רופא שיניים - מערב פרוע?

Fellowship

New member
נחמד, תודה, אם כי לא הייתי הולך לשם לטיפולים אמיתיים, אבל

סתם עבור טופס זה יכול להיות נחמד, אם נמצאים באיזור בכל מקרה,
למרות שמסתבר שלא חייבים כנראה למלא בכלל את הטופס

&nbsp
תודה בכל אופן!

debby12

New member
מנהל
מאחר ואני גרה במרילנד, אני מכירה את הטופס הזה

אם זה מעודד, מקבלים אותו רק פעם אחת בחיים, וזה בקיץ לפני שהינוקא נכנס למערכת החינוך הציבורית = בעליה לקינדרגארטן

אצלנו פשוט שלחנו את הגלויה הצהובה הזו לרופא השיניים שלנו והוא חתם עליה- בחינם. הילדות רואות שיננית בערך כל 6 חודשים ואז גם הרופא שיניים מציץ להן בפה לראות שאין חורים אם אם יש - קובעים תור לתקן. אז על הגלויה הפקידה של רופא השיניים הוסיפה את התאריך האחרון שבו הילדות נבדקו.

העלות של הבדיקת החצי שנתית אצלנו זה כלולה בביטוח השיניים שמגיע דרך העבודה אצלנו.

לדעתי גם אם לא תחזיר את הגלויה הזו הם לא יעשו כלום. למען האמת אני כבר לא זוכרת אם הקפדנו להחזיר אותה עם הילדה השלישית...

זה נסיון של המחוז לדאוג לזה ששיניהם של הילדים יטופלו. האם זה פאטרנליסטי? כן, מאוד... אבל בכל מקרה לדעתי לא אוכפים את זה וזה רק פעם בחיים...

klemiki

New member
בתור אחד שעבר לא מעט טיפולי שיניין

אם אין לך ביטוח, וזה בסדר שאין כי זה לא כל כל משתלם, חפש רופא שעושה בדיקה חינם.
מחוץ לעיר יש יותר סיכוי.
לגבי ה 75$, תמיד אפשר להתמקח.
&nbsp

Fellowship

New member
גם מרפאות שמציעות בדיקה + צילומים חינם

גובות סדר גודל של 100$ עבור "חוות דעת רופא במילוי הטופס".
בכל מקרה, זה בסדר, המטרה של האשכול היתה להבין האם יש הגיון בפערי המחירים העצומים,
ואולי לחשוב שוב על כדאיות עשיית ביטוח.
&nbsp
על הדרך למדתי גם על ההצעה של האוניברסיטה,
וגם זה מה אומר באמריקאית "אין גישה"

KallaGLP

New member
גם אני בחיים לא שמעתי על דרישה כזאת מבית ספר.

אין להם גבולות ואם רק אפשר להתחמק מזה - כדאי.

onetwothree1

New member
בלת״ק - רק לגבי הטופס

תבדוק אם זה mandatory. אצלינו גם נותנים את זה אבל באחד הטפסים האחרים כתוב שזה לא. אם יוצא לי להיות אצל הרופאת שיניים שלנו אני נותנת לה. היא גובה על מילוי טופס כזה $15 או משהו דומה. אם לא, אני לא טורחת. בהצלחה.

למעלה