רונית וינטראוב השתתפה בתפילת יום העצמאות

זה ממש לא נכון.

חיילים עוברים בבני ברק ויש גם לא מעט חיילים תושבי המקום, אני הייתי אחד מהם במשך 25 שנה (כן כן !!!) וגם אבא שלי והאחים שלי היו בצבא וגרנו בבני ברק, אז אל תספר מעשיות ממוחך הקודח. וזה שאיזה חוליגן מטורף קיצוני במאה שערים בירושלים עשה את מה שעשה, או אולי אפילו כמה מהם עשו זאת, מיד מיהרו הרבה חרדים לגנות זאת מכל וכל.
גם ברעננה לא חסרים חוליגנים שפורצים לבית כנסת ומשחיתים רכוש וספרי תפילה וגם אוכל. תפסיק להיות דמגוג כי מה שאתה עושה זאת דמגוגיה.

זאת תגובה ל"קודם כל שחייל יצליח להלך בבני ברק ובמאה שערים"

כתבתי את זה כתגובה ל"קודם כל שחייל יצליח להלך בבני ברק ובמאה שערים בשלווה". משום מה זה נכנס מעט למעלה. אולי טעות שלי.

ATAF151

New member
קודם כל שחייל יצליח להלך בבני ברק ובמאה שערים בשלווה

ATAF151

New member
ומותר לי לבקר את הזולת

מותר לי לכבד וגם לבקר.
בדיוק כמו שאני מבקר את היחס של המוסלמים לנשים ולא מסתפק באמרה שכל אחד יעשה מה שהוא רוצה, כך גם אני מבקר את יחס היהדות האורתודוכסית לנשים.

ATAF151

New member
הבסיס להדרת נשים בדת היהודית לא מגיע ממשהו טוב

נכון שבכל דבר שבעולם אפשר למצוא אספקטים חיוביים. ולמשל הפרדת הנשים בתפילה אולי עוזרת לגברים חרמניים מידי להתרכז יותר בתפילה. מנסיון אני יודע שהרוב הגדול של הגברים מצליחים להתרכז בעבודתם ואפילו בעבודות עדינות כגון ביצוע ניתוחים וביצוע ניסויים מסובכים גם בנוכחות נשים ואיש לא אומר לרופאה להסתלק מחדר הניתוח כי היא עלולה לעורר יצרים אצל הרופאים הגברים.

אבל בדת היהודית זו לא סתם הפרדה, יש הבדלי מעמדות ברורים בין גברים לנשים. בבית הכנסת הגברים במרכז התפילה, החזן ומרכז העניינים ולנשים יש לרוב עזרת נשים צדדית שממנה הן יכולות לצפות על מרכז העניינים שהן מבחוץ.

עומר247

New member
אגב, אתה מרוצה מזה שהיא מתעסקת בזה?

אתה לא חושב שיש פה דברים יותר חשובים שהיא יכולה לעשות, בזמן שאנחנו משלמים לה משכורת?

delma

New member
עצם זה

שדתיים אורתודוקסיים נוהגים הפקדה לא אומר שזה מנהג יהודי. זו עבודה זרה למעשה. לא כל מה שהדוסים עושים הוא "יהודי" רק בגלל שהם החליטו שככה צריך. לפעמים הם לא מבינים כל כך טוב את הדת שהם טוענים שהם שליחיה. מה לעשות. לא נלך ונסביר להם אחד אחד שהם לא הבינו נכון ואימצו מנהגי דתות זרים.

את כותבת כמי שיש לה ידע רב

האם את יכולה להסביר לי מהי ההגדרה ל"עבודה זרה"?
אני מאוד מתענין בדתות ולא ברורה לי ההתיחסות שלך.

כמו כן, אני מבין שאת מבינה בהשפעות בין דתיות ובסינקטריזם דתי אז בטח תוכלי לספר לי מתי ביהדות התחילו להפריד באירועים דתיים בין גברים לנשים ומאיזה דת זרה היהדות לקחה את ההפרדה הזאת.

מותר לכולם לבקר את הזולת, גם לך מותר.

אבל אתה לא מבקר. אתה כותב בצורה דמגוגית ומלאת שקרים וסילופים. ולחשוב שאתה היית מנהל הפורום הזה בעבר...

אתה יכול לומר את מה שאתה רוצה

אבל מי שמגיע לאירוע ומנסה לעשות פרובוקציות כדי להפריע לאירוע.
מי שמגיע לתפילת שבת עם צלמים למרות שברור לו שמדובר במעשה שמאוד לא מקובל בשבת מראה על חוסר כבוד וחוסר התחשבות בשכנים.

זכותך לחשוב מה שאתה רוצה עלי וזכותך לומר את זה.
עדיין אני מצפה ממך שתכבד את אורח חיי ותתן לי לחיות כרצוני כתושב שווה זכויות של העיר.

למעלה