רגע לפני המקלחת...

מסכימה שכולנו פה עסוקות בספקולציות

והשערות בכל הנוגע לג'קו , רוב השרשורים פה מתחילים בקטן ומתפתחים לניתוחים מסובכים (ויש פה גם כאלו שמנתחות אותו פסיכולוגית ונפשית ופיזית ומה שאת רוצה
) גם אני מתבססת על דברים שהוא אמר והרגשה אישית וכמובן שאשמח לראות אותו מצליח קודם פה וגם בחו"ל בעתיד..

שונית 7

New member
גליטר:פיספסת איתי בגדול!!מציעה

לך לקרא שוב את ההודעה שלי.היא הייתה מפרגנת במיוחד.אפשר גם לבקש סליחה או שלא

שונית 7

New member
טוב בסדר שמיים מתוקה נשאיר לך

אותו בארץ אבל שתדעי לך שלמוסיקה שלו יש ניחוח חו"לי ולא כמו אקי אבני אני בטוחה שבאיזה שהוא שלב משהו יציע לו חוזה כמו לאביב גפן אבל לדעתי זה יקרה לו הרבה יותר מוקדם מאביב

kapit5

New member
../images/Emo7.gifבננות זה יהיה סיפור להגיע

להופעות החו'ל.תיראו איזה לוגיסטיקה זה לחיפה

דורית41

New member
לא! לא! קריירה בחו"ל...../images/Emo160.gif

מצטערת ג'קו אני נורא רוצה שתצליח, אבל כאן....
מילא לארגן נסיעה של שעה וחצי בלילה לחיפה.....אבל נתחיל כל הפורום לשכור מטוס ללונדון.....?||

דורית41

New member
יוו.....כפיתוש...

שוב מיהרתי לכתוב תגובה שעלתה לי בראש על הנסיעות להופעות בחו"ל.. ורק אח"כ ראיתי שכתבת בדיוק אותו דבר...מזמן...

שונית 7

New member
טוב דוריתוש נכנעתי:מוציאה לו צו

איסור יציאה מהארץ .איך אני בשבילך?(וגם בשבילי)

דורית41

New member
נהדרת.!!!

אנחנו נדאג להעלים לו את הדרכון. הוא לא יילך להרדם על אף חולות בג'מייקה ולא בפלורידה. רק נתניה,מקסימום ת"א. יאללה נתראה אח"כ בנות-הפעם אני מכריחה את עצמי להגיע להתעמלות.

a d i d a s 2 1

New member
רק אל תתלהבי טלי פחימה היתה לפניו

עם צו יציאה מהארץ, אה? חח המבינה תבין!

אסתילי

New member
לא, אנחנו רוצים אותו בארץ

אם יהיה בחו"ל איך נרוץ אחריו לכל מקום??

Nova5

New member
אסתילי, תרשי לי, בקטנה..

בסגנון של בדיחה מפורסמת..."קודם תקנה כרטיס לוטו" קודם תתחילי לרוץ! עדיין לא התחלת...
למרות שזיקי מפנק את הצפון מעל ומעבר

אסתילי

New member
כן נובה...אכן

הכל נאמר בחיוך גדול
אני מרגישה שאני חייבת להגיע להופעה בגהה (זה לדידי כמו כרטיס טיסה טרנסאטלנטית בערך) עם כל הכובד שלי, על אף ולמרות השעה הבלתי סבירה מבחינתי.

אסתילי

New member
האם יצא לעוד משהי לשמוע בגלגלצ?

אני משתוקקת לשמוע את זה במו אזניי. דווקא היום לא האזנתי לגלגלצ...באסה... אני מקווה שזה לא בגדר מר שמועתי...אתן יודעות...משהי אמרה ששמעה ואנחנו כל כך מאושרות להאמין שכן. ב-24 זה יתכן מאוד, אבל גלגלצ...זה אגוז קצת יותר קשה לפיצוח. הלוואי שכך.

למעלה