תודה מנשה, אם קראת את כל תגובתיי...
אתה בטוח מעריץ גדול וזה די מביך.
מצד שני אתה התחלת עם הירידה לניתוח אישיות וסטיה מהנושא.
דווקא מאוד מתאים להתרשמות שלי ממך (אתה התחלת, אני זורם) כי אימצת דעה על סמך הבנת חומר מאוד רדודה.
לא צריך לקרוא לי בן עמי, יאיר טוב מספיק, אדונות מעולם לא הייתה כוס התה שלי.
גם הזלזול שאתה מנסה לייחס לתגובתיי קשורה לאישיותך ולא לכוונתי (אתה התחלת עם ניתוח אישיות, מה התירוץ שלך?)
לכתוב בסוף תגובה "אתה לא חייב לענות, אני סיימתי בזאת" גם מחזק את הערכתי הלא מלומדת על אישיתוך.
עכשיו, מכיווןן שאני מכיר את עמדת מאחורי המקלדת ללא היכרות של ממש, רוצה להתחיל מחדש או שממש בא לך להישאר בילדותיות של ירידה לרמה האישית ואי התייחסות לנושא עצמו?
כמה פעמים נדרסת?
והרי אני מבין מתגובתייך כי זה קרה לפחות פעם אחת, מה לבשת? (הרי אתה יוצר את הרושם כי אתה מבין בעל ניסיון ושליטה רחובה בנושא).
כמה מכוניות לווי היו איתך ועם הדבוקה שהייתה סביבך בעת שנדרסת?
ושאלה רצינית ללא ציניות - בכמה מדינות שבאמת מקיימות תרבות ספורט פנאי ובכללה רכיבת אופניים, אתה מכיר חוק המחייב לבישת ווסט צהוב זוהר או משהו דומה?
שאלת המשך (רואה, למרות חוסר ההתרכזות והזלזול מצידך אני משתדל בשבילך):
באמת בדקת חווית וחשבת לעומק על הנושא, או שקראת את תגובתיי ומשם הסקת משהו שבאמת לא הבנתי?
חבל מנשה, ירידה לרמה שביקשת לא תשרת מאום, אף אחד ובעיקר כלום.
אתה יודע למה הנייד שלי למטה?
כי אני תמיד מוכן להקשיב, לשמוע ולהביע דעתי גם כשקשה ולא נוח, זו מהות הדיון החכם והכולל כוונת למידה.
כן, דעותיי מאוד מבוססות, אני בוחן אותן בכל הזדמנות ודיון יכול לחדד או לערער.
כבר קרה שדעתי המלומדת, המחושבת והמבוססת על ניסיון השתנתנה בגלל טענות טובות מספיק.
מעולם, אפילו פעם אחת בכל חיי, לא קרה לי שמישהו הוכיח דעה מבוססת ונכונה משלי דרך טענה על אישיותי.
דרך כזו נקראת - ילדותיות.