רופאים: גירוש ילדי עובדים זרים מסוכן לבריאותם

רופאים: גירוש ילדי עובדים זרים מסוכן לבריאותם

"נוצר בישראל אקלים מסוים מבחינת מדיניות הגירה וכעת מבקשות רשויות ההגירה לטרוף את הקלפים ולגרש משפחות שילדיהן נולדו כאן, דוברים את השפה ומקבלים חינוך ושירותי בריאות ברמה ובאיכות גבוהות, בשונה לחלוטין מהמקומות אליהם יגורשו", ציין יו"ר האיגוד, פרופ' מתי ברקוביץ. לדבריו, "מדובר בסיכון מוחשי וחמור לבריאותם. מישהו יצטרך לתת על כך את הדין, רפואית ערכית ומוסרית". http://www.nrg.co.il/online/1/ART1/922/019.html

roniway1

New member
שטויות במיץ - יש חוק , ורק על פיו פועלים.

זה ממש לא אמור לעניין את המדינה מה קורה בארצות המוצא של הורי הילדים. יש חוק , וזכותה של המדינה לקבוע בצורה הנראית לה מה יהיו התנאים לשהייה חוקית בישראל. שהרופאים הנכבדים ימשיכו לעסוק בעבודתם ולהציל חיים , ולא ידחפו את אפם לדברים שלא מעיניינם.

renjintso

New member
בפעם האחרונה שבדקתי

היה מותר לאנשים, כולל רופאים, למחוק נגד חוקים אכזריים ובלתי מוצדקים לדעתם, ומה שקורה במדינה היה עניינו של כל אזרח. זה השתנה בלי שהודיעו?

roniway1

New member
על חוקים לא עוברים

בפעם האחרונה שאני בדקתי , חובה לאכוף חוקים , וחובה לטפל בעבריינים ובסייענים שלהם ולהכניסם לכלא לתקופות ארוכות וממושכות. פסטיבל העבריינות המביש הזה , בחסות כל מיני אירגוני שמאל וכל מיני "עמותות" לעובדים זרים כבר חצה מזמן את הקו האדום. אין , אין דבר כזה שעבריין ששוהה כאן שלא כחוק יקבל לגיטימציה , וזה שרופאים עוד מצטרפים למחזה המביש הזה היא בושה וחרפה. על עבריינים ששוהים כאן שלא כחוק לא מגינים !!! לשוהים לא חוקיים לא מסייעים , ולא מנסים למצוא מתחת לשטיח כל מיני פרצות שיאפשרו את המשך שהייתם !! מדהים איך ממשיכים להגן עליהם , ואיך עושים מניפולציות זולות לגבי הילדים שלהם. זה שעובד זר שעבר על החוק במודע הביא ילדים , זה ממש לא אמור לעניין את המדינה. אנישם צריכים לשהות כאן רק במעמד חוקי. אם המדינה מסכימה לשהיית העובד - הוא יישאר , אבל זכותה של המדינה להחליט כראות עיניה לגבי הענקת אשרות שהייה לתושבים זרים. אם היא מסרבת להעניק אשרה , מחובתו של העובד הזר לעזוב במיידי את הארץ - ולא לעבור על החוק !!

OmZi

New member
במדינה דמוקרטית...

אזרח שלא מטיל ספק בחוקים שנראים לא ראויים לא ממלא את חובתו כאזרח. עד לא מזמן בהרבה מדינות בעולם המערבי לנשים לא הייתה זכות הצבעה, לא גיייסו הומואים ולסביות שלא לדבר על הכרה של המדינה בזוגיות שכזו. אז תעשה לי טובה תרד מהסוס הזה.

roniway1

New member
מי אמר שאלו חוקים לא ראויים ?????

תסלח לי , זכותה של המדינה להחליט באופן שנראה לה מי יקבל אישור לשהות בה , ומי לא. באיזו זכות אירגוני השמאל והעמותות ( שמעניין מהיכן משיגות כסף לפעילויות שלהן ) טוענות שהחוקים לא נאותים ??? באיזו זכות הם מסייעים לאותם עבריינים בלתי חוקיים ??? אני מצד שני לא מאשים את העובדים הזרים , הם הרי לא יכולים להיות מהגרים לא חוקיים במדינות טובות ומתועשות - כי במדינות שהן לא רפובליקות בננות , קצת קשה להיכנס - ואם נכנסים , קצת קשה להיות שוהה בלתי חוקי. זה ההבדל בין מדינות מתוקנות שמחוקקות חוקי הגירה ויודעות לכבד אותם ולא לסטות מהם , לבין רפובליקת הבננות שנקראת ישראל. בארצות הברית , בריטניה ואוסטרליה למשל - אין חוכמות עם מהגרים בלתי חוקיים. ושם אין פסטיבלי תמיכה באותם עבריינים ששוהים שלא כחוק. לוקחים מייד למעצר פדרלי , חקירות ארוכות , ועלייה על מטוס למדינה שממנה בא העבריין הבלתי חוקי. נסה להגיד לרשויות ההגירה האמריקאיות שיש לך ילדים שיודעים רק אנגלית , ולא מכירים את ארץ המוצא שלך
נכון , אמנם אנחנו רפובליקת בננות שלא ממש יודעת לכבד את חוקיה , אבל לדעתי גם לרפובליקת בננות צריך שיהיה קצת כבוד עצמי.

renjintso

New member
אני

ואם לא הבנת אגיד את זה שוב: אלה חוקים לא ראויים זכותי לחשוב ככה ולהגיד את זה ולמחות נגד חקיקה מבישה שמפרה זכויות אדם. ודברים דומים עושים אנשים בארצות הברית, בריטניה ואוסטרליה למשל כשהממשלות שלהם נותנות למהגרים יחס לא נאות לדעתם. תבדוק קצת למשל את הזעקה של דעת הקהל באוסטרליה נגד היחס של הרשויות לפליטים שמגיעים לשם. זה מן פטנט כזה שמאפשר לאזרחים לבקר את הממשלה שלהם. קוראים לזה דמוקרטיה. אתה יכול לא להסכים עם הביקורת אבל מותר להשמיע אותה. *זה* ההבדל בין מדינות מתוקנות לדיקטטורות.

roniway1

New member
לא מבישה - ולא נעליים

חבל שהממשלה בנוסף לא מקימה מערך הלשנה על עובדים זרים לא חוקיים , אני ועוד רבים וטובים היינו שמחים לנצל אותו. החקיקה הזו לא מבישה ולא נעליים - אנשים לא חוקיים הם עבריינים , ומקומם במדינות שמהן באו , גם עם ילדיהם "הישראלים" שיודעים רק עברית ולא מכירים כלום על ארצות המוצא של הוריהם. אנשים יהיו וצריכים להיות פה אך ורק עם אשרה חוקית שמאפשרת את שהייתם כאן. בוא תנסה להיות מהגר בלתי חוקי בארצות הברית , ותספר לי מה קרה איתך ברגע שנתפסת. אני אשמח לשמוע איך אתה בקולך הרועם צועק על שוטרי משטרת ההגירה שם , ואומר להם שזה שמגרשים אותך זו הפרה של זכויות אדם.

רק למה אתה חושב שחוקי ההגירה של ארה"ב הם בסדר

אני לא בדיוק מכירה אותם. אבל ממה שאתה כותב יש מצב שגם הם לא אנושים ולא צדקים ומבישים. ומי מי אמר שאזרחי ישראל רוצים להיות כמו אזרחי ארה"ב. זה בכלל טוב שישראל תהיה ארה"ב?

SupermanZW

Well-known member
האזרחים אמרו

סקר שנערך השנה בקרב בני נוער ישראלים מראה כי 30% מבני הנוער רוצים להגר מישראל. ככל שעובר הזמן יותר ישראלים רוצים להגר, כמו כן יעד ההגירה העיקרי של הישראלים הוא ארה"ב, לכן כפי הנראה אזרחי ישראל רוצים להיות כמו אזרחי ארה"ב ולו ישראל הייתה ארה"ב המעוניינים להגר לארה"ב לא היו מעוניינים להגר כי ישראל הייתה עונה על דרישותיהם.

SupermanZW

Well-known member
זה אומר מה הם רוצים

מי אתה שתחליט עבורם? זכותם של אנשים לרצות דברים שלא טובים להם, רצונו של אדם כבודו, חוץ מזה מנין לך שרצונם לא טוב להם?

אני לא יכולה לדעת שרצונם באמת רע להם

אני רק רוצה לדעת כמה מבניהם באמת מכירים את חוקי ארה"ב, וכמה מבניהם סתם מתלהבים מהקטע שזו ארה"ב הגדולה "והמדהימה"

SupermanZW

Well-known member
רובם מכירים, אל תשכחי שאנו חיים בעידן המידע

היום כל אחד יכול למצוא כמעט כל מידע באינטרנט ומידע על חוקים הוא דווקא מידע שקל למצוא. בני הנוער של היום משיגים מידע שלפני 20 שנה למבוגרים היה קשה להשיג אפילו אם היו אנשי ספר, כמו כן מרבית בני הנוער הישראלים נמצאים בקשר אינטרנטי עם אמריקאים, היו בארה"ב, מכירים אדם אחד או יותר שחיים בארה"ב ויש להם על מה להתבסס.

my self

New member
"אנשים לא חוקיים" ../images/Emo5.gif

זו לא נראית לי פליטת פה, אלא אותה דה-הומניזציה שמובילה אותך ורבים אחרים לבטא עמדות מלאות אטימות ורשעות. מה גורם לאותה אתנוצנטריות קיצונית ודה-הומניזציה של האחר, שפושה בחברה הישראלית? אפשר רק להעלות השערות.

מתכNET

New member
מה גורם לקלות בה משמיצים את המדינה ותושביה?

איזו זה המוניזציה? מישהו טוען שהעובדים הזרים הם לא בני אדם? לא מגיעות להם זכויות כמו לשאר בני האדם? הקלות בה אזרחי המדינה משמיצים את מדינתינו מעציבה אותי יש פה בעיה אמיתית,צריך לדון עליה בצורה יסודית ולא להטיח האשמות מופרכות אין פה גזענות,כל מדינה רשאית וחייבת להפגין את ריבונותה ולאכוף את החוק.

למעלה