../images/Emo31.gif../images/Emo31.gif../images/Emo31.gifטיגר, זה מעט מדי ומאוחר מדי../images/Emo70.gif
להלן מסר פרטי ששלחתי להנהלת הפורומים, אשר מייצג נאמנה את דעתי: נושא:
הפורום שלי גוסס ורק אתם יכולים להצילו. שלום, כחבר פעיל בפורום אופנועים כבר יותר מ-5 שנים, אני פונה אליכם בבקשה (או יותר נכון בזעקת שבר) להציל את מה שהתנוסס תמיד כדף הבית שלי - פורום 8. עושה רושם שהניהול השוחק והלא-תמיד מתגמל של הפורום גבה את קורבנו משלושת המנהלים ופגע קשות בתפקודם כמנהלי פורום. מכיוון שאיני מכירם לעומק אישית, איני יודע אלו תהפוכות הם עברו בחייהם הפרטיים אשר גרמו לשינוי לרעה, וזה גם כלל אינו מענייני. התוצאות, לעומת זאת, ניכרות לעין בצורה מובהקת ומבישה, כמוה קשה לי לזכור מהשנים שעברו. למותר לציין שאני מלא הערכה כלפי המנהלים בגין ביצועיהם בעבר והירתמותם לפרוייקטים חשובים של קהילת האופנועים בארץ, כגון המאבק בביטוח. יחד עם זאת, כשהסוס עייף וזקן הוא מתקשה למשוך אחריו את העגלה ואם לא מחליפים אותו בסוס צעיר ורענן - עלולים הסוס והעגלה גם יחד למצוא עצמם מידרדרים מצוק תלול באין מושיע. זה בדיוק מה שקורה בעת האחרונה לפורום 8. החלטות ניהוליות לעולם אינן קלות, אולם לעתים קרובות הן הכרחיות. במקרה דנן, הפעולה הנדרשת, כפי שאתם וודאי מנחשים, הנה החלפת מנהלי הפורום והפחת רוח אופנוענית חדשה ועתירת אנרגיות בקהילה ההולכת ומתנוונת שבו. לטיפולכם אודה. --------------------------------- אני מוסיף כאן מענה לאייג'נט על נושא המאמרים, מפגש הפורום ועוד: ברור ששום דבר מהאמור לעיל אינו יכול להתרומם ללא מתנדבים מקרב הפורום (אני עצמי הייתי "אחראי המנגלים" במפגש האחרון וכמוני היו עשרות של מתנדבים). בפורום ישנם אנשים רבים (חוץ ממוטי...) המוכנים לתרום ולהתנדב למען הזולת. בפורום ישנם רבים בעלי כישרון כתיבה שלא יסולא בפז, המסוגלים להעשיר את הפורום, את הטאגליינס ואת המאמרים מפרי יצירתם. אולם כאשר הפורום ישנוני, מנוון, חסר אנרגיות וקטנוני - זה לא יקרה. כאשר הניהול לוקה בחסר (והסיבות כלל אינן משנות!) והפורום מדשדש, אין לאנשים מוטיבציה להשקיע ולתרום מזמנם. ולכל שלושת המנהלים: בתקופה האחרונה הפורום תקוע על הילוך ראשון ומנועו מגמגם לכיוון שביקת חיים מוחלטת (ע"ע פורום אופנועים ב-YNET). כולנו עדיין זוכרים לכם חסד נעוריכם, כשהייתם נמרצים ומלאי אנרגיות והפורום פרח. אנא מכם, אל תתנו למצב הנוכחי לקלקל את הזיכרון הטוב שיש למרביתנו מפועלכם. הסיקו את המסקנות המתבקשות, העבירו הלאה את המושכות והזרימו דם חדש בפורום