעיר יותר, וגם אני הייתי מדי פעם במלונות שם:) בקיצור, לילה טוב

hela19

New member
חחחח,,ממש../images/Emo66.gifיותר מתאים...

נתניה, עיר מדהימה...חוף הים היפה, והמיוחד בארץ.. כדאי לכולם לבקר..ולהתרשם..

glitter8

New member
גמני צחקתי../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אוףף... למה לא מבינים כאן את ההומור שלי...? אולי עדיף שאני לא אכתוב כאן...התגובות למפגש הפיזי איתי היו הרבה יותר אוהדות... אז מי שכבר איתי בטלפון ובמסרים -מוזמנת להישאר, ואת השאר אני אפגוש בגהה.. אני מבינה שבגלל כל העליהום שהיה על ג'קו נהייתם ממש פרנואידים...אבל הגזמתם. באמת שהגזמתם. אני לטובתו לא פחות מכן , ולשמחתי הוא יודע את זה. ומשום מה כל מה שאני כותבת פה -מקבלת תגובות מתנפלות. זה ה"חיבוק" שרציתם לתת לכל מי שמגיעה לפה? לילה טוב me voy

kapit5

New member
התלבטתי אם להגיב או לא

אבל קשה לי להיתאפק ואומר לך גילטר שהתגובה שלך לשונית לא מתאימה לרוח הפורום שכפי ששמת לב הוא מפרגן וידידותי.התגובה שלך לא לעניין.שונית סה'כ הגיבה ביצחוק.

מה זה כולם קוראים למדינה בשמות?../images/Emo4.gif

קודם שון הכריזה פה הכרזות ועכשיו את,מה קרה לכם
בסדר יש פה גם דפקות ושחיתויות אבל נראה אותכם חיים במקום אחר.. טובעצם יש כאלו שיכולים ,אני לא.. .וגם אני כמעט ובטוחה שגם ג'קו מעדיף ליצור ולשיר פה בעברית מאשר להילחם על מקומו בין כל אלפי הזמרים בחו"ל (וגם עניין קטן, צריך בקיאות באנגלית
)

שונית 7

New member
אני מתה טל המדינה שלי ולא רואה

את עצמיחיה באך מקום אחר למרות שטילתי לא מעט.דווקא בגלל האיכפתיות אני כל כך מתרגזת מעוולות ושחיתויות. לגבי ג'קו אין זמר ויוצר שלא חולם לממש את עצמו בעולם הרחב אבל עוד חזון למועד וחוץ מזה רק הוא יחליט באמת מה טוב לו ומה מתאים לו .אילו רק ספקולציות שלך.

למעלה