רוסים=אלימים

רוסים=אלימים

למה רוב הרוסים הם אנשים אלימים,מעשנים סמים,בנות זולות,אלכוהוליסטים? ורובם הגדול כ75% אינם יהודים.

bariska

New member
למה הרוב הישראליים

הם חסרי תרבות שעירים חסרי השכלה.. ואין להם חינוך?למה? ובקשר לרוסים: בנות זולות...אלכוהוליסטים...סמים זה הכל סתיגמה שטויות במיץ הינה אני לדוגמא לא מעשן סמים אני לא בת זולה וגם לא אלכוהוליסט בעיי

vk3

New member
הלו, הלו...

גם אני שעיר
... SO

bariska

New member
תאמת

גמני די.. שעיר זה גברי, זה יפה
אבל נו.....היתי חייב להגיד משו

Lara F

New member
חחח... איזה חמוד....../images/Emo8.gif

מה שאתם עושים בדיון הזה זה כבר הכללות וזה לא מוצא חן בעיני, נכון יש רוסים מאד אלימים, נרקומנים, זונות, אנטישמים ומה שבא ליד, ונכון יש ישראליים פרימיטיביים, חסרי השכלה, אדיוטיים וגזעניים, הכל תלוי בבנאדם עצמו... כי יש, ואני מכירה, ישראליים מאד מתורבתים וחכמים ורוסים מאד נחמדים ובכלל לא אלימים...

the freaky girl

New member
מסכימה עם כל מילה ../images/Emo45.gif

ובקשר למחקר, לא נראה לי ממש שהוא משקף את המציאות... אולי יש אזורים בארץ או שכונות שרואים יותר את ה"תופעה", אבל זה ממש לא נכון בקשר ל-75% מכלל הרוסים.

vk3

New member
אוי... איזה ניחוח גזעני...

אני רואה שעשית מחקר רציני בנידון... אתה לא מכיר מספיק אנשים בשביל לקבוע עובדה כול כך מגעילה, שלא לדבר על פנייתך התוקפנית והמעליבה. איך אפשר להכליל בצורה כה עיוורת
יש ויש... בכול חברה יש את התפוחים הרקובים שלה... רוצה שאתחיל לפרט על החברה הישראלית

MusiPusiMan

New member
אני מכיר בדיוק את ההפך...

אני מכיר ישראלים שמביאים מכות למורים ורוסים באותה כתה רצים על 100 בתעודה...:\...........וישראלים לא מעשנים סמים?... ובנות ישראליות זולות אין? אז אני אומר לך שיש,ולא קצת... אלכוהוליסטים? יש...וישראלים? גם יש...ומה אכפת לי עם הוא יהודי או לא? העיקר שיהיה בנאדם טוב=]....ביי..

Oh Listen To The Voice Of God

או אולי לסגנו (אני)...סתם דבר ראשון מה זה השוואה בין "רוסים" "לישראלים"?! כולנו ישראלים! דבר שני....אני מכיר פאקינג יותר מדי צברים שמעשנים סמים, על שעירים בכלל לא נדבר....אלכוהוליסטים...גם מכיר מספיק..אבל בזה 'נחנו העולים מרוסיה מתמחים....ודבר שני בין העולים יש יהודים לא מאמינים, יהודים חילוניים, יהודים מסורתיים, יהודים דתיים ויש גם לא גויים...אבל אלא אם כן הסטטיסטיקה שלך היא איזשהו נס....מינה צמח אומרת שיש יותר עולים יהודים.

MusiPusiMan

New member
אני....

יהודי חילוני...חילוני מאוד...ואני לא חושב שצריך שלמישהו צריכה להיות בעיה עם זה....

Lara F

New member
אני יהודיה מסורתית!

ואני לא חושבת שלמישהו צריכה להיות בעיה עם זה גם...? אבל הפלא ופלא? -זה בדיוק מה שהאנטישמיים האלה עושים, יש להם בעיה עם זה, יש להם בעיה איתי, עם זה שאני יהודיה, וזה משהו מגעיל.... לי הרי אין בעיה עם הרוסים שנוהרים לפה בהמוניהם (כמו שהסקרים אומרים) והם לא יהודיים... דווקא יש לי חברות לא יהודיות לפי ההלכה.... אז למה הם באים לכאן, למדינה שלי, ויש להם בעיה איתי..?

Evil Gremlin

New member
שמתם לב

שכאשר זה מגיע לירידות על ישראלים, בסדר "צברים", אז כולם (טוב הרוב) ישר מתחילים לצחוק ולגחח ולרדת עליהם, " כן אנחנו יותר טובים", "כן בנות רוסיות יותר יפות" (לא שאני מתנגד לזה אבל עדין) וכשאומרים משהו נגד רוסים ישר "איך אתה יכל, מה אמרת על סבתא שלי, נקמת דם על ראשך!!" כן.. יש הרבה רוסים אלימים, יותר מ"צברים" אלימים, עובדה שכל המרוקאים ה"אלימים" מפחדים מרוסים. אז מה תקבלו את זה, אין אם זה מה לעשות, אתם תחשבו על עצמכם ולא תנסו לשכנע אחרים שזה לא ככה.

אבל כל זה שטויות...

רוסים אלימים? טוב שיהיה יש ויש...למה מה צברים כל כך שקטים ותמימים? בנות זולות? עלק מה חסר ישראליות זולות? בכל מקום יש... קיצור שטויות... בכל חברה יש את הלא טובים שלה...

למעלה