רוצה לדון אתכם בשאלה מסויימת.

נכון

אבל בפועל, מי ששורד בתעשיה, הוא מי שהתגלה עם כשרון לזה. לא כל אחד מהריאליטי נשאר בתודעת הקהל.

אני לא חושבת שזו שטות

ברור שהסיבה העיקרית והראשונית אמורה להיות הריאליטי ומטרתו.. אבל בסופו של דבר, כבר למדנו שמצבים כאלו, סיטואציות כאלו, חממה כזו, יכולה ללמד אותנו הרבה על עצמינו, לגלות דברים על עצמינו ועל הצורה/הדרך שבה אנו מתמודדים עם דברים. יש אנשים שרק החשיפה עצמה היא צעד גדול שהם לוקחים, קל וחומר ההתמודדות עם מצבים.

niva99

New member
ב"פסיכולוגית" קוראים לזה רציונליזציה

זהו מנגנן הגנה שנועד לתרץ תירוצים ובכך להגן על ה"אני" מפגיעה.

ואני אתחבר לזה ואגיד

ש "לעבור תהליך" - מיישב דיסונאנס קוגניטיבי קשה שהאנשים שם מרגישים.... הדרך היחידה ליישב את הדיסונאנס הזה היא לקרוא לשהות הבעייתית שם ולצדדים המכוערים שיוצאים מהם במקום הזה - "לעבור תהליך"....

niva99

New member
זאת ועוד

אם להיות אמיתיים עם עצמנו - אז כל החיים אנו עוברים תהליך עם עצמנו - לא צריך בשביל זה להסגר בוילה עם אנשים אנונימיים.

goodpink

New member
יש כאלה שבאו לעבור תהליך ויש כאלה שבאו להשיג

מטרה של פרסום, "קריירה" וכו'. אין בעיה אם אף אחד מהמטרות כל עוד בן אדם מציג מישהו והמטרה שהוא בא לשם ולא מנסה לשחק משחקים. כן יש כאלו שבאו לעבור תהליך וענת הסבירה את זה בצורה הכי טובה לגב כאשר היא אמרה שהחשיפה של "הסוד" שלה משמעה מבחינה להכריח אותה להתמודד וזה מה שהיא רצתה היא מודעת לכל מה שזה אומר על בנות שנכנסות לתוכנית ראלטי אבל היתה מוכנה לקחת את זה כאשר מול זה עומד התמודדות. ענבר גם באותו מצב. איילת בשביל הכסף עזרהל למשפחה ואולי גם קריירה שירה וריקוד משהו.בדרך היא גם פיתחה רגשות. כל השאר בשביל הכסף ויעשו הכל בשביל הכסף קריירה.

דיי3

New member
אזי רובכם מסכימים ש"לעבור תהליך" היא סתם

אמירה אופנתית שאין לה שום משמעות? אגב, ענת ספרה שפנו אליה להשתתף והיא סרבה הרבה זמן, רק לבסוף הסכימה והלבישו על זה לפתוח את עניין "הפרעות האכילה".

לא, אני לא מסכימה

זה אינדיבידואלי אצל כל אחד אחר. אני מאמינה שבפועל הם באים בשביל התוכנית, אבל לפחות לחלקם יש בפנים את הרצון והאישיוז שלהם שהם רוצים לפתור. ואולי בצורה כזו זה יכריח אותם להתמודד עם דברים ומצבים.

דיי3

New member
אני חושבת שזה רק תירוץ למה להשאר עוד כשאין

להם בשביל מה להיות שם...

goodpink

New member
זה לא נכון זה לא מה שהיא אמרה. לגב היא אמרה ב

בפירוש שהיא מודעת טוב מאוד מה זה אומר להיכנס לתוכנית ריאלטי וסירבה כי זה לא מי שהיא. אבל היא היתה במצב כזה שהיא רצתה להתמודד ולכן למרות שזה ההפיך ממה שהיא כדי להתמודד עצם החשיפה של "הסוד" שלה מכריחה אותה להתמודד כי היא חושפת אותו ומחכירה אותה לעשות משהו. לא הליבשו שום דבר זו היתה המטרה שלה בכניסה. היא הסבירה ואמרה היא שם כדי להתמודד עם ההפרעות אכילה וכדי להרגיש שום להיות מסוגלת להתאהב

didush100

New member
יוני מנסה לשדך לאורן את אורטל כדי להרחיק

אותו מענת

דיי3

New member
לא רואה את זה כך. לדעתי יוני באמת התרשם מאורט

ומדסקס עם אורן על כך שאורטל היא לא מה שאורן חושב, הוא כבר אמר אתמול שינסה לדבר עם איתן על מתן צ'אנס נוסף לאורטל.

למעלה