רגע של ספקות

קסמי אהבה, מותר להצטרף?

אני מאמינה שאלוהים שוכן בכל אחד ואחת מאתנו.. וגם המלאכים, וגם המלאך השומר שלנו- פשוט כולנו מוצאים שמות אחרים לדמויות הללו הם היו שם, הם נותרו שם, לא כולנו משתמשים בתבונה ב.. הכל- כדי לשמור על עצמנו. ולעתים לא הכל תלוי בנו. איך לקבל את המציאות- כן תלוי בנו. המלאכים היו בתוכנו. והם היו גם בתוך מי שרצח. אבל הרי היו גם המלאכים שהביאו כל אחד ואחת למקום של הרוצח והנרצח.. קסמי אהב- לא היינו שם, לעולםלא נוכל לדעת.. ולעולםלא נהיה המלאכים הללו, גם. ולא נדע. אבל אנחנו כאן ואנחנו מתמודדים עם המלאכים שלנו, שבתוכנו. וחלק מזה זה גם לזכור, לזכור ולא לשכוח. את יודעת- רוב הסבים של הוריי נותרו במקומם בבריה"מ ולא ברחו וגם לא נלחמו כי הם אמרו שאלוהים ישמור עליהם ולא ינטוש אותם. אבל זו בחירה אנושית, לא אלוהים שם בפיהם את המילים הללו.. כמו שלא אלוהים שם בידי הרוצחים את הנשק ולא החליט במקומם לרצוח. אלא הם. המלאכים שומרים עלינו, ואנחנו אלו האחראיים על עצמנו, לבחור את הבחירות, בכל רגע ורגע. הם לא חיים בשבילנו:)

ברור!!!ברוכה הבאה../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

אהבתי את מה שכתבת
בצורה כל כך מפייסת....

לנושנוש

New member
אני חושבת שכולנו...../images/Emo24.gif

נימצאים בתוך האלוהים. האופטימיים, החיוביים, הצומחים, השורדים, הפסימיים, הקמלים. הכל וכולם וכל השער מישחק אורות, צבעים ואנרגיות. כל אחד בוחר את המישחק שהוא משחק. מה שמוזר שכל עוד אנו נימצאים בעולם דואלי כך אולי האופטימיות שלנו(+) מחזקת פסימיות באיזה מקום? זה כמו ליבחור קבוצה במישחק וכשבוחרים אז יש את הקבוצה השניה שמשחק נגד... מעניין האם אפשר להיות בלי ליבחור לפה או לפה. האם אני חייבת ליתלות שלט על הדלת שאומר "אופטימית" או מה בדבר "לוחמת אור" ? באיזה שהוא שלב די הבנתי שטוב ורע, אופטימיות ופסימיות הם רק שני צדדים של המטבעה. אם אחד יעלם השני יעוף גם קיבני מט. זה כמו להוריד מכדור הארץ את צפון... מה ישער? מה דעתכם??

לילה נפלא,

ואלוהים בתוך כולנו:) משחק שהוא מאוד אמיתי. מעין דו שיח, מסירות של כדור, דיאלוג מתמשך ואינסופי.. מרתק לחלוטין. אינני חושבת שחייבים לבחור- אני חושבת שאנחנו רשאים לעשות מה שנכון לנו, לחלוטין מה שנכון לנו, ואין שחור ולבן- יש מליארדי גוונים, והם -כל אחד ואחד- במלאירדי גוונים. לכל מטבע יש מליוני צדדים.. ובלטים. וגוונים. ונקודות מבט שכל אחד רואה את המטבע בהן. אםנוריד מכדור הארץ את הצפון, אני חושבת שיהיה לך מפגש עם הרבה דובים מאוד כועסים:) ואלא אם יש לך היכן לשכםן אותם אצלך בדירה- לא כדאי לך לעשות זאת:)

מאוד מענין מה שכתבת../images/Emo24.gif

אכן העולם מורכב גם מהטוב וגם מהרע. אם לא היה לנו לפעמים רע איך היינו יודעים שטוב לנו??

למעלה