לא נכוןןן :( הוא סתם מחייך או עושה פרצופים חמודים..כמו בתמונות שהעלת :)
H heart1soul New member 6/10/09 #23 אווף אני לא סובלת את אשלי לא יודעת למה.. בעצם אני יודעת למה אבל היא ממש ממש מעצבנת אותי!!! ודרייקוש(חחחחחחחחחח) באמת חמודי פה!!!
אווף אני לא סובלת את אשלי לא יודעת למה.. בעצם אני יודעת למה אבל היא ממש ממש מעצבנת אותי!!! ודרייקוש(חחחחחחחחחח) באמת חמודי פה!!!
T t r e c o o l New member 6/10/09 #20 אבל בדחיפות../images/Emo178.gif הי, איזה בגד ים יש לאדם לדעתכם?.. איזה מוזר שלא ראינו אותו עם בגד ים אף פעם.. בכלל הוא תמיד עם הרבה בגדים אומנם צמודים וקטנים עליו ב5 מידות, אבל לא רואים עור בכלל
אבל בדחיפות../images/Emo178.gif הי, איזה בגד ים יש לאדם לדעתכם?.. איזה מוזר שלא ראינו אותו עם בגד ים אף פעם.. בכלל הוא תמיד עם הרבה בגדים אומנם צמודים וקטנים עליו ב5 מידות, אבל לא רואים עור בכלל
R Rider on a storm New member 6/10/09 #33 באמת מוזר.. מה הוא לא הולך בכלל לים.. טוב אבל יכול להיות שBB עדיין חסר ביטחון עם הגוף שלו אז הוא לא מצטלם חשוף..
באמת מוזר.. מה הוא לא הולך בכלל לים.. טוב אבל יכול להיות שBB עדיין חסר ביטחון עם הגוף שלו אז הוא לא מצטלם חשוף..
T t r e c o o l New member 6/10/09 #27 אתם זוכרו שאדם שאדם אמר על ג'יסון קסטרו ברולינג סטון שהוא חתיך אבל לא בטוח שהוא יודע לשיר (בערך אל תתפסו אותי במילה..) אז הנה תמונה של שניהם מהגמר, תראו איך השומר ראש מחזיק את אדם ודוקא רואים שאדם מאוד רוצה לדבר.. למבסטרו
אתם זוכרו שאדם שאדם אמר על ג'יסון קסטרו ברולינג סטון שהוא חתיך אבל לא בטוח שהוא יודע לשיר (בערך אל תתפסו אותי במילה..) אז הנה תמונה של שניהם מהגמר, תראו איך השומר ראש מחזיק את אדם ודוקא רואים שאדם מאוד רוצה לדבר.. למבסטרו
T t r e c o o l New member 6/10/09 #30 ג'יסום קסטרו התמודד שנה שעברה באידול אאל"ט..לא ראיתי כ"כ.. אבל אמרו שהוא שם רק כי הוא היה חתיך.חחח בתמונה הזאת הוא לא נראה משו.. ומכאן השם למבסטרו
ג'יסום קסטרו התמודד שנה שעברה באידול אאל"ט..לא ראיתי כ"כ.. אבל אמרו שהוא שם רק כי הוא היה חתיך.חחח בתמונה הזאת הוא לא נראה משו.. ומכאן השם למבסטרו
N nini18 New member 6/10/09 #39 חחח השומר ראש מקנא ../images/Emo3.gif והוא אמר שחברים שלו אמרו שהוא נראה טוב אבל האם הוא יודע לשיר?
I InbarKiii New member 6/10/09 #45 חחח למה לא ראינו את זה קודם והשומר מחזיק אותו כדי שלא יתנפל על ג'ייסון? חח אבל היי! אם כבר מישהו מעונה 7 זה רק קוקי למבקוק
חחח למה לא ראינו את זה קודם והשומר מחזיק אותו כדי שלא יתנפל על ג'ייסון? חח אבל היי! אם כבר מישהו מעונה 7 זה רק קוקי למבקוק