רוסים=אלימים

Dynamo1929

New member
אין לי יותר מדי מה להוסיף...

רוסים אלימים-? חבריך הערסים הם לא אלימים בכלל.... ומרוקאים.. הם ואלמיות ממש לא הולך ביחד, אה?? מעשנים סמים-? תבדוק את הסטטיסטיקה שוב. לא נראה לי שרוסים מעשנים יותר סמים מישראלים צברים... בנות זולות-? נו באמת... מה עם הפרחות הישראליות שצצות מכל פינה...?!? אלכוהוליסטים-?וואלה פה בהחלט יש משהו. אלכוהול ותרבות רוסית הולכים יד ביד ללא שום ספק. כמובן גם פה יש ויש, אבל אני מסכים של"רוסים" יש חולשה לאלכוהול יותר מעמים ועדות אחרות. אבל מכאן לבוא ולהגיד שכולם אלכוהוליסטים זאת סתם סטיגמה. 75% לא יהודים-? פחחחח... משמע בארץ יש כמעט מליון עולי ברה"מ לשעבר שהם לא יהודים?! איזה שטויות! נכון, חלק מה"רוסים" פחות מסורתיים ופחות מאמינים אבל חילוני לא שווה גוי! וגם אם הם לא יהודים כלל-אז מה הבעיה עם זה?! לא שופטים בן אדם עפי הדת או העדה שלו, כמו שאתה עושה לדוגמא! טיבו של בן אדם נקבע עפי מעשיו ולא עפי הדת או העדה שלו!

אף פעם אל תמחה נגד הכללה גזענית

באמצעות הכללה גזענית נגדית. אין לך מושג איזה טיפש זה מוציא אותך מכל הסיפור. בקשר לגויים- נכון, לא שופטים אדם לפי דתו, ואכן לא ראיתי את מדינת ישראל אומרת שלגויים יש אופי מחורבן. היא רק לא רוצה אותם בשטחה מתוקף היותה בית לעם היהודי, כורח המציאות לאחר מאורעות השואה שהדגישו את הצורך במדינה אך ורק ליהודים.

Dynamo1929

New member
תשמע...

לא יודע מי כאן הטיפש, אני או זה שפתח את השרשור הזה בטענות גזעניות מפגרות... אני עשיתי את ההכללות הגזעניות האלה רק כדי להמחיש שהוא כתב שטויות במיץ שאין להם יותר מדי קשר למציאות, הראתי לו שבאותה צורה שהוא מכליל את ה"רוסים" אפשר להכליל את הישראלים וכל עם/עדה אחרת בעולם! ובבקשה אל תוציא דברים מהיקשרם. לא אמרתי שמדינת ישראלית שופטת אנשים עפי דתם, מי שעושה את זה זה אותו אחד שפתח את השירשור.

מצמידים סטיגמות לרוסים בארץ...

כי הם אלו שעולים לכותרות. הרבה יותר זונות עולות לכותרות מפרופסורים. ותאמינו לי שאם יתפס רוסי שמעשן או סוחר בסמים ידברו עליו הרבה יותר מאשר על רוסי שזכה באיזו אולימפיאדה למתמטיקה או שח מט או מחשבים- ויש המון כאלו. אני מכירה הרבה רוסים והרבה מרוקאים ואני יכולה להגיד שבאופן כללי היחס לחברה של הרוסים הוא הרבה יותר מנומס. הם לא יתחילו לשרוק לבחורות "כפרה" ו"עיניים שלי" ברחוב, הם ילכו הרבה פחות מכות (לא שלהם לא חסר , כן?). באופן כללי על כל קבוצה יש את הסטיגמה שלה. הרבה יותר מעניין להגיד שקרה משהו שלילי מאשר משהו חיובי וככה נוצרות סטיגמות.

SupermanZW

Well-known member
למה אתה ממציא שטויות?

אצל רוסים יש פחות אלימות מאצל האחרים, נראה שאתה ממורמר ומנסה להוציא את זה על רוסים. עישון הסמים מאפיין בעיקר אנשים מרקע סוציואקונומי נמוך ולא ניתן לייחס אותו למוצא ע"פ המצב בארץ. אני מכיר הרבה יותר ישראליות זולות מרוסיות זולות והסטיגמה, אם לא ידעת, נובעת מכך שיש בשנים האחרונות יותר זונות רוסיות, אבל כמעט כל הזונות האלו הן זונות המיובאות ע"י מעסיקיהן ולא עולות. הרוסים לא יותר אלכוהוליסטים מאחרים, זו סטיגמה שהחלה בשנות ה40 מסיבות לא ברורות. מתוך סך כל העולים מחבר העמים (וברית המועצות לשעבר) החל מ-1987 עלו 1150000 יהודים ו-200000 לא יהודים, אלו נתונים רשמיים של משרד הפנים, אביא קישור בלילה, כשיהיה לי זמן. אם אתה ממורמר דפוק את הראש בקיר ואל תאשים אנשים שאתה לא מכיר.

SupermanZW

Well-known member
סטטיסטיקה

מצאתי את המקור לדברי, וכעת הבט והתנצל: הנושא האחרון הוא הלא יהודים בקרב המיליון פלוס עולי ברית-המועצות, שאנו מכירים אותם, והמספרים מדברים בעד עצמם. זה נע בין ‎200,000-250,000 החל ב-‎89', כשממשלת שמיר עם ממשלת ארצות-הברית פעלה לביטול הסטטוס הפוליטי בברית המועצות, כל גל העלייה מופנה באופן מלאכותי אל מדינת ישראל. כך "קיבלנו" את המיליון ו-150,000 יהודים שהגיעו ב-‎13 השנים האחרונות, וללא זכות הבחירה.

Sheep From Hell

New member
יופי! ולמה.....?

אתה מאמין למה שאתה שומע?! ולפי מה שאני שמעתי, החזירים יעופפו כשהשטויות שאמרת יהיו נכונים...!!! אולי אתה גר בשכונה שכל כך שונאת אותך שהם עושים את כל הדברים האלה כדי להבריח אותך משם!! חתיכת ישראלי יצור, שכל החיים שלו תקוע בסטיגמות... למה אתה לא אומר שכל הישראלים חומים, מגעילים, חסרי תרבות, לא יודעים עברית!!!! הבי"ס שלי מלא רוסים עולים חדשים וותיקים והם יודעים עברית יותר טוב מצברים שבחיים שלהם לא קראו ספר!!!!!!!!! אפשר לחשוב שאצל הצברים אין סמים, אלכוהול, זונות, אלימות.... רק בעיר שלי כל הישראלים תוחנים אקסטאזי כמו אקמול, מוציאים סכינים אחד על השני אותו מס' פעמים ביום שבו הם משתינים! הבנות מלבשות כמו זונות בתל ברוך!!! ותאמין לי אם לא הרוסים, לא הייתה פה מדינה! אם הם לא היו ציונים(משמע יהודים!!!!!!!!) בתחילת שנות ה 90 ובונים את המדינה ונלחמים למען המדינה היית עכשיו עם המשפחה שלכם מנקים רחובות באפריקה!!! אז תעשה טובה אל תבוא לפה ותכליל אנשים, כי יש הרבה יותר סיבות למה אתה הרבה יותר גרוע מכל הרוסים שכתבת עליהם!!!!!!!!

Lara F

New member
קבלי משהו-

נכון אם לא הציונים ממזרח אירופה (רוסיה רומניה, פולין) לא הייתה מדינה! אבל אם לא הרוסים האנטישמיים שעולים לפה במסווה של יהודים ומשחיטים הכל ברוע ובלעג ליהודים ולרעיון הציוני המדינה לא הייתה נראית כ"כ זוועתי... הוא לא עשה הכללות לכל ה"רוסים", פשוט חלקיכם פשוט משתמשים במושג "רוסים" לכווולם, לאנטישמים, ליהודים שביניהם, ל-לא יהודים שביניהם, לפרחות, לאנשים המתורבתים, אז מה אני אגיד לכן, אתם לא מבינים אחד ת'שני- הוא לא אמר שהרוסים היהודים (משמע ציניים!!!!!!!!!!!!) אלימים, אלא התכוון לאנטישמיים שבאים לכאן, ומרשים לעצם יותר מידי לשנוא מדינה שנותת להם זכויות שלא מגיעות להם בכלל...

Sheep From Hell

New member
לא נכון... הוא אמר רוסים!!!

הוא לא אמר רוסים לא יהודים,.. שימי לב שהוא אמר ושרובם גם לא יהודים,, הכוונה שהוא מתכוון לכולם, ומוסיף לזה שגם יש לא יהודים!! יעני שלא מספיק שהם רוסים מסריחים אלא שגם לא כולם יהודים..... הוא הכליל יפה מאוד!!! ותאמיני לי שיש בארץ הרבה רוסים לא יהודים שלא אנטישמים... אני אישית מכירה הרבה מאוד, והם אחלה אנשים שאוהבים את המדינה ואת היהודים!! הם באו לפה וניצלו בזכות המדינה(בזמן שברוסיה היה על הפנים) והם חייבים הרבה מאוד למדינה!! והדבר שדוחף אותם לשנוא את הארץ זה היחס המגעיל של הצברים שגורמים להם להרגיש לא שייכים!!!!! אז מה שהם לא יהודים זה לא אומר שהם לא בני אדם..... אני כמובן לא מצדיקה את האנטישמים, המצב הזה ממש נורא, וזה לאו דווקא רוסים! יש פה הרבה אנטישמים ולא כולם באו מברית המועצות, יש עוד הרבה דברים.... קיצור הוא היה צריך להכליל רוסים! אפשר לחשוב שיש רק רוסים במדינה הזאת...

Lara F

New member
תסתכלי על השירשור הקודם....

בשימוש למילה "רוסים" כל אחד מכם מתכוון למשהו אחר... אם היית רואה את התגובות שלו בשירשור הקודם היית מבינה שהוא לא מכליל... ושאין לו כלום נגד רוסים- אלא נגד אנטישמים שבאו מרוסיה שפוגעים ביהודים שעלו לפה מרוסיה... -גם אני מכירה רוסים לא יהודיים שחיים כאן והם אנשים טובים ומכבדים את היהודים אבל אני מכירה ה-מ-ו-ן רוסים אנטישמיים שממש מקללים את היהודים וחיים כאן בו בזמן... ומי לעזאזל נתן להם את הזכות...?

Sheep From Hell

New member
אבל יש סיבה למה הוא נכנס דווקא לפה.

בפעם האחרונה שבדקתי קוראים לפורום "ישראל ברוסית" ולא "רוסים נאצים".... זה ממש עצוב, כי כנראה אצלו יושב בראש שכל הרוסים לא יהודים, וכולם אנטישמים, זה אומר שהוא בנאדם לא ממש פתוח שננעל על סטיגמות......

הכוונה לגוים

ולא ליהודים הרוסים הגוים מתנהגים בצורה בוטא ואצלם חיי-אדם שווים לקליפת השום. מה שמרתיח אותי או שאותם גוים שקיללו ונהגו באלימות כלפי היהודים ברוסיה באים לארץ ומתנהגים כמו בהמות
זו בעיה גדולה כי יש מאות אלפים כאלו שבאים במסווה של יהודים ומקבלים את כול ההטבות מהמדינה(חלקם עוזבים אחרי קבלת סל הקליטה) יש פו בעיה רצינית בעוד עשר שנים הרוב במדינה לא יהיה יהודי!!!!!!! מסכנים העולים היהודים שבאים לארץ ברוסיה הם סבלו מגילויי אנטישמיות ומי היא מאמין בארץ של העם היהודי יש אנטישמיות מבית הציבור בישראל אדיש לתופעה הזאת אנשים חושבים שרק הערבים זאת הבעיה אבל מסתבר שגם אותם אנטישמים גוים שאפילו גרועים יותר מהערבים. להזכירכם האנטישמיים רצחו יותר יהודים ממה שהערבים רצחו. אני רואה איך ארץ ישראל מדרדרת וזה כואב לי סבא שלי נלחם כדי להקים את המדינה הזאת ועכשו אותם אלפי אנטישמיים גוים הורסים את מה שהסבות שלנו נלחמו כדי שתהיה ליהודים מדינה שבא הם בטוחים מגילויי אנטישמיות. זהו נראה לי שאני יצטרף לחרות או אפילו כהנא חי. מתי תבינו שזאת מדינה של יהודים???? באיזה זכות הם מרשים לעצמם לבוא לארץ ולתנהג כמו חיות טרף?????. הרב אמנון יצחק צדק כשאמר עליהם חיות טרף(הכוונה לגוים )

למעלה