רגע לפני שאנו שופטים וחורצים דין

nurithro

New member
כי זו אחת הסיבות

כי זו אחת הסיבות לקיום פורום כדי להעלות בעיות ולדון בהן. יותר מזה באמצעות פורום כזה חברי העמותה יכולים לשאול לברר ולעלות חששות למחדלים ועוד... אז אולי מני בר תביע דעתך לבעיה שהועלתה כאן בפורום ועדיין לא קבלה מענה ע"י יו"ר העמותה והמנכ"לית?????

מני בר

New member
שלום

אני לא חבר בעמותה.אני סתם אחד שסובל .. נראה לי שהדיונים האלה קצת פוגעים בדיונים שלנו על איך לסעוד את בני משפחותינו החולים באלצהיימר. האם גם את בת לחולה אלצהיימר? תוכלי לשתף אותנו?

nurithro

New member
אני עדיין מחכה לתגובה

איזה ענין יש לי להכנס לפורום כזה??? מה לדעתך יכול להיות גורם לכעס על אי התייחסות היו"ר והמנכ"לית לכתוב בפורום העוסק בהן ומכפיש (?????) את שמן הטוב????? אם לא העובדה שבעניי ביתנו אנו עוסקים.

gala lo

New member
תגובה

אתה צודק- תעלה את הנושאים שלך בפורום לצרכנות או למשפט. אנו כאן רוצים לדעת מטיפים שיכולים לתרום לנו ולתת מאיתנו. על מי שקרה מחקרים וכו'.

אירילה

New member
נורית!!! אני מבקש ממך להתרכז בעיקר

תוכנו של הפורום אשר נועד לתמיכה אחד בשני וללמוד מנסיונם של אחרים. אין כל קשר בין הפורום להנהלת עמותת האלצהיימר ולכן אם הנהלת העמותה אינה מעוניינת להגיב מצידי שלא תגיב. לא אתן כאן במה לנושא שלא קשור לתמיכה כמו העסקת השאלה מדוע אין תגובה וכו'. באפשרותך לפנות לעמותה ישירות ,במכתבים או באמצעות התקשורת ,אבל עיקרו של הפורום שוב ,הוא להעניק תמיכה אחד לשני ללא שום ייחוס לעמותה זו או אחרת. הפורום במקומו מונח והעמותה במקומה מונחת וכך אבקש להשאיר את פני הדברים. מקווה שדבריי הובנו כראוי. תודה על תשומת הלב גרשון

nurithro

New member
האם חשוב לך תהיה

האם חשוב לך שתהיה עמותה שתעזור לחולי אלדצהיימר ולבני משפחותיהם?????

עמותה

בדרך כלל יוצרים עמותה כדי לקבל מהמדינה איזה תקציב. לדאבוני הרב, אנחנו יודעים שבהרבה עמותות והתרמות למען ... יש ניצול לרעה של הכספים. זו הסיבה שאני לא תורמת לעמותות, חוץ מאשר לניצן ואקים. ששם אני יודעת שעושים דברים גדולים עבור הילדים. ומאוד מקווה שאין שם ניצול לרעה של הכספים. אם כי אין באפשרותי לדעת. לטעמי, כל מי שעובד בעמותות צריך להעבוד בהתנדבות. ואם לבן אדם אין רצון וכח להתנדב, שילך לעבוד במקום אחר.

למעלה