רגע שאני יבין

שייגעצה

New member
זה בדיוק העניין!

אין כל קשר בין מה שאת כתבת עליי לבין מה שאני כתבתי על הנושא.

שייגעצה

New member
את יודעת,

את מצטיינת בלוגיקה כשאת רוצה להוכיח שהזולת אידיוט, אם הוא קורא תיגר על דעותייך. עקב אכילס של הלוגיקה המבריקה שלך מצוי בדיוק בלב ליבו של התחום שבו את מצטיינת: בדרישה שלך לטולרנטיות לשוֹנה. חכמים ממני ניסחו את הביטוי: "נאה דורש נאה מקיים". ואת הקורס בהבנת הנקרא - בעיקר כשזה נוגע להבנה שבין השורות - הייתי ממליצה לך לקחת בעצמך. כי בכתיבתך ניכר שיש לך בסיס חשיבתי טוב. ובמה אסיים את הדיון הזה איתך? באיחולי בריאות טובה ואריכות ימים. היי בטוב

I s t a r

New member
הבעיה היא

שאת לא קוראת תיגר על דיעותיי. את פשוט לא מבינה אותם ומעוותת לחלוטין את מה שאני אומרת. אבל אין לי שליטה על כך. ומאחלת לך חזרה את כל איחולייך לי.

שייגעצה

New member
זה בדיוק מה שאמרתי.

טראומות יכולות לשרוט. יכולות לגרום לדיכאון. בהחלט לא מצב בריא. אדם שמועד להתאבדות בהחלט זקוק לעזרה. את יודעת שמסכימה איתי. אבל קשה להודות שאת מסכימה עם "שייגעצה"..
מי שכבר עשה זאת והתאבד - לא תוכלי לעזור לו יותר. יותר טוב שתביני שזו הייתה שריטה שלא טופלה כמו שצריך. שזו הייתה מחלה ולא מצב תקין וקביל. שריטה מאוד קשה שהביאה את האסון הזה. אין דבר כזה שמשהו גורם למישהו לרצות להתאבד סתם כך וזה תקין.

QueenOfMagic

New member
ברור שזה לא תקין

אחרת היתה נורמה של התאבדויות. אבל יש כן גורמים משפיעים, אני לא חושבת שמוות פותר משהו. אם הריון גורם למישהי לתחושת עצבות אני חושבת שהיא צריכה להימנע מזה. אבל אם את מודעת למישהו שהוא אדם אובדני במקום להגיד שהוא שרוט. צריך לעזור לו. ואני בכלל לא הזכרתי את ידידי עם דיכאון קליני שזה הכי גרוע כי טיפול אין לזה.

עינת12

New member
גנבות, הצילו!!!!!!

קווין ואישתאר - כל מה שרציתי לכתוב כתבתן אתן ועוד הרבה יותר טוב. בעיות הניסוח שלי יהרגו אותי יום אחד!!! ג-נ-ב-ו-ת!!! ואיך אני אוהבת גנבות

I s t a r

New member
את יכולה להתנחם בזה

שלפחות כך את לא משמשת מטרה לעיוות סידרתי של דברייך . את רואה? אני לוקחת את הנטל הזה -כי את חברה שילייי!!!!!

עינת12

New member
יום יבוא אישתאר, יום יבוא

ואני אעוות את דברייך ככה שלא תזהי אותם בכלל! (אבל אם היום הזה יגיע, את מוזמנת לעוות את דברי בחזרה חברה)

I s t a r

New member
מה????

באיזו זכות את טוענת שאסור לנשים ללדת בשום אופן??? את קרתנית ופושעת נפשית!!!! איך את מעזה?? אנשים כמוך צריכים להיות בבתי כלא! מספיק טוב?

QueenOfMagic

New member
אני מוכנה לתת לך במסרים

תגובות מוכנות ישר מהמותן מעוניינת? אני מוכרת אותן: כל תגובה שנונה- חצי שקל וכל תגובה רצינית ומאופקת- שקל וכל תגובה רצינית עם הומור קל- שקל וחצי... אין מה לעשות אני יקרה..

I s t a r

New member
ומה עם תגובות

של ימי ראשון שמעממים מול המחשב שיוצרים שיג ושיח מכלום??? זה נראה לי שווה הכיייייייייי הרבה כצף!!!!!! אם יילך לך-גם אני אתחיל למכור!

QueenOfMagic

New member
תגובות אני לא מוכרת

אני שמעתי אבל שתגובות מטרולים בע"מ (דברי עם אישתר) הם ממש טובים לא יודעת מחירים.

עינת12

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ואותך בכלל אני מאשימה במוות כתוצאה מצחוק יתר! מאיפה הרעיונות האלה???? למה הדמיון שלי כל כך מרובע ומובגל?????
מאיפה??????

עינת12

New member
התגובה הנ"ל היתה מיועדת לקווין

אחשיו עני קוור לה יודאט ממי לצחוק יוטר.....

QueenOfMagic

New member
או יש מקום בדיוק לאנשים כמוך

עילגים בע"מ נמצא ליד, פורום טרולים מטענים וחבלות בע"מ. סתם סתם..אתה חמודה את...

QueenOfMagic

New member
אנחנו פשוט מערכון מהלך

אוח...לצחוק ככה ממזמן לא צחקתי.. סליחה, שקר...צחקתי מהבדיחות של עצמי ושל אחרים אז ב"ליבי שבור לרסיסים". אבל זה עדיין כייף

למעלה