היי אלון ../images/Emo13.gif
ושלום לכולם. וואלאק עד שמישהו עונה סוף סוף בנימוס להערה ביקורתית שהופנתה אילו... אז קודם כל אני מצטרף לבקשה - אלון ,אנא אנא אנא שים תג'ירו(או כל קסדה אחרת שתחליט). שנית,את אלון אני מכיר מתקופת התיכון (86-90) ודי משעשע אותי באופן פרטי להביט מהצד על דיון שיכול להתקיים אך ורק באינטרנט. חברים,אם מישהו מיכם היה עומד פנים מול פנים אל אלון אני מניח שהוא לא היה ממהר לעבור לטונים כפי שנעשה בשירשור.למה אני מתכוון ? זאת בעיקר בדיחה פרטית ביני בין אלון ובין כל מי שמכיר את אלון אבל בואו רק נגיד שיש אנשים שכשאתם עומדים מולם לא ממש בא לכם לתת להם הרגשה שאתם מזלזלים,עולבים או פשוט לא "מדברים יפה". קצת חבל שבגלל קלות שיגור הפונטים מהמקלדת למסך דיונים שיש להם עניין לציבור ולתחביב המשותף שלנו הופכים מהר מאוד לדיונים בעלי טונים מזלזלים,מעליבים וכיוצא בזאת. אלון ענה בצורה מנומסת ונטולת עוינות וזכה למטר של תגובות שלא הוסיפו לנו כבוד כפורום. אי אפשר להכריח אף אחד לרכב עם קסדה,אבל אפשר לנסות לדבר,להסביר, ללחוץ בנימוס וכו'. לתקוף מישהו בגלל שלא רכב עם קסדה יביא ברוב המיקרים לתוצאה הפוכה -במקום שהרוכב יחשוב פעמיים,בדרך כלל הוא רק יתחפר בעקשנותו. ועל זה כבר אמרו חכמינו זיכרונם לברכה: "דברי חכמים בנחת נישמעים". אז לאלון - אחלה יום איש ושיהיה לך שקט תעשייתי ב"עבודה" (חמסה חמסה חמסה). תנסה לרכב עם הג'ירו -היא באמת אחת הקסדות הכי מושקעות שיש כמוצר ואם בא לך לנסות סוגים אחרים של קסדות תן לי סימן קטן. ולאחרים - אמרתי פעם למישהו מהענף: "בפורום כמו בפלטון, אם לא עירניים מספיק,אם לא ממוקדים מספיק ואם לא עושים כבוד אחד לשני,יהיו תאונות". בכבוד רב , עודד