רוסים=אלימים

Sheep From Hell

New member
הם לא יותר אלימים

זה ממש תלוי בסביבה, איפה שאני גרה, רק ה"צברים" הולכים מכות, אפילו סתם בצחוק, כל היום בבי"ס הולכים מכות אחד עם השני, ואז בעיר הולכיים מכות עם עוד אנשים שרק פגשו אחרי שהשתכרו.... כשאני יוצאת, הרוסים אומנם שותים!!! אבל הם לא נהיים אלימים, הם דווקא ממש אחלה אחרי זה, צחוקים וכאלה, אבל אצל הערסים זה פשוט סיוט! רק מנסים לעשות דאווינים, זה הכל בחינוך, כשההורים מתנהגים בצורה מסויימת גם הם עושים את זה.. למזלנו לרובנו יש דוגמא טובה מההורים!!

Evil Gremlin

New member
נכון

גם אני שמתי לב שרוסים כמעט אף פעם לא מתחילים מכות עם אף אחד, אבל הם עומדים על שלהם כשצריך

Sheep From Hell

New member
נו ברור!!!

אנחנו לא פראיירים!!! למה מה קרה שמישהו יבוא ויפגע לי בכבוד בלי לשלם?!?!?! אני זוכרת מקרה ביום כיפור שהלכנו איפשהו ואז מרחוק היו חבר'ה שהסתכלו עלינו וצעקו משו כמו אשכנזים מסריחים... (ואז כולם הסתכלו עלי ואמרו לי לעשי טובה ותסתמי. פליזזזז.....!!) ועשיתי את זה, ובכל מקרה הם התנפלו עלינו!!!! ככה זה... כולם שונאים אחד את השני...

vk3

New member
זה מה שאני תמיד אומר...

לפעמים אנו נוהגים ביומרה וחושבים את עצמנו לטובים יותר. אפילו אם זה בצחוק, זה יכול להראות לא טוב למישהו... תמיד צריך לבדוק את עצמך לפני שאתה מבקר את רעך...

ethanguy

New member
בדרכלל

הרוסים שבולטים הם אלה שהזכרת חחח, הגאנגסטרים. הרבה אנשים כמוני עלו לארץ בגלל שאבא שלהם יהודי ולכן הם לא יהודים מלאים.

ethanguy

New member
ובנות רוסיות בכלל לא זולות!

מה עם כל הפרחות שמציפות את המדינה ? אני כמעט ולא מכיר בנות רוסיות זולות, רובן לא זונות זולות או פרחות

Angel lips

New member
צודק בהחלט!!!

האדם הזה עשה סתם הללכה מגעילה וקבעה עובדות על דעת עצמו!

bariska

New member
בנות רוסיות יפות../images/Emo163.gif

הישראלים אומרים את זה מתוך קנאה

Lara F

New member
יש ת'קטע של הקנאה, אבל כאן זה לא

משחק מוטיב מרכזי... יש הרבה בנות ממוצא רוסי, שהן פשוט כאלה... בכל המובנים של המילה... ומה לעשות שאנחנו, שאר הבנות ה"רוסיות" מקבלות את הטיטל בגללן? אז בנות- אל תכעסו על המרוקאי, או מי שלא אומר לכן את זה, תכעסו על שאר הרוסיות שזכו לתואר הזה ומזכות את כולנו בו...

Angel lips

New member
לכל אחת יש זכות לעשות מה שבא לה

עם הגוף, שלה לנו אין זכות לכעוס על מישהי בגלל שהיא החליטה שלה מתאים להשתרלל, יש בנות פרחות ושרמוטות מכל עדה, ומכל תרבות...

SupermanZW

Well-known member
מה הקשר?

אמרתי שרוסיות מתלבשות יותר יפה, הצגתי הפרכה לסטיגמה עליה כתבת עכשיו. רוב הרוסיות שאני מכיר מתלבשות יפה אך אינן זולות ושומרות על כבודן בדרך כלל.

Lara F

New member
../images/Emo4.gif../images/Emo12.gif../images/Emo52.gif../images/Emo35.gif

חה.. חה.. חה... זה אפילו מצחיק... אני מכירה כ"כ הרבה פריחות מרוקאיות- אבל תסלח לי, פה הרוסיות מנצחות אותן.... -לא כולן כמובן.. ממש לא! הרי אני גם "רוסיה" (לא אוהבת להגדיר ת'צמי רוסיה- מעדיפה יהודיה בקשה) ואני לא פריחה, חברות שלי לא פריחות, אבל יש כאלה שבגללן קוראים לכל הרוסיות "זונות".. ומה אני אגיד לכם... אני ממש לא מסכימה עם זה
אבל הן דורשות את הגימיק הזה....

למעלה