רונית וינטראוב השתתפה בתפילת יום העצמאות

זכות כל המאמינים לקיומו של בית תפילה בעירם

מבלי להכנס לפרטי המקרה, שאינני בקיא בפרטיו
אם ישנם נוצרים ברעננה - זכותם לנהוג כמנהגי הנוצרים בעירם. על המוסדות לאפשר להם זאת.
אסורה בארץ המסיונריות למעט היהודית . אבל אין איסור על קיום מצוות דת.

אסכים איתך חלקית אם תסכים איתי שאסור היה למרצניקיות

לעורר פרובוקציות.
ואסכים איתך רק חלקית כי מדינת ישראל היא מדינת העם היהודי, ובניגוד לעמים אחרים שלא מקבלים את היהודים אנחנו דווקא כן מקבלים דתות אחרות בקרבנו, אך בני ובנות אותן דתות צריכים להיות מודעים למגבלות מסויימות בהתאם למקום שהם חיים בו.
ואם תגיד לי שבגרמניה ובאירן יש בתי כנסת אשיב לך מראש: נכון, אבל במקומות מסויימים. וככה גם בישראל יש לו מעט כנסיות ולא מעט מסגדים, והם לא נמצאים בגטאות אלא בערים גדולות ומכובדות. אז בבקשה ממך. רעננה איננה מקום שיש לערוך בו הטבלה לנצרות עם כל הכבוד לנוצרים ויש לי לא מעט חברים נוצרים ומוסלמים.

ברור שפרובוקציה לא ולא

פרובוקציה נקבעת על פי ראות עינו של המתבונן. יחד עם זאת, למרות שהתפילה נערכה במקום ציבורי פתוח ( אני מדגיש את הפתוח ), לא היה מקום להפריע לקיומה הסדיר על פי דעת מארגניה.
מדינת ישראל היא אכן מדינה יהודית, עבור כל יהודי (מיהו יהודי ? ) הבוחר לחיות בה ( בפירוש איננה מדינת העם היהודי כולו ). אבל אל נשכח שהיא מדינה דמוקרטית כלפי כלל אזרחיה המאמינם בדרכם והלא מאמינים..
המשפט האחרון בהערתך נולד אצל אנטישמיים מובהקים הטוענים שיש להם חברים יהודים.

ארזS

New member
מרדכי, כמה אנרגיה אתה משקיע בפורום הזה...

ומה היה במשחק הכדורסל של קליבלנד?

אה? אה? דפקתם את הכתף של קווין לאב.
מה הקשר? זהו, שאין קשר.

אתה סתם מנסה לשנות את הנושא.
הרי אתה אינך חבר בכת עדי ה', לא מדובר בכלל בתושבי רעננה אבל תעשה הכל כדי להתווכח.

כי זה מה שהם אוהבים לעשות:

להתווכח ולעורר פרובוקציות. מבחינתם הכל קשור וכשר כל עוד זה לא כשר למהדרין

ATAF151

New member
האורתודוכסים מוזמנים בהחלט לקבלת השבת הרפורמית

דברים כדורבנות

אבל, ישנם אירועים יחודיים, שהמקום הציבורי הפתוח ראוי להם ויש להקצותו לקבוצות שונות, באופן שיוכלו לקיים את תכסיהם בשלווה, ללא הפרעה ובהתאם למנהגיהם.
בין אם האירוע הוא אורטודוקסי, רפורמי או "שלא עלינו" נוצרי או מוסלמי, בודהיסטי או הוטנטוטי.

מה לא ברור פה ? מדובר שוב בפרובוקציה של נשים פרובוקטיביות

שמטרתן היא לא למנוע הדרת נשים אלא לעורר פרובוקציות, כביכול בשם ה"נאורות" אך אינני רואה כל נאורות אלא בוטות מגעילה במעשיהן. הרי ברור שהן לא באו לתפילה אלא לעורר פרובוקציות. ומי שיגיד אחרת הוא שקרן בעזות מצח.

ATAF151

New member
תכלס מדובר כאן על גברים דתיים חרמנים

תכלס הנשים לא יכולות להיכנס כדי שהגברים הדתיים לא יהיו חרמניים במקום להתרכז בתפילה.
חבל שהדתיים חושבים שהם לא יכולים להשתלט על עצמם כמו שעושים המון גברים אחרים שמתרכזים יפה מאוד בעבודות שלהם.

תכלס אתה החרמן הראשי כאן.

ושוב כתבת שטויות שכל קשר בינן למציאות אינו קיים אפילו.

ATAF151

New member
ואיפה הרבניות

היה את הרב צבי, ואלי כהן הנעים בתפילה, הרבה איתיאל הגיע.
מדוע אי אפשר שתגיע גם הרבנית שולה, ושיהודית תנעים בתפילה?

מה זה הענין של אבא שלך?

אתה רוצה לארגן תפילה עם חזניות, תפדאל.
מצידי תארגן תפילה עם חזנית אישה, רב הומו, וגבאי טרנסקסואל בביקיני.

מרצ מארגנת עם הרפורמים קבלת שבת בפארק לפי דרכם.

אני לא מגיע להפריע להם, לא כופה את האמונות שלי לתוך הגרון שלהם.
מי שרוצה שיכבדו אותו שיכבד אחרים.
800 אנשים הגיעו לתפילה מתוך רצון לנהל תפילה דתית.
מותר לך לכבד את הזולת.

אם רוצים מלחמה אפשר לארגן מלחמה.
אפשר לארגן כמה אנשים שיבואו לעשות משחק כדורגל בדיוק באמצע אירועים ציבוריים של מרצ בפארק.
זאת לא דרכנו, זה מגעיל, ואנחנו לא רוצים בזה אבל בסוף מי שרוצה מלחמה יקבל אותה.

אני אגיד לך מה זה העניין של אבא שלו.

העניין שלו ושל המרצניקיות המגעילות האלה זה רק לעורר פרובוקציות. טפו, גועל נפש.

32103210

New member
להפגין בדרך זאת ברעננה ,זה לא חוכמה ,אבל,,,

אם היא תצליח להפגין כך בבני-ברק ,כל הכבוד לה ,,,,

קרעת אותי מצחוק

נראה לך שהמרצניקיות יפגינו בבני ברק? הן הרי לא מחפשות לעשות לעצמן צרות. הן מחפשות לעשות רעש ופרובוקציות. ובבני ברק מהר מאוד יראו להן מאיפה הדג משתין
וזה בעצם דבר שמתאים לא רק להן אלא להם (למרציניקים) באופן כללי אבל פה דובר על נשים פרובוקטיביות.

למעלה